Arama

Yengeç ve Başak

Güncelleme: 30 Ekim 2012 Gösterim: 6.112 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç ve Başak

Sponsorlu Bağlantılar
Seçkin, zarif Başak çok iyi bir iletişimci ve hoş sohbettir. Kelimeleri çok iyi kullanır ve çok iyi yazı yazar. Ona çok çabuk aşık olduğunuzu göreceksiniz. Siz su elementisiniz, Başak ise toprak, beraberliğiniz harika olacaktır.
Bazı astroloji kaynakları utangaç yapılarından dolayı Başağı sıkıcı olarak tanımlamaktadır. Bu çok yanlıştır, Başak tutkulu duyguları ile sizi şaşırtacaktır. Özellikle sizin gibi duygusal bir eşle ateşli ve coşkulu yönleri ortaya çıkacaktır.
Günlük hayatta da iyi anlaşırsınız. Başak insanı, pratik, düzenli, organizedir ve sizin gibi güvenlik arayışı içindedir. Sizin gibi değişken ruh halleri olmadığından karamsar günlerinizde size destek olacaktır. İkinizin de evhamları meşhurdur bu durumda birbirinize destek olamazsınız. Neyse ki aynı zamanda endişelenme ihtimaliniz azdır. Siz üzüldüğünüz zaman daha çok mideniz ağrır onun ise bağırsakları hassastır. İkinizde ağır yağlı yemekler yememeli, bol sebzeli hafif yemekler yemelisiniz.
Başak sabırlıdır, sinirlendiği zaman bile kabalaşmaz. Hesaplıdır, asla savurgan değildir ve çok çalışarak başarılı olur. Ahlaki değerlere önem verir, hep doğrudan yanadır, aldatmayı sevmediğinden size sadık kalacaktır.
Başağın tatlılığı, esprileri, ilgisi, özeni sizi çok mutlu edecektir. Onun yanında kendinizi iyi hissedeceksiniz, bu ilişki çok iyi olacaktır.
good

sade - avatarı
sade
VIP hazan
30 Ekim 2012       Mesaj #2
sade - avatarı
VIP hazan
yengec burcu ile basak burcu ne kadar uyumlu?

Sponsorlu Bağlantılar

Yengeç ve Başak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Oysa Başak burcu insanı tam tersi bir karakter çizer; gerçekçi, mantıklı, olaylara akıl çerçevesinden bakan ve duygusallığını fazla belli etmeyen bir karaktere sahiptir. Hayata dair bazı prensipleri vardır ve kolay kolay bunlardan taviz vermek istemez. Düzenli ve tertiplidir. Her şeyin bir plan ve program içinde olmasını ister. Kararlarında daima mantıklıdır. Duygularının kendisini yönetmesine izin vermez. Bu noktada iki tarafın birbirini anlaması zordur. Çünkü olaylara farklı açılardan bakarlar. Ayrıca Başak'ın tutumu Yengeç burcuna biraz katı gelecektir. Diğer taraftan Başak bakımlı ve hoş görüntüsüyle Yengeç'i fazlasıyla etkiler. Başak'ta Yengeç'in derin cazibesine kapılacaktır. Fakat ilişkinin ilerleyen zamanlarında iletişim kopuklukları olacaktır. Seksüel yönden Yengeç daima arzuludur. Başak burcu ise içindeki tutkuyu karşı cinsin dışarıya çıkarmasını ister. Birbirlerini anlamaları çok uzun bir zaman alacaktır.



Benzer Konular

29 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
19 Ağustos 2008 / The Unique Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
2 Nisan 2008 / KisukE UraharA Sinema tr
19 Ağustos 2008 / The Unique Taslak Konular