Arama

Kristen Stewart

Güncelleme: 30 Eylül 2016 Gösterim: 128.352 Cevap: 34
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
20 Eylül 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Kristen Stewart
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ad:  Kristen_Stewart.jpg
Gösterim: 1378
Boyut:  29.6 KB
Sponsorlu Bağlantılar
Kristen Stewart (Doğum : 9 Nisan 1990)Amerikalı televizyon ve film oyuncusu. Panic Room, Catch That Kid, Speak, Zathura ve The Messengers filmleri ile tanınmıştır.
Los Angeles, Kaliforniya'da doğmuş ve büyümüştür. Babası FOX televizyonunda yapımcıydı. Halen ailesi ile birlikte Kaliforniya'da yaşamaktadır.
Sanat hayatına 1999 yılında televizyon yapımları ile başlamıştır. Panic Room filminde Jodie Foster'ın şeker hastası kızı rolü ile sinema dünyasına adımını atmıştır. Bu filmdeki başarısından sonra Cold Creek Manor isimli diğer bir gerilim filminde rol verilmiştir. Bu film gişede istenen başarıyı yakalayamamıştır. Stewart bunun sonrasında birkaç filmde daha rol almıştır. Geleckte ise Hollywood'un en gözde isimlerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır.
Ses getiren diğer bir filmi Speak olmuştur.

Filmler
  • Panic Room - 2002
  • The Safety of Objects - 2003
  • Cold Creek Manor - 2003
  • Catch That Kid - 2004
  • Undertow - 2004
  • Speak - 2005
  • Zathura - 2005
  • The Messengers - 2007
  • In the Land of Women - 2007
  • The Cake Eaters - 2007
  • Into the Wild - 2007
  • Cutlass - 2007
  • Jumper - 2008
  • What Just Happened? - 2008
  • Yellow Handkerchief - 2008
  • Adventureland - 2008
  • Twilight - 2008
  • Welcome to the Rileys - 2009

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Kristen Stewart nereli hayatı kimdir.
Gerçekçi ol imkansızı iste...
xxmoonxx - avatarı
xxmoonxx
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #2
xxmoonxx - avatarı
Ziyaretçi
Kristen Stewart, 9 Nisan 1990 tarihinde doğmuş bir Amerikalı televizyon ve film aktristidir. Panic Room, Catch That Kid, Speak, Zathura , The Messengers , Into The Wild ve Alacakaranlık filmleri ile tanınmıştır. Twilight Saga'daki rol arkadaşı Robert Pattinson ile birliktedir.

Sponsorlu Bağlantılar
Kişisel Hayatı

Los Angeles, Californiya'da doğmuş ve büyümüştür. Babası FOX televizyonunda yapımcıydı. Halen ailesi ile birlikte Kaliforniya'da yaşamaktadır. Annesi aslında Queensland, Avustralya'da Maroochydore'dan bir yazı denetimcisidir. Yedinci sınıfa kadar okula gitmiş ve sonra eğitimine mektuplarla devam etmiştir.

