Arama

Lee Min Ho

Güncelleme: 28 Şubat 2017 Gösterim: 35.878 Cevap: 1
buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
6 Ocak 2012       Mesaj #1
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
isim: Lee Min Ho
ANNESININ ANLATIMIYLA LEE MIN HO
Sponsorlu Bağlantılar
Ben hamileyken bir rüya gördüm. Rüyamda kırmızı biber yaylasındaydım.Bebeğimin cinsiyetini bilmeme rağmen kucağımda erkek bebek vardı.Ben genelde et yemezdim ama hamileliğim sırasında haftanın dört günü sığır eti yiyordum. Şimdi de Lee Min Ho'nun favori yemeği kırmızı biberli sığır eti.


(0-4 yaş arasında)
Min ho 3.2kg doğdu diğer bebeklere göre daha küçüktü.Onun bünyesi ilkokula kadar çok zayıftı.Vebronşit rahatsızlığı vardı bu yüzden her mevsim değişikliğinde problem yaşıyordu.Ve aynı zamanda Min ho ne kadar çok yemek yerse yesin çok kilo alamazdı.
Çok fazla yemek yemezdi, biz ona her mevsim özel beslenme tonikleri hazırlardık.Ona sadece şişmanlatıcı yemekler değil de sağlıklı ve proteinli yiyecekler verirdik. O genelde yabancılara karşı çok utangaç ve hassastı.
Küçüklüğünde çok tatlıydı,gözleri kocaman ve uzun burunluydu. Aktör olma yeteneğini belirtileri bebekliğinde başladı.Onun bebeklik evresi olduğundan hızlı gelişti.Diğer bebeklere göre çok çabuk konuşmayı öğrendi. İlk kelimesi anneydi.


(5-9 yaş arasında)
İlkokulda gazete okumayı alışkanlık haline getirmişti ve bundan çok zevk alıyordu hatta gazetedeki reklamlardan Hangul alfabesini öğrendi. Toplama ve çıkarmayı çok rahat yapıyordu gerçekten iyi bir hafızası vardı.Bu yüzden çarpım tablosunu ezberlemekte hiç zorluk çekmedi.
Min ho anaokulundayken çok utangaçtı hiçkimseyle konuşamazdı. Ama utangaçlığını ilkokulda yendi birden çok arkadaşı oldu ve ''kızların'' arasında popüler oldu.Diğer çocuklara göre hep bir baş daha uzundu. Her zaman göze çarpandı. Hatta bazen kızlar onun için kavga bile ederdi.
Taekwondo öğrendikten sonra vücudu gelişti.Okulda kimse onunla kavga etmeye yeltenemezdi. Minhonun hayali futbolcu olmaktı bu yüzden koç Cha Bum Kun'un gençlikfutbol takımına girdi.Yavaş yavaş ünlü bir atlet olma yolunda ilerliyordu.
MinHo beş yaşındayken neredeyse kayboluyordu. Kısa bi süreliğine park alanında yokoldu neyse ki bileğinde evin adresi ve isminin yazdığı küçük bir etiket vardı. Birisi farkedip onu eve gönderdi. Şimdi bu konuyu konuştuğumuzda bile ürperiyorum.


(10 -15 yaş arası)
Lee Min ho ortaokuldayken bilgisayar oyunlarına çok düşkündü. Ben onu ikaz etmeme rağmen aldırış etmezdi.
Minho her zaman tutumludur. Ailemiz zengin olmamasına rağmen biz onların hiç bir zaman harçlığını eksiltmedik. Minho verdiğimiz parayı harcamak yerine hep saklardı. Bir keresinde de sakladığı parayla bana evebeyn gününde karanfil almıştı. Ve bunu lütfen tak demişti.
Koç Cha Kun Bum dan futbol öğrenirken vücudu bir anda gelişti ve kas yapmaya başladı.Beden eğitimi ve matematik derslerinden hep 'A' alıyordu.
İlk ve orta eğitimi sırasında aktör olucağı gibi bir hayali yoktu. Orta okulu bitirdiği zaman bir yetenek avcısıyla karşılaştı. Ve ona 'Lütfen Beni bul, Sen artist olabilirsin' dedi.Sonrasında bunun gibi bir çok kart aldı.
Ve bir gün seçmelere gitmeye karar verdi. döndüğünde Anne bugün bir deneme yaptık ve bu oldukça ilginçti' dedi.Sonrasında karar verdi aktör olmaya.
Lisedeyken onun idolleri Sol Kyung Gu ve Kim Soo Roh'tu.Söylentilere göre Kim So Roh meşhur olduktan sonra annesine 5000 won vermiş. Minhoda bunun üzerine 'Eğer ben meşhur olursam size ondan çok daha değerli bir hediye vereceğim' dedi. Aslında şuan oturduğumuz ev Minhonun bize armağanı.İlk yaptığı anlaşmayla bu evi bize aldı.


