| | #1 (mesaj-linki) |
Sevgili Aşkım Sana taptım senelerce yüzüne baktım içimi ısıttım Ağladım gecelerce değmezmişsin çok geç anladım Ömür boyu sürecekti aşkım yanından gitmeyecekti Belkide yanıldık senle hata yaptık her sevdiğimizde Sevgili aşkım sana buson sözüm olsun yolun açık olsun sana inanmıyorum güvenmiyorum sen sözünde durmuyorsun aslında sen beni hiç sevmiyorsun kendini kandırıyorsun AŞkım bana bunu yaptın ahhh etmedi .... | |
|
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| askım sevgili, aşkim sevgili, aşkım sevgili öpüşüyo, aşkım sevgilisi, aşıkım sevgili, sevgili aşkim, sevgili aşkım, sevgili askim, sevgili aşkım, sevgili.aşkım, |
Sevgili Aşkım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Aşkım Sen Kimindin? Aşkım Sen Benimdin, Sonunda Yalnız Kaldım | WhiTtRicX | Duygu Yüklü Flash'lar | 4 | 11-09-2008 21:27 |
| Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 20:08 |
| Mirkelam - Aşkım Aşkım | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:18 |
| Sevgili - Sevgili Nedir - Sevgili Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 16-02-2008 00:52 |
| Aşkım Sadece Aşkım | CaCo | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 29-03-2007 13:38 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||