| | #1 (mesaj-linki) | |
| Böyle Bir SevgiBilmiyorum bu video beni cok etkiledi belki yaşım kücük amma sevgiyle erken karşilastım ondanmıdır cok sevdiğim birinden ayrılmıştım ve onla tanıştım o harika biriydi amma soğuktu halada öyle amma ben onu cok sevdim cokkk CİKOLATAMA | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Böyle Bir SevgiGüsel video bana kalırsa aşkın yaşı ve zamanı yoktur ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Böyle Bir SevgiMekanı da yoktur kanka ![]() Çok güsel bir video kücügümm![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Böyle Bir Sevgiah istanbul ah ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Böyle Bir Sevgi
Aşkın en güzelini biz yaşamadıkmı şimdi seni kaybettimmi dönüşümüz yokmu yapma bynu bana sevdiğim
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sevgi videolar, sevgi videolari, sevgi videoları, sevgi videosu, sevgı vıdeoları, |
Böyle Bir Sevgi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sevgi - Sevgi Nedir - Sevgi Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 2 | 25-04-2009 14:34 |
| İlhan İrem - Sevgi Sevgi İle Çoğalır | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-03-2008 00:22 |
| Deniz Seki - Böyle Gelmiş Böyle Geçer | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-03-2008 23:40 |
| Böyle Bir Sevgi | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 27-01-2007 20:37 |
| Sevgi Soysal ( Sevgi Soysal Kimdir? - Sevgi Soysal Hakkında ) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 00:46 |