(16-19 yaş arasında)
Minho çok sevecen. Lisedeyken part-time modellik yaptı bir moda evine. Burdan kazandığı paraylada ablasıyla bana hep hediyeler alırdı.Genelde aniden süprizler yapardı. Hiç bir şey söylemeden bazen yemek masasına gül koyardı veya makyaj masama parfümler koyardı.Eğer ben tek başıma yemek yiyorsam Anne neden yalnızsın gel birlikte yemek yiyelim hemde sohet ederiz derdi.çok düşünceli bir çocuktu.
Lisenin ikinci senesinde hayalini gerçekleştirme yolunda ilk adımını attı. Bir kaç yıl içersinde 'Secret Campus'(2006), 'Mackerel Run'(2007) ve 'My school E.T' (2008) de rol aldı.MinHo'nun ilk filminde bizim mahallede büyük bir kargaşa yaşandı. Akrabalarımız ve arkadaşlarımız hep tartıştılar 'Kim bu yakışıklı aktör?' 'uzun bir stajyerlikten sonra nihayet LeeMinHo TV'de'(...)Minho'nun ilk magazin dergisine çıkışında birçok kopyasını alıp arkadaşlarla paylaştım.Hala saklıyoruz.


(20-22 yaş arasında)
LeeminHo'nun Bofta oynamasından önce iki rüya gördüm. İlkinde Minho beş yaşında büyükannesi ve dedesiyle oyun oynarken tuvaleti geliyor ve benim yanıma koşuyor.ben onun altını temizlerken onun kakasının altından olduğunu görüyorum ve birden evimizin heryerine altından kakalar düşmeye başlıyor.İki gün geçtikten sonra tekrar rüya görüyorum ve bu sefer Bu kez gördüğüm rüyada, Min Ho’nun dev bir posteri yakındaki bir fotoğraf galerisinde asılmıştı ve mahalledeki insanlar posterin önünde toplanmıştı.Bu rüyaların birbiriyle bir bağlantısı var mı emin değilim, ama ondan sonra Min Ho “BoysOver Flowers” ile birlikte gerçekten bir yıldız oldu.
Sevgililer Gününde Min Ho hayranlarından bir sürü çikolata aldı. Şu sıralar tüm çikolataları komşularımıza veriyoruz, çünkü gerçekten oldukça fazla çikolata var. Ne kadar yersek yiyelim, miktar hiç değişmiyor. Min Ho’ya ayrıca bazı ünlü markaların ve aksesuarların hediye çekleri de gönderilmiş, ama biz bunların çok değerli olduğunu düşündüğümüzden hepsini geri gönderdik.Basının onun “bir gecede meşhur olduğuna” dair iddialarına rağmen, ve gerçekten bazı açılardan kısmen doğru olabilirama Min Ho ve bizim için, bu bağlamda “ çok çaba sarfettikten sonra elde edilen ödüller” bizim için daha uygun olur.

Açıklamalarla LeeMinHo'nun Fotoğrafları;
Birinci yaş günü

Bu foto Seoul'da Minhonun birinci yaş gününde çekildi. Masanın üstündeki hiç birşey onun ilgisini çekmiyordu. Yalnız ablasının yediği kola aromalı dondurma ilgisini çekmişti.

İki yaşında yatağın üzerinde;

Biz ona küçükken hep 'sudden blink' derdik. Çünkü o büyük gözlerini kırpıştırırken çok tatlıydı.
Christmas öncesi küçük MinHo yatağın üstünde. Msn Happy

Ablasıyla pastayı kesmeyi beklerken;

MinHo gerçekten ablasıyla çok iyi anlaşıyordu. Hiç kavga etmezlerdi.O gün babasının aldığı pastanın önünde birlikte poz verdiler.

6 yaşındayken Chung Pyung ile Tur;

Boys Over Flowers'ta olduğu gibi Minho'nun suyla arası iyi değildi.Biz onu suya alıştırmaya çalışsakta o çok korkuyordu sudan.
7 yaşındayken Anaokulundaki doğum günü;

Minho küçükken bir aktör olamayacak kadar utangaçtı.Doğum günü partisinde bir şarkı söylemişti. Bizde bunun için evde çok pratik yapmıştık.

9 yaşında okul kampında;

Minho ilkokulda dağa tırmanmaya ve alanında denemeler yapmaya başlamıştı. Yaz aylarındada böcek yakalamaya bayılırdı.

18 yaşında mezuniyet balosunda;

Liseye geçtiğinde çok yakışıklı ve popülerdi. Hatta ablasının kız arkadaşları ona 'yun kyung'un yakışıklı kardeşi' diye lakap takmışlardı.

* mesLek: Actor
* Doğum Tarihi: 1987-Jun-22
* Boy: 185cm
* Kan grubu: A





Lee Min Ho Dizileri

* Personal Taste (2010)
* Boys Before Flowers as Go Jun Pyo (KBS2, 2008)
* But I Don't Know too as Min Wook Gi (MBC, 2008)
* I'm Sam as Heo Mo Se (KBS2, 2007)
* Mackerel Run as Cha Gong Chan (SBS, 2007)
* Secret Campus as Park Doo Hyun (EBS, 2006)
* Love Hymn (MBC, 2005)


Lee Min Ho Filmleri

* Our School E.T (2008)
* Public Enemy Returns (2008)
* Humming (2007)
* Ghost Lives (2004)
* Repechage (1997)







BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 28 Şubat 2017 22:38
Biyografi Konusu: Lee Min Ho nereli hayatı kimdir.
In science we trust.
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
23 Kasım 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Lee Min Ho

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Lee Min Ho.jpg
Gösterim: 5617
Boyut:  239.1 KB


Benzer Konular

1 Aralık 2007 / NihLe Kur'an-ı Kerim
9 Aralık 2009 / Misafir Turizm
30 Mart 2009 / ThinkerBeLL Sanat ww