Kariyeri

Stewart'ın oyunculuk kariyeri sekiz yaşının sonunda, bir ajans ilk okulunun yılbaşı kutlamasındayken performasını gördükten sonra başlamıştır. Stewart'ın ilk rolü Disney Kanalı TV prodüksiyonu The Thirteenth Year 'da oldukça kısa bir roldü ve Stewart konuşmuyordu. Sonra The Flintstones in Viva Rock Vegas adlı filmde küçük bir rolde gözüktü. Daha sonra The Safety of Objects adlı bağımsız filmde bekar, sorunlu bir annenin erkeksi kızını oynadı. Stewart Hollywood filmi Panik Odası'nda baş rol aldı ve filmde Jodie Foster'ın şeker hastası kızı rolü ile sinema dünyasına adımını atmıştır. Film genellikle olumlu eleştiriler aldı ve Stewart performansından dolayı pozitif bir ilgi topladı. Bu filmdeki başarısından sonra Cold Creek Manor isimli diğer bir gerilim filminde rol verilmiştir. Bu film gişede istenen başarıyı yakalayamamıştır. Bir sonraki ilk bulunduğu filmi ise Max Thieriot ve Corbin Bleu'nun da yer aldığı çocuk aksiyon ve komedisi olan Catch That Kid olmuştur. Stewart Lila rolüyle Undertow adlı bir gerilim filminde de rol almıştır. Tarih olarak, Stewart'ın en kritik alkışlandığı, övgü aldığı rol,Laurie Halse Anderson'ın romanından uyarlanan televizyondaki film Konuş Benimle olabilir. Stewart (film çekilirken 13 yaşındaydı), tecavüz edildikten sonra bütün sözlü iletişimlerini kesen ve çalkantılı büyük bir boyutta duygusallıkla boğuşan lise birinci sınıf öğrencisi Melinda Sordino'yu oynadı. Stewart sadece birkaç konuşma çizgilerine sahip karakterleri oynaması için de büyük bir övgü aldı ama film boyunca aklında koyu fikirli açıklamalarına devam etti.
2005'te Stewart bir fantastik macera olan Zathura 'da, bir masa oyunu oynayarak daha dışarıdaki bir boşluktan kontrolsüzce beliren bir uzay gemisiyle evlerine dönen,iki küçük erkek kardeşin sorumsuz ablası olan Lisa rolünü oynayarak göründü.Film eleştiriler ve övgüler aldı ama Stewart'ın performansı filmin çoğunluğu boyunca karakterinin tespit edildiği fark edileceği gibi medyanın ilgisini çok toplamadı.İlerleyen yılda, Griffin Dunne tarafından yönetilen Fierce People filminde Maya rolünü oynadı.Bu filmden sonra, Stewart,doğa üstü gerilim filmi The Messengers filminde Jess Solomon karakteri ile baş rolünü aldı.
2007'de Stewart bir genç olarak Lucy Hardwicke rolünde The OC 'de oynayan Adam Brody ile Meg Ryan 'ın da rol aldığı romantik bir dram olan In The Land Of Women filminde görüldü. Film, Stewart'ın performansı kadar iyi karmaşık yorumlar aldı.Stewart ayrıca The Cake Eaters adlı bağımsız bir filmde de yer almıştır. Aynı yıl, Stewart, Sean Penn'in eleştirel olarak alkış toplayan uyarlama filmi Into The Wild' da oynadı. Stewart'ın genç maceracı Christopher McCandless ile bir çarpışma yaşayan genç şarkıcı Tracy'yi resmetmesi, Stewart'ın genel olarak olumlu yorum almasını sağladı. Salon.com onun çalışmasını "azimli,duyarlı bir performans" olarak belirtti ve Chicago Tribune Stewart'ın işini "bir rolün taslağıyla bile hayat dolu şekilde iyi" yaptığını not etti. Bu arada, Variety Magazine'nin eleştirmeni Dennis Harvey şüpheyle şu yorumu yaptı:
"Stewart'ın deli dolu Tracy'yi cansız gibi oynadığını veya sadece bu yoldan başarı kazanıp kazanmamayı düşündüğü veya düşünmediği belirsiz."
Into The Wild'dan sonra, Stewart kısa film 'Cutlass 'da Dakota Fanning ile birlikte rol aldı. Jumper 'da bir cameo da göründü .Daha sonra The Yellow Handkerchief filminde de rol aldı fakat bu film sadece film festivallerinde gösterilen bağımsız bir filmdir. Ekim 2008'de yayımlanan What Just Happened?'da da rol aldı.
16 Kasım 2007'de Summit Entertainment Stephenie Meyer'ın en iyi satanlar vampir/insan romanından uyarlanan Alacakaranlık filminde Bella Swan'ı oynayacağını duyurdu. Stewart, yönetmen Catherine Hardwicke resmi olmayan bir ekran testi için Stewart'ı ziyaret ettiğinde, Adventureland'ın setindeydi.Catherine Stewart'ı görünce büyülendi. Stewart, kendisinin vampir sevgilisini oynayan Robert Pattinson'ın yanında rol aldı. Film Şubat 2008'de üretime başladı ve Mayıs 2008'de çekimi bitti. Alacakaranlık tam olarak 21 Kasım 2008'de yayımlandı. Bu filmden sonra dünya çapında büyük başarılar elde eden Stewart pek çok ödül kazanmıştır. Nisan 2009 da bir diğer filmi olan Adventureland vizyona girmiştir. Stewart Bella Swan olarak rolünü Kasım 2009'da yayınlanan Yeni Ay da tekrarladı.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Ekim 2011       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
MsXLabs.org

Kristen Stewart

9 Nisan 1990 tarihinde Amerika'da dünyaya geldi. Panic Room’da Jodie Foster’ın kızı rolü ile sinema dünyasına girmiştir. Alacakaranlık filmlerinde canlandırdığı Bella Swan karakteri ile ün kazanmıştır. Babası FOX televizyonunda yapımcı olan Stewart'ın annesi bir yazı denetimcisidir. Cameron, Taylor ve Dana adlı erkek kardeşleri vardır. Panic Room, Catch That Kid, Speak, Zathura , The Messenger filmleri de Kristen Stewart'ın ün kazanmasında etkili olan filmlerdir.

