Arama

Pınar Yılmaz

Güncelleme: 2 Temmuz 2014 Gösterim: 5.071 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
7 Ocak 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Pınar Yılmaz
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  1208488-p6.jpg
Gösterim: 1168
Boyut:  28.6 KB

Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunu Pınar Yılmaz, atama beklerken model oldu.

Eylül 1987 Keşan Edirne Doğumlu, Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu Pınar Yılmaz Üniversite yıllarında sahne ve kamera önüne çıkmaya başladı.Trakya ve Edirne Televizyonlarında spikerlikte yapan güzel öğretmen adayı o yıllarda halkın gözü önünde olmaktan büyük mutluluk duydu.

Üniversiteyi başarıyla bitirdi
Canlı yayın ve Edirne Gündemi adlı siyaset programında da görev alan o zamanın öğrencisi şimdinin modeli Pınar Yılmaz Üniversiteyi başarıyla bitirmişti. Kendi okulunda mastır yapmaya da başlayan ancak fotoğrafçılığa ve modelliğe olan merakı sonucu bir yandan Edirne Fotoğraf Derneği'nde profesyonel fotoğrafçılık dersleri aldı.

Usta fotoğrafçılara modellik yapmak için zaman zaman kameralar karşısına geçen güzel model Pınar Yılmaz bu merakı sonucu zaman içinde kendini Paris ve Milano moda merkezlerinde bularak oraların ticaret hayatını da inceledi. Fotoğrafçılıkta usta sayılacak bilgilere ulaşan ve gezdiği fuarlar yanında fotoğraflar çekerek yurt dışında modellerin ve sanatçıların yaşam tarzlarını inceledi.

Atama beklerken model oldu
Bu çalışmaları sürdürürken mezun olduğu İngilizce öğretmenliğine atanmayı da bekleyen Pınar Yılmaz atanmasının çıkmaması sonucu kendini Modellik süreci içinde buldu. bir yandan sergilere konulan ve yayınlanan fotoğraf çekimlerini sürdüren bir yandan da modellik yapmaya başlayan Pınar Yılmaz öğretim üyesi olmayı beklerken model oluverdi.

Türkiye'nin hayat şartları ve modellik aşkının birleşmesiyle kendini podyumda ve sahnede bulan güzel artık bu işe profesyonel olarak kendini adadı. Pınar Yılmaz yerleştiği İzmir'de profesyonel anlamda modellik yapmanın yanında İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi de aldı.

Sahne deneyimini geliştiren ve güzelliği ile de dikkat çekmeye de başlayan Pınar Yılmaz şimdi de, çekimi kısa sure önce tamamlanan yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi turistik alanda tanıtacak olan Kültür Bakanlığı Ege Bölgesi tanıtım filminde yer aldı.

Kaynak > trabzonhbr.com/



Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Temmuz 2014 09:47 Sebep: Sakıncalı görsel içerik değiştirildi.
Biyografi Konusu: Pınar Yılmaz nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

17 Haziran 2012 / recruit87 Müzik tr
13 Ekim 2010 / _Yağmur_ Basın/Magazin tr
29 Haziran 2007 / BARIŞ Edebiyat tr
31 Ekim 2015 / Jumong Basın/Magazin tr
24 Eylül 2013 / Jumong Sinema tr