Yılan Bebek (+18) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Flash/Video Dünyası > YouTube'dan Seçmeler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-07-2007   #1 (mesaj-linki)
eSTeL - avatarı
Yılan Bebek (+18)

Görenleri Şok Eden Yılan Bebek

Cidde'deki bir hastanede Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, tıpkı bir yılan gibiydi.

Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde bir hastanede 10 gün önce Hasiba Kavarci isimli kadının 7. kızı olarak dünyaya gelen bebek, görenleri hayretler içinde bıraktı.

Adeta bir "yılanı" andıran bebeğin doğumunda görev yapan doktorlar bile açıklama yapmakta güçlük çekti.

Doğumun meydana geldiği güne kadar kontrollerine düzgün olarak devam eden kadının bebeğinde herhangi bir problem görülmediğini belirten hastane yetkilileri, hiç erkek çocuğu olmayan anne Hasiba Kavarci'nin 7. kız bebeği dünyaya getirecek olmaktan dolayı üzüntülü olduğunu ifade etti.

Annenin kocasının erkek evlat veremediği için kendisini terk etmesinden korktuğunu belirten hastane yetkilileri, doğacak bebeği kastederek doğumdan birkaç gün önce, "Evde altı tane var, yedinci yılan geliyor" şeklinde konuştuğunu iddia etti.

Bebeğin şeklini gören anne ve baba şoka girerken, hastane yetkilileri 10 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı

İŞTE O BEBEK

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-07-2007   #2 (mesaj-linki)
mamii - avatarı
Cvp: Yılan Bebek (+18)

YAA RESİM NEDEN YOK Kİ BEN ÇOK MERAK ETTİM

YAA MERAK ETTİM YAZDIM GOOGLE ÇIKTI HARBİ YILANA BENZİYO SAĞOLASIN KARDEŞ SENDE OLMASA GÖRMÜCEKTİM AMA HERKEZ ŞÜKRETSİN HALİNE

Son Düzenleyen mamii; 29-07-2007 @ 02:33. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 29-07-2007   #3 (mesaj-linki)
NiliM

Ellerinize sağlık.

Yılan bebek

Eski 30-07-2007   #4 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

Eski 30-07-2007   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Korktum
Eski 30-07-2007   #6 (mesaj-linki)
HayLaZ61 - avatarı

Eski 30-07-2007   #7 (mesaj-linki)
DrAm3vLH - avatarı

Yılan bebek ya da tıptaki diliyle "Harlequin Type Ichthyosis"
Dün şu linkten yayınladığımız "yılan bebek" haberine yorum yazan birkaç arkadaş, bu haberdeki fotoğrafların fotomontaj olduğunu ve asla böyle bir bebeğin dünyaya gelemeyeceğini belirtmişlerdi ancak büyük haber kanallarında da bu bebeğin haberi geçti ve yayınlandı. Sanırım kimsenin artık fotomontaj diye şüphesi kalmamıştır nitekim hala şüphesi olanlar varsa buraya tıklayarak doğan bu sıradışı bebeğin videosunu da izleyebilir.
Sıradışı olan herşeye "kıyamet alameti" diye damga vuran ile "bu fotoğraf fotomontajdır" diyen kişiler arasında bir fark görmüyorum bu nedenle bu bebeğin neyin nesi olduğunu ya da başka bir deyişle bu sıradışı durumun bilimsel açıklamasını yayınlıyorum, anlatmaya çalışıyorum.
Öncelikle bilmemiz gereken bir durum vardır ki bu sıradışılığın bir adı var. Aşağıda ve şurada fotoğraflarını da göreceğiniz bu bir hastalık, en kötü deri hastalığı. Tıptaki adı "Harlequin type ichthyosis".Bunun gibi birçok bebek dünyaya geldi. Bu bebeklerin derisinde derin yarıklar ve yaralar mevcut. En ilginç yanı ise gözleri çünkü gözleri genelde turuncu renk oluyor, göz bebekleri belli olmuyor.
Eklem yerlerinde yara ve yarıklar daha belirgin ve derinden oluyor. Ağızları ise oval bir şekil alıyor ve kapanmıyor.
Ben daha fazla ayrıntı sunarak içimizin kararmasına gerek duymuyorum. En azından bilelim ki herşeyin bilimsel açıklaması vardır, her ilginç geleni dini inançlarımızdan yola çıkarak "kıyamet alameti", internet bilgimizden de yola çıkarak "fotomontaj" demiyelim.

İngilizcesi olan arkadaşlar aşağıdak linklerden de bilgi edinebilir:
Harlequin type ichthyosis -
Eski 30-07-2007   #8 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bu ne böyle ben sevdim bu bebeği benim olsun bu
Eski 30-07-2007   #9 (mesaj-linki)
aSLıM

tıstımm
Eski 30-07-2007   #10 (mesaj-linki)
alehandro - avatarı

allah selamet versin basa bela vermesin
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
18+ video klip,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Yılan Bebek (+18) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bebek ve Müzik Pasakli_Prenses Anne ve Çocuk 1 13-12-2008 15:10
Bez Bebek BYAYD SPEOPLE Yerli Diziler 1 09-09-2008 10:35
Tüp Bebek Blue Blood Kadın ve Sağlık 2 07-07-2008 18:23
Bebek - Bebek Nedir - Bebek Hakkında yüksel2 X-Sözlük 2 23-01-2008 12:24
Pilli Bebek (Pilli Bebek Kimdir? - Pilli Bebek Hakkında) GusinapsE Türkçe Rock 2 05-06-2007 00:18