Arama

Sanalika oyunu nasıl oynanır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Mart 2019 Gösterim: 24.696 Cevap: 3
bengisuEBRAR - avatarı
bengisuEBRAR
Ziyaretçi
28 Temmuz 2009       Mesaj #1
bengisuEBRAR - avatarı
Ziyaretçi
Sanalika oyunu nasıl oynanır?
EN İYİ CEVABI The Unique verdi

Sanalika Nedir ?


Binlerce yeni arkadaşla tanışmaya, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli çoklu oyunlar oynamaya, bambaşka bir sanal dünyayı, Sanalika'yı keşfetmeye hazır mısınız? O zaman,hemen aramıza katılın!
Sponsorlu Bağlantılar

Son düzenleyen Safi; 27 Mart 2019 17:12
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
28 Temmuz 2009       Mesaj #2
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Oyun Stüdyosuândan gelen aşağıdaki açıklamayı hiçbir yerine dokunmadan aşağıda yayınlıyoruz. (Ekran görüntüsü temsilidir) Sanalika.com ve Sanalika.net alan adlarından sunulan interaktif oyun ve sosyal ağımız, ne yazık ki, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığıânın talebi ve Ankara 7. Sulh Ceza Mahkemesiânin kararıyla erişime engellenmiştir. Hemen belirtmek isteriz ki, global pazara şimdilik İngilizce ve İspanyolca dillerinde sunulan, arkasında 3 yıllık emek ve yoğun bir bilgi birikimi bulunan Sanalika markası ve oyunu sadece 10 milyon üyeye ulaşmıştır. Sanalika, 10 milyon üyesine kendi dünyalarını oluşturabilecekleri ve kendilerini ifade edebilecekleri sanal bir yaşam alanı oluşturmuştur. Her yaş grubuna hitap eden sosyal oyun Sanalikaânın arkasında teknik, idari, hukuk ve tasarım ekibi olarak 53 kişinin emeği bulunmaktadır. Sanalika ekibi tarafından, oyun sürekli geliştirildiği gibi, hassas olunması gereken konuların farkındalığından dolayı, üyelerinin büyük bir kısmını oluşturan 7-18 yaş grubu için de özel çalışmalar yapılmıştır. Dünyada, Sanalikaânın benzeri olan hiçbir oyunda halen yaş grupları ayrımı yapılmadığından, 18 yaş altı tüm çocuklar yetişkinlerle aynı ortamda bulunabilirken, Sanalika 7-12 ve 13-17 yaş gruplarına özel alanlar açmıştır. Çocukların olduğu dünyada, zeka geliştirici oyunlar bulunmaktadır ve sosyalleşmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.Oyun içerisinde, 23 Nisan ve 29 Ekim bayramları kutlanmış, 27 Mart Dünya Tiyatro günü kutlanmış, çeşitli ressamların resimleri sergilenmiş, , çeşitli sanatçıların konserleri düzenlenmiştir. Çocukların rahatsız edilmemesi için küfür, argo ve hakaret içerikli üye mesajlarının semantik olarak engellenmesi sağlanmış, rahatsız edici eylemlerde bulunan üyelerin sistemden dışlanması sağlanmıştır. Başka bir yaş grubundan herhangi bir kimsenin 7-18 yaş grubunun dünyasına girmesi teknik olarak engellenmiştir. Sanalika tarafından ebeveynlere yönelik Aile Koruma Programıâ oluşturulmuş, ebeveynlere çocukları için saat sınırlaması, içerik sınırlaması gibi imkanlar getirilmiştir. Sanalikaânın çocuk dünyasında, çocukların eğitilmesi için çeşitli eğitim projeleri yapılmıştır. Sanalikaâa sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çoçukları bilinçlendirme amaçlı çeşitli etkinlikler yapılmıştır ve yapılmaya da devam edecektir.
Sanalika oyunu için tıklayınız
Sponsorlu Bağlantılar

Son düzenleyen Safi; 27 Mart 2019 17:15
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009       Mesaj #3
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.

Sanalika Nedir ?


Binlerce yeni arkadaşla tanışmaya, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli çoklu oyunlar oynamaya, bambaşka bir sanal dünyayı, Sanalika'yı keşfetmeye hazır mısınız? O zaman,hemen aramıza katılın!
Son düzenleyen Safi; 27 Mart 2019 17:18
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
mex - avatarı
mex
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #4
mex - avatarı
Kayıtlı Üye
Sanalika Özel Bir Tür Sosyal Oyundur Bu Oyunda Ev Almak Kafe Açmak ve Daha Büsürü Özelik Bulunmaktadır Bu Özlikler Oyunu Güzelştirir Bu Oyun Nun Şirketi Sulake tARAFINDAN Yapılmılştır.
Son düzenleyen Safi; 27 Mart 2019 17:17
Msn Wink

Benzer Konular

15 Aralık 2013 / ora Soru-Cevap
25 Kasım 2012 / Misafir Soru-Cevap
31 Temmuz 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
23 Haziran 2011 / Misafir Soru-Cevap
9 Kasım 2016 / miusa Cevaplanmış