Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > YouTube'dan Seçmeler

Konu Araçları
Eski 25-06-2007   #1 (mesaj-linki)
Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece! Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece!

Ya pardon ama kim söyler bu şiir bilen varsa yardimci olabilirmi ?.
Eski 18-09-2007   #3 (mesaj-linki)
guzguz22
Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece! Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece!

bedirhan gökçe okuyor
Eski 14-01-2008   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece

NoRanynn güzel calışma secmişin eline saglık
Eski 14-01-2008   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece Cvp: Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece

Alıntı:
NoRanynn adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

paylaşımın için teşekürler şiir ler hayatın aslından alıntılardır farklı anlatımlarla,farklı boyutlara taşınmış duyguların hayata verdiği yeni şekiller.

En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
aşkım nefretimi aştı bu gece, bedirhan gökçe aşkım nefretimi aştı bu gece, bedirhan gökçe nefretim aşkımı astı bu gece video klip, bedirhan gökçe nefretim aşkımı aştı bu gece, bedirhan gökçe nefretim aşkımı aştı bu gece klibi, bedirhan gökçe nefretim aşkımı aştı bu gece kılibi, bedirhan gökçe nefretim aşkımı aştı bu gece video, bedirhan gökçe nefretim aşkımı aştı bu gece videosu, bedirhangökçe nefretim aşkımı aştı bu gece, gece videosu, nefretim askımı astı bu gece, nefretim aşkımı aştı, nefretim aşkımı aştı bu gece, nefretim aşkımı aştı bu gece download, nefretim aşkımı aştı bu gece video,
Konu Araçları

Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nefretimsin NoRanynn Yazın Hayatı 1224 1 Hafta Önce 07:20
Sohbetler mechul Müslümanlık/İslamiyet 208 21-10-2007 01:58
Binbir Gece Masalları Asi-BeL Dünya Dilleri ve Edebiyatları 7 10-09-2007 23:13
Mübarek Gün ve Geceler ahmetseydi Müslümanlık/İslamiyet 40 27-08-2007 11:18
Gece Yolcuları (Gece Yolcuları Kimdir? - Gece Yolcuları Hakkında) BARIŞ Müzik tr 3 24-11-2006 11:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12828112 saniyede (70.34% PHP - 29.66% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR