| | #1 (mesaj-linki) |
Asla (Kalbime Gömemem) Yaş dökmesin gözlerin Ağlatır sözlerim Unuturum sanma Şimdiden özledim Sanmaki bitiyoruz Sanma ki tükenecek Tarifsiz bu sevda ilelebet sürecek Uzak diyarlarda yolunu gözledim Bekledim umarsız Senle ben istedim Asla kalbime gömemem Seni bir kalemde silemem Güneş olupta doğarım bir sen bir ben Uzak diyarlarda yolunu gözledim Bekledim umarsız Senle ben istedim Asla kalbime gömemem Seni bir kalemde silemem Güneş olupta doğarım bir sen bir ben ![]() | |
|
Asla (Kalbime Gömemem) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Neyi Asla Reddetmezsiniz? | ahmetseydi | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 3075 | 8 Saat Önce 23:21 |
| Asla Bitmeyen Konu | Blue Blood | Kahve Molası | 1102 | 1 Hafta Önce 00:14 |
| Kalbime Hoşgeldin Yar | gocmenkus | Duygu Yüklü Flash'lar | 6 | 20-07-2008 19:40 |
| Nalan - Bir Daha Asla | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 16:27 |
| Asla - Asla Nedir - Asla Hakkında | Kral_Aslan | X-Sözlük | 0 | 10-12-2007 23:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||