| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Anneler Günü ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Anneler Günü ![]() | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Anneler Günü ![]() Son Düzenleyen eXcaLLaNT; 06-05-2008 @ 11:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Anneler Günü ![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Anneler Günü ANNECİĞİM Ne sevimli bir annesin! Ne tatlıdır senin sesin! Benim canım mısın nesin Sen olmazsan yapamam ben!.. Senden yakın kim var bana? Kalbim, canım bağlı sana!.. Üzüntüm yok ondan yana Seviyorsun beni de sen. Gülsem güler yüzün Ağlamamdan alır hüzün... Senin gecen ve gündüzün Işık alır sanki benden! Rakım ÇALAPALA | |
|
Anneler Günü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sivas Kongresi | virtuecat | Satırlarla Türkiye | 4 | 2 Gün Önce 15:46 |
| Kıyamet Mahşer Günü ve Sonrası | asla_asla_deme | Müslümanlık/İslamiyet | 45 | 12-04-2008 23:16 |
| Burç Konusunda Son Nokta | DESİRE | Astroloji/Fallar | 9 | 22-10-2007 19:08 |
| Hayz ve Nifas | NoRaBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 2 | 27-01-2007 21:41 |
| Halk Bilgisi | NihLe | Satırlarla Türkiye | 10 | 11-05-2006 19:52 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||