| | #1 (mesaj-linki) |
Sana Gül Dedim Sana gül dedim Ağladın, koklatmadın Gözyaşımla suladım toprağını Güneşe döndün Bana bakmadın darıldın Kökü bende gözü dışarda Kırılası dallarının Sana gül dedim Ağladın, koklatmadın ... | |
|
Sana Gül Dedim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nalan - Sana Sevgilim Ol mu Dedim? | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 17:05 |
| Ogün Sanlısoy - Sana Dedim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-04-2008 18:51 |
| Murat Kekilli - Sana Gül Dedim | NoRanynn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 11:57 |
| Aşkın Nur Yengi - Sana Merhaba Dedim | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 00:12 |
| Elif dedim Be dedim | P.u.S.u | Duygu Yüklü Flash'lar | 3 | 19-01-2008 14:24 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||