| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan)Son Düzenleyen NihLe; 24-03-2007 @ 10:09. Sebep: Link Düzeltildi.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan) Yüreğinize sağalık . | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan)
teşekkürler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan) bir hilal ugruna ya Rab ne günesler batiyor...... ölmeden mezara koydular beni... emegine saglik dost | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan) kardeşim eline emeğine sağlık böyle güzel paylaşımları gönderen hangi site olursa olsun gönderen arkadaşları tebrik ediyorum türk olmak böyle bişey işte şiirler şarkılar marşlar destanlar yetmez türklüğü anlatmaya bizim bayrağımız sıradan bir bayrak değil şehit olan atalarımızın kanları ile tüm dünyadaki en güzel bayrak ve o bayrağa dünyadaki tüm insanların saygı duyması gerekmektedir tebrik ediyorum .............! < HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL > | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan)kardeş kesinlikle haklısın sonuna kadar katılyorum söylediklerine. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan)
paylaşım süper....!! tekrar tekrar izledim ..!!
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| arslan, Çanakkale, geçilmez, uğur |
| canakkale gecilmez sarkisi, ugur arslan canakkale gecilmez, |
Çanakkale Geçilmez..! (Uğur Arslan) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Uğur Arslan (Uğur Arslan Kimdir? - Uğur Arslan Hakkında) | GÜLGECELER | Sinema tr | 1 | 15-01-2009 16:24 |
| Alp Arslan (Alp Arslan Kimdir? - Alp Arslan Hakkında) | Blue Blood | Siyaset tr | 2 | 14-12-2008 19:07 |
| Uğur Arslan - Urfalı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 26-03-2008 16:58 |
| Çanakkale Geçilmez (Flash Animasyon) | Blue Blood | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 27 | 25-12-2007 20:52 |
| Arslan Bey (Arslan Bey Kimdir? - Arslan Bey Hakkında) | The Unique | Siyaset tr | 1 | 25-09-2007 21:05 |