| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sizin Hiç Babanız Öldü mü?![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü? paylaşımın için teşekkürler arkadaşım çok güzeldi. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü?benim bi kere öldü... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü? Noranynn bu herşeyin en güzelini yapar paylaşımın için teşekkürler bravo...! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü?zaten yukarda bi teşekkür mesajın var neden bi daha yazdığını anlayabilmiş değilim??? ama babasızlık ve onu genc sayılacak bi yasta kaybetmek çok zor ALLAH annelerimize versin ondan kalan seneleri.. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü?1829 gündür seni tek görebildiğim yer rüyalarım artık... ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü?aynen..rüyalarda olmasa artık hiç göremicem ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü? babam vitrindeki resminden bana bakan adam ..ordan tanıyorum çok küçüktüm kaybetiğimde ..Allah Rahmet eylesin.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü? benim ölmedi ama ölmüş gig yüzünü görbilsem ne zaman işi olursa beni arar o zaman yüzünü görürüm... ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| babanız, Öldü |
Sizin Hiç Babanız Öldü mü? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sizin Yazılarınız | Blue Blood | Yazın Hayatı | 135 | 1 Hafta Önce 00:58 |
| Sizin Şiirleriniz | Blue Blood | Yazın Hayatı | 813 | 23-09-2009 00:08 |
| Oktay Kaynarca - Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-04-2008 21:02 |
| Mavi Sakal - Aşk Öldü | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 20:20 |
| İkbal - Öldü Bebek | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 15:24 |