Biyografi konusu için bakınız: Kristen Stewart

Ad:  Kristen Stewart Renkli Günler.jpg
Gösterim: 518
Boyut:  156.6 KB

Resim ve fotoğraf konularında uygulanan kurallar şöyledir:

  • +18 içerikte resim ve fotoğraf eklenmemelidir.
  • Deviantart.com sitesinden alınan her resim ve fotoğraf için kaynak bilgisi verilmesi zorunludur.
  • Bir mesajda en fazla 3 adet resim/fotoğraf olmalıdır.
  • Eklenecek olan her resim/fotoğraf mesajına konu başlığı girilmelidir.
  • Yukarıda belirtilen kurallara uygunluk göstermeyen bütün resim/fotoğraf ekleri silinecektir.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 9 Temmuz 2016 10:49 Sebep: Resim güncellendi.
🌘 🚀
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
29 Ocak 2012       Mesaj #4
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
bella cullen mobile wallpaper

Kristen Stewart'tan Soru-Cevap....

Hangi dini seçtiniz?
Kendiminkini!

Sahne sanatları mı, güzel sanatlar mı yoksa spor mu?
Genel olarak sanat

Ata binmek mi, yoksa yunuslarla yüzmek mi?
Aman tanrım, yunuslar..haha

Bütün bu sorulardan bıktın mı?
Eh..

İyi bir hayatın ulaşılabilir olduğunu düşünürmüsün? Yoksa bu bizim kontrolümüz dışındaki bir şey midir? Mesela şansa tabi gibi...
Ulaşılabilir….insanlar kendi yollarını kendileri yapar ve yürürler..

Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan?
Dinazorun garip görünüşlü yavrusu vardır!!…haha

Solak mısın yoksa sağlak mı?
Solak

Kendini kötü hissettiğinde kime güvenirsin?
Cami(Camilla Belle), erkek kardeşim ve Rob

Önceden plan yapar mısın?
Hayır

Seni en çok ne etkiler?
Mizah

Belinde telefonunu taşımak sence rahatmı?
Immm… Bazen

Bir an için gözlerini kapat.. Aklına ilk kim geliyor?
Rob

İlişkilerinde “seni seviyorum” der misin?
Evet

Uzaylılar geldi ve gezegenlerini ziyaret etmek için seni seçtiler. Onlara gidermisin?
Evet!! Acayip.. Haha

Mükemmel Bir Pazar sabahını tarif et..
…yanında uyanmak ve muhteşem bir kahvaltı etmek.

Eğer dünyada bir işte çok iyi olsaydın, bu iş ne olurdu?
Şuan ki işim

Arkadaşların akşam yemeğine geliyor onlara ne yaparsın?
Sipariş veririm

Favori kelimen nedir?
ezik!

Seni ne güldürür?
Rob

Piyangoyu kazansaydın,milyonlarını nasıl harcardın?
Koptum.. Bilemiyorum artık..

Eğer zamanda geri gitseydin hangi hatanı yada hatalarını düzeltirdin?
Hiç..

Bardağın yarısı dolu mu boş mu?
Genelde dolu..

Eğlenmek için ne yaparsın?
Takılırım..

İçe kapanıkmısın yoksa dışa dönük mü?
Her ikiside..

Arkadaşların seni 3 kelimede nasıl tanımlarlar?
Ezik, sarışın, harika

5 yıl sonra kendini nasıl görüyorsun?
5 yıl yaşlanmış..

Hayatında en çok gurur duyduğun şey nedir?
Başarılarım..

Evcil hayvanın varmı? Varsa nedir?
Bir kedi-Jella

En çok kime hayranlık duyarsın?
Ailem/arkadaşlarım

Dövmen varmı? Varsa nedir ve nerende?
Erkek kardeşim hepimiz için yeterli dövmeye sahip

Ne zaman evlenmeyi planlıyorsun?
Evlenmek mi?... Tabii ya...

