| | #1 (mesaj-linki) | |
| Seni Beklerim Öptüğün Yerde | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Beklerim Öptüğün Yerde.valla bu şarkıda öyleee beni eskiye götürüyorr sağol paylaşımın için dream ![]() seni beklerim öptüğün yerde belki bir akşam dönersin diye belki dönersin eski günlere ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seni Beklerim Öptüğün Yerde
ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| SÜPER OLMUŞ GERÇEK TEN HOŞ OLMUŞ BEN YENİ ÜYE OLDUM İLK SİZİN BECERİNİZE BAKTIM TEŞEKKÜR EDRİM ![]() SENİ BEKLERİM ÖPTÜĞÜM YERDE KISMI SÜPER OLMUŞ ARKADAŞIM.....ARKADAŞLAR SELAM BEN YENİ ÜYEYİM HEPİNİZE MERHABA GÜZEL GÜNELRDE SİZİNLE OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIM Son Düzenleyen SEDOCAN; 05-03-2007 @ 23:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| beklerim, yerde, Öptüğün |
Seni Beklerim Öptüğün Yerde Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Güler Duman - Beklerim Selamın | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-05-2008 12:56 |
| Ferdi Tayfur - Bir Gün Beklerim | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 17:39 |
| Emel Müftüoğlu - Beklerim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 16:24 |
| Nilüfer - Seni Beklerim Öptüğün Yerde | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:25 |
| Asker Yolu Beklerim | Nephthys | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 17-05-2007 16:10 |