Arama

Kendi Uygulamanızı Kendiniz Yapın

Güncelleme: 22 Ocak 2016 Gösterim: 4.175 Cevap: 0
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016       Mesaj #1
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kendi uygulamanızı kendiniz yapın! İşte en kolay ve en iyi yolu!

Sponsorlu Bağlantılar
Kendi uygulamanızı GoodBarber ile kolayca yapabilirsiniz.!

1452699302 screen shot 2016 01 13 at 115845

Android, iOS mobil işletim sitemleri ile çalışan akıllı telefon ve tabletlerde kullanabileceğimiz binlerce uygulama bulunuyor. Bu uygulamalarla şirketler müşterilerin kendilerine daha kolay ulaşmasını sağlıyor. Örneğin bir bankaya gitmeden tüm işlemlerinizi akıllı telefon üzerinden yapabilirsiniz.
Önceleri bir uygulama geliştirmek sadece yazılımcıların işiydi. Ancak uygulama oluşturma siteleri ile artık herkes kendi uygulamasını oluşturup akıllı telefon üzerinden daha kapsamlı şekilde insanlara ulaşabiliyor. Mobil uygulamalar özellikle işletmeler için tanıtımda önemli katkı sağlıyor.
Sosyal medya aracılığı ile de işletmeciler birçok insana ulaşabiliyor. Ancak, mobil uygulama ile daha çok insana direkt ve sürekli olarak iletişimde kalınabiliyor. Bu süreçte mobil uygulamalar kullanıcılara daha fazla seçenek sunabiliyor. Örneğin, bir işletmenin mobil uygulamasını kullanan bir müşteri, bu yolla o işletmenin ürününü uygulama yoluyla sipariş verebiliyor ve bu işletmenin daha çok şubesi var ise kendisine en yakın olanını öğrenebiliyor.

1452626420 goodbarber2

Ayrıca işletmecilerin uygulama yoluyla promosyonlar sunması, daha kolay olabiliyor. Sadık ve güvenilir müşteri havuzu oluşturmanızı sağlar. Mobil uygulamalar anlık bildirimleri müşteriye ulaştırıyorlar.

Sadece işletmeciler değil, herkes kendi uygulamasını oluşturarak ilgi alanlarını ve becerilerini insanlara daha kolay bir şekilde ulaştırabilir. Bunun için bir yazılım firması ile anlaşıp bir çok para ödemenize de gerek yok. Uygulama oluşturmanızı sağlayacak bir çok site var ancak, bunların fiyatları ve verdiği hizmetler değişebiliyor.
Bu konuda hem fiyat hem de uygulama konusunda en iyisinin GoodBarber olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok benzer platform yalnızca Android destekliyorken, GoodBarber ile hem iOS hem de Android için uygulama geliştirilebiliyor. Ayrıca GoodBarber fiyatıyla da diğerlerinden ayrılabiliyor. GoodBarber ile kendi uygulamanızı en güzel şekilde dizayn ederek Android ve iOS kullanıcıları için sunabilirsiniz.
Kodlama bilgisi gerektirdiği ve genelde maliyeti yüksek bir işlem olduğu için uygulama oluşturma fikrine sıcak bakmayanlar veya online uygulama yapma hizmetlerini deneyip aradığını bulamayanlar; işte size bir müjde…
Piyasadaki pek çok DIY(Do it yourself) platformunun aksine, GoodBarber, iOS ve Android tabanlı native uygulamaları uygun fiyatlara yapma ve App Store ve Google Play'de yayınlama imkanı tanıyor.
Hatta isterseniz uygulamanızı sizin adınıza mağazalarda yayınlıyor. Ayrıca tüm bu aşama sırasında da gerektiğinde farklı dillerde (Türkçe dahil) ücretsiz destek alabiliyorsunuz. Böylelikle kendi oluşturduğunuz bu uygulamanın bir geliştirici tarafından sizin için hazırlanmış bir uygulamadan hiç bir farkı olmuyor. Hatta sizin tarafınızdan oluşturulduğu için her anlamda özellikle de görsel olarak beklentilerinizi daha iyi yansıtıyor ve markanızla bütünleşiyor.
Denemek için http://tr.goodbarber.com/ adresine gidip detayları incelemeniz yeterli.
Ayşe Aydoğmuş
Teknolojiye dair her şey.
Takip Et @Ayse_Aydogmus


Benzer Konular

27 Nisan 2006 / ozti Bilgisayar
8 Temmuz 2015 / Misafir Forum Oyunları
8 Mart 2006 / ozti Bilgisayar