Romantizm mi acayiplik mi?
İkiside lütfen

Sana cimri, dilenci yada yoksayılmış muamelesi yapıldı mı?
Tabiî ki durumuna göre…

Sıcağımı yoksa soğuğu mu tercih edersin?
Soğuğu.

Kolunu mu yoksa bacağını mı kaybetmeyi tercih ederdin?
Mümkünse hiçbirini.

Yemek yediğin favori mekanın?
Yemeği benim pişirmediğim her yer.

Opera mı, müzikal mi, konser mi, tiyatro mu yoksa canlı performans mı?
Konser ve canlı performans.

Favori giysi markan hangisi?
Aslında fark etmez. Ama Vintage ve Converse tercihim.

Bir araba seçeceksen, bu hangisi olurdu?
Şu anki arabam.

Kafandan geçen son düşünce neydi?
Seni özledim…

Meyve suyu ve kraker mi yoksa süt ve kurabiye mi?
Süt ve kurabiye.

Kedi insanı mısın yoksa köpek mi?
Her ikisi de. Ama kedim oldukça Jella’yı seviyorum.

Kör olmayı mı tercih ederdin yoksa sağır mı?
Sağır. Yaşasın işaret dili!

Kendini üç kelimede anlatırsan…
Ezik, sıkıcı, tembel…

Hiç gece vakti soğuk gevrek yedin mi?
Hmmm… Hayır… Belki…

Her gün duş alıyor musun?
Hayır.

Bir dahakine nereye yolculuk etmek istersin?
Zaten çok fazla yolculuk ediyorum.

Michael Jackson seninle çıkmak istese ne yaparsın?
Gülerim.

Favori yemeğin hangisi?
Makarna.

Harr Potter kitaplarını okudun mu?
Filmlerini izledim. Hahaha

Favori mekanın neresi?
Arkadaşlarımın olduğu herhangi bir yer.

Özel bir güce sahip olabilseydin bu ne olurdu?
Uçmak.

Geçen hafta bira içtin mi?
Elbette.

Parmak arası terlik mi, sandalet mi?
Parmak arası terlik.

Cuma günleri ne yapıyorsun?
Birileriyle takılıyorum ya da içime kapanıyorum.

Bugüne kadarki en favori şarkın hangisi?
Van Morrison’dan Madame Joy. Sevdiklerimin içinde aklıma ilk gelen bu.


kaynak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 25 Temmuz 2015 20:12
In science we trust.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Ekim 2012       Mesaj #5
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Kristen Stewart 9 Nisan 1990 tarihinde Amerika'da dünyaya geldi. Panic Room’da Jodie Foster’ın kızı rolü ile sinema dünyasına girmiştir. Alacakaranlık filmlerinde canlandırdığı Bella Swan karakteri ile ün kazanmıştır. Babası FOX televizyonunda yapımcı olan Stewart'ın annesi bir yazı denetimcisidir. Cameron, Taylor ve Dana adlı erkek kardeşleri vardır. Panic Room, Catch That Kid, Speak, Zathura , The Messenger filmleri de Kristen Stewart'ın ün kazanmasında etkili olan filmlerdir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
neurotic - avatarı
neurotic
Ziyaretçi
7 Ekim 2012       Mesaj #6
neurotic - avatarı
Ziyaretçi
Kristen Jaymes Stewart, 9 Nisan 1990 tarihinde, Los Angeles, California’da dünyaya geldi. Babası John Stewart, Fox şirketi için çalışan bir yapımcı, annesi Jules Stewart ise Avustralya kökenli bir senaryo denetçisiydi. 7. sınıfa kadar okula devam eden Kristen, daha sonra mektupla uzaktan eğitime devam ederek liseyi bitirdi.
Oyunculuğa henüz sekiz yaşındayken rol aldığı Yılbaşı tiyatro oyunu ile başlayan Stewart, ilk sinema rolünü ise Disney Channel için 1999 tarihinde çekilen The Thirteenth Year’da oynadı. Hiçbir diyaloğunun bulunmadığı The Thirteenth Year’ın ardından rol aldığı The Flintstones in Viva Rock Vegas ve The Safety of Objects filmlerinde de kendisine sadece yan rollerde yer bulabildi.

