Arama

Yay ve Yengeç

Güncelleme: 19 Ağustos 2008 Gösterim: 2.447 Cevap: 0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yay ve Yengeç

Sponsorlu Bağlantılar
Bu oldukça zor bir ilişki olacaktır. Yürümesi için çok çaba göstermelisiniz. Öncelikle zorluklara bakalım.
Temelde çok farklısınız. Sevgiliniz Yengeç su elementidir, duygusal ve karamsardır. Günlerce somurtuk ve depresif halde dolaştığı için sinirlerinizi bozacaktır. Siz ise ateş elementisiniz, duygusal değilsiniz, neşeli ve iyimsersiniz. Ateş ve su burçları birbiri ile uyumlu değildir. Değişken burç olduğunuz için Yengeç'ten daha esneksiniz. Yengeç burcunun değişikliklere direnmesi sizi en iyi ihtimalle şaşırtacak, en kötü ihtimalle de sinir edecektir.
Siz geleceğe dönüksünüz, Yengeç insanı ise geçmişe bağlıdır. Sürekli olarak geriye dönüp, şöyle yapsaydım, yapmalıydım diye söylenmesi sizi çıldırtacaktır. Ona bunun bir işe yaramadığını söylersiniz, bazen haklısınızdır.
Yengeç burcu tüm ruhu ile size bağlanacak ve sevgisini verecektir. İyi bir dinleyicidir, sizi canı gönülden dinler ve iyi çözümler önerir. Onun sizi çok sevdiğinden emin olacaksınız. (çok az burç onun kadar vericidir.)
Kolay incinen Yengeç burcu ile konuşurken dikkatli olun, patavatsız konuşmalarınız onu yaralayabilir. Bütün burçlar içinde en kuvvetli hafızaya sahip olandır, söylediklerinizi hayat boyu hatırlar.
Yatakta ise size hiç tatmadığınız duyguları yaşatacaktır. Onunla olan ilişkinizi asla hafife almayın, bu onun için sıradan bir olay değildir. Durgun suların çok derin olduğunu unutmayın. Yengeç burcunu el üstünde tutun, karşılığında size olan aşkı büyüleyici olacaktır.
Temeldeki farklı yapılarınız bu ilişkiyi zorlaştıracaktır. Beraberliğiniz ancak birbirinize çok sevgi ve saygı gösterirseniz mümkün olabilir.


Benzer Konular

31 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Burçlar
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
31 Ekim 2012 / Misafir Taslak Konular
19 Ağustos 2008 / Misafir Taslak Konular