Arama

Twitter'da E-posta Adresimi Nasıl Doğrularım?

Güncelleme: 28 Kasım 2017 Gösterim: 31.050 Cevap: 1
Mira - avatarı
Mira
VIP VIP Üye
25 Mart 2012       Mesaj #1
Mira - avatarı
VIP VIP Üye

Twitter E-Posta Adresi Örnekleri


Twitter'da e-posta adresimi nasıl doğrularım?


MsXLabs.org

E-posta Adresimi Doğrulayamıyorum
E-posta doğrulama işlemi başka kişilerin e-posta adresinizi kullanarak bir Twitter hesabı açmalarını engelleyen önemli bir güvenlik önlemidir. Eğer e-posta adresinizi doğrulamanız gerekiyorsa twitter.com'a giriş yaptığınızda aşağıdaki örnekte olduğu gibi sarı bir uyarı mesajı göreceksiniz. E-posta adresinizi nasıl doğrulayacağınızı öğrenmek için adım adım talimatlara ihtiyacınız varsa lütfen bu makaleye göz atın:


E-posta adresinizi doğrulamada sorun mu yaşıyorsunuz?

1.
Eğer doğrulama e-postası elinize ulaştıysa ama mesajda yer alan bağlantıya tıklayamıyorsanız, lütfen bağlantının tamamını kopyalayın ve tarayıcınızda yeni bir pencere açarak buraya yapıştırın. Veya aşağıda gösterilen sarı uyarı mesajında yer alan "Doğrulamayı yeniden gönder" bağlantısına tıklayın. Tekrar denemeniz için size yeni bir bağlantı göndereceğiz.

2.
Eğer doğrulama e-postası elinize ulaşmadıysa, lütfen:
  • E-posta hesabınızın junk dosyasını ve spam filtrelerini kontrol edin.
  • E-posta adresinizi Twitter'a doğru girip girmediğinizi kontrol edin.
  • Twitter hesabınıza giriş yapın ve "Doğrulamayı yeniden gönder" bağlantısına tıklayarak e-postayı bir kez daha göndermeyi deneyin. Bu bağlantı twitter.com'da yukarıda göreceğiniz sarı uyarı alanında yer alacak.
  • Eğer birden fazla e-posta adresine sahipseniz, Twitter hesabınızla başka bir e-posta adresini ilişkilendirmeyi deneyin.
3. Eğer doğrulama e-postası hala elinize ulaşmıyorsa:
  • Birkaç gün bekledikten sonra bir kez daha "Doğrulamayı yeniden gönder" bağlantısına tıklamayı deneyin. Hesabınızı oluşturduğunuzda bu e-postayı size hemen gönderiyoruz fakat e-posta sağlayıcınız bizden gelen e-postaları geçici olarak engelliyor olabilir veya e-postanın iletilmesi gecikebilir.
  • Büyük bir e-posta sağlayıcısı kullanın. Bu tip adreslere iletimimiz daha tutarlıdır. Belli başlı ücretsiz e-posta servislerinden birine ait yeni bir e-posta hesabı oluşturabilirsiniz. Twitter'dan gönderilen e-postaların gmail.com, yahoo.com veya hotmail.com gibi e-posta servislerine hemen hemen her zaman başarıyla iletildiğini söyleyebiliriz.
  • Twitter'dan gönderilen e-postaların elinize ulaşmama sebepleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen e-posta iletimiyle ilgili bu makaleye göz atın.
E-posta adresinizi doğrulamazsanız ne olur?
E-posta adresinizi doğrulamazsanız Twitter'dan e-posta yoluyla gelecek güncellemeleri (yeni bir takipçiniz olduğunda, biri size Direkt Mesaj gönderdiğinde veya bir şifre sıfırlama e-postası talep ettiğinizde gönderilen e-postalar gibi) alamazsınız. Ayrıca e-posta adresinizi doğrulayana kadar Twitter'ın diğer bazı özelliklerine kısıtlı erişim sağlarsınız.

Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Twitter Destek'e ulaşın.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 28 Kasım 2017 22:42
theMira
Mira - avatarı
Mira
VIP VIP Üye
17 Temmuz 2014       Mesaj #2
Mira - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

NASIL ALIRIM

Twitter hesabı almaktan bahsediyorsanız konumuzu inceleyin > Twitter Hesabı Açmak ve Kullanmak
Sponsorlu Bağlantılar
theMira

Benzer Konular

14 Ocak 2015 / ThinkerBeLL Sosyal Ağlar
17 Temmuz 2014 / CrasHofCinneT Sosyal Ağlar
9 Mart 2015 / Misafir Soru-Cevap
12 Ocak 2015 / Misafir Soru-Cevap