Kristen Stewart’ın rol aldığı ilk büyük Holywood yapımı film, 2002 yılında vizyona giren Panic Room oldu. Se7en, The Game ve Fight Club gibi efsanevi filmlerin yönetmeni David Fincher’ın imzasını taşıyan Panic Room’da canlandırdığı diyabet hastası Sarah karakteri eleştirmenlerden olumlu notlar aldı ve de genç oyuncunun şöhrete giden yolu böylece açıldı.

Stewart, Panic Room’un ardından benzer bir gerilim filminde, Cold Creek Manor’da rol aldı; fakat filmin gişe başarısı tam bir hayal kırıklığı oldu. Genç oyuncunun 2004 yılında rol aldığı Speak ve 2005 yılında rol aldığı Zathura, kariyerinin ilk dönemlerindeki diğer başarılı filmleri oldu.

Kristen Stewart, Stephenie Meyer’ın aynı adı taşıyan çoksatan romanından uyarlanan The Twilight Saga (Alacakaranlık Efsanesi) adlı film serisindeki Bella Swan karakteri ile dünya çapında üne kavuştu. Serinin ilk filmi olan ve 2008 yılında vizyona giren Twilight, 37 milyon dolarlık bütçesine karşın 392 milyon dolarlık bir gişe geliri getirerek yılın en çok izlenen filmlerinden birisi oldu. Filmde Stewart’ın rol arkadaşları Robert Pattinson, Billy Burke ve Peter Facinelli’ydi. Genç oyuncuTwilight filmi sayesinde MTV Film Ödülleri, Teen Choice Awards, Screem Awards ve People’s Choice Awards ödül törenlerinde toplam sekiz farklı dalda ödül kazandı.

Twilight Serisi’nin ikinci filmi olan The Twilight Saga: New Moon, 2009 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Chris Weitz’in oturduğu filmde başrolleri Kristen Stewart ve Robert Pattinson’un yanı sıra ilk filmde ufak bir yan rolde bulunan Taylor Lautner paylaşıyordu. New Moon, 50 milyon dolarlık bir bütçeyle çekildi ve de 709 milyon dolarlık toplam gişe hasılatıyla ilk filmin neredeyse iki katı kadar başarı elde etmeyi başardı. New Moon, Stewart’a aralarında MTV Film Ödülleri ve BAFTA Ödülleri’nin de bulunduğu pek çok ödül kazandırsa da Altın Ahududu ödüllerinde rol arkadaşı Robert Pattinson ile beraber en kötü çift ödülünü almasını da engelleyemedi.

2010 yılında The Runaways ve Welcome to the Rileys’de rol alan Stewart, son olarak Twilight Serisi’nin üçüncü filmi Eclipse’de rol aldı. Eclipse, vizyona girdiği ilk günden en fazla ilk gün gişe hasılatı yapan sinema filmi ünvanını Transformers: Revenge of the Fallen’dan almayı başardı; ayrıca 4.416 sinema salonundan aynı anda gösterime girerek bu alanda da dünya rekorunu kırdı.
taklım - avatarı
taklım
Ziyaretçi
9 Aralık 2012       Mesaj #7
taklım - avatarı
Ziyaretçi
tumblr meqe4g3eMc1qchlp2o2 500

tumblr melztbahGO1rg95jho1 500

tumblr mel1z3NcMi1rxgb7fo1 500

tumblr me9sgvoHYj1qdrarlo1 r2 250
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
14 Mart 2013       Mesaj #8
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
kristen stewart jennifer lawrence meet at oscars 2013 13


🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
2 Eylül 2013       Mesaj #9
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Kristen Stewart Duvar Kağıtları...

Ad:  jumong.jpg
Gösterim: 507
Boyut:  37.0 KB

Ad:  beni sev.jpg
Gösterim: 609
Boyut:  35.2 KB

Ad:  efsane jumong.jpg
Gösterim: 402
Boyut:  52.2 KB

🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
1 Ekim 2013       Mesaj #10
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Kristen Stewart...

Ad:  kristen stewart günlük işleri.jpg
Gösterim: 379
Boyut:  58.5 KB
🌘 🚀

Benzer Konular

1 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
11 Haziran 2009 / careless_WhispeR Taslak Konular
13 Ağustos 2015 / Misafir Taslak Konular
1 Eylül 2008 / TiglonBoYs Taslak Konular