Arama

2009 Kış Erkek Modası

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 26.126 Cevap: 2
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
8 Ekim 2008       Mesaj #1
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Geçtiğimiz aylarda İtalya'nın Milano kentinde gerçekleştirilen İtalya Moda Haftası'nda, dünyaca ünlü markalar 2008 - 2009 sonbahar / kış erkek koleksiyonlarını sundu.
Erkekler için hazırlanan kıyafetlerin dar ve atkı, bere gibi bol aksesuarlı olması dikkat çekti.
Sponsorlu Bağlantılar

Alexander McQueen tarafından hazırlanan koleksiyonda, vücuda oturan ceket ve kabanların belden kemerli olduğu gözlenirken, erkeklerin de kadınlar gibi daha büyük ve renkli çantalar taşıdığı görülüyor.
Küresel ısınma nedeniyle 2008 kışının daha soğuk geçeceğini düşünen Alexander McQueen, tüylü şapkalar ve kabanları da koleksiyonuna dahil ediyor.
Renkler arasındaki uyumdan çok kıyafete farklılık katmaya çalışan Alexander McQueen, kahverengi ile laciverti, bordo ile bej rengini bir arada kullanmış.

İtalya Moda Haftası'nda tasarımlarını moda severlerin beğenisine sunan diğer ünlü marka Dolce Gabbana, geçmişte kalan kasketi daha sık kullanılır hale getiriyor.
Vücut hatlarını gösteren kıyafetler, streç pantalonlarla erkekler oldukça seksi görünecek.. Dolce Gabbana, gelecek kış için uzun klasik montları rafa kaldırarak yerine kısa spor montlar hazırlamış.
Dolce Gabbana koleksiyonunda da büyük kahverengi deri çantalar dikkat çekiyor.

Gelecek kış için fazla uçuk tasarımlar gerçekleştirmeyen Emporio Armani, gri tonlarda kaban ve takım elbiseleriyle dikkat çekiyor.
Gelecek sezon grinin tüm tonları tasarımlara yansıyacak ve sandığımız kadar iç karartıcı olmayacak gibi görünüyor.
Aksesuar olarak, mor renk gri ve siyah tonlardaki atkılar, bereler, hep kadınlarda görmeye alıştığımız geniş şallar, yazdan sonra kışın da kullanımı yaygınlaşacağı tahmin edilen koyu gözlükler ve yine büyük çantalar kullanılıyor.

Modada eskiye dönüş sürüyor. Missoni'nin 2008 - 09 kış koleksiyonunda kahverengi tonlarda hazırlanan kazaklşar ile gri, füme tonlardaki kazaklarla yapılmış kombinasyonlar dikkat çekiyor.
Eskiden çok tercih edilmeyen bir değişiklik yaparak, kazağı pantolonun içine koymayı tercih etmiş.
Desenli olarak ya da karma ipliklerden üretilen kazaklar, tek pileli kumaş pantolonlarla tamamlanıyor.

Jil Sander ise siyah ve beyazı karıştırarak ilginç bir desen yakalamış. Mermeri andıran kumaşlardan hazırlanan kıyafetler oldukça dikkat çekici..

Missoni ve Jil Sander'in aksesuar tercihleri yine büyük çantadan yana..

Versace, her zamanki gibi havalı..

Uzun siyah deri paltolardan vazgeçmeyen Versace, aynı modellerin daha kısa olanlarını da hazırlamış. Belden kemerli paltolar ve kabanlar, balıkçı yaka kazaklartek renk olarak sunuluyor.



Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:26
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
21 Ekim 2008       Mesaj #2
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Emporio Armani’den zengin bir koleksiyon..!

Sponsorlu Bağlantılar
08-09 Sonbahar/Kış erkek hazır giyim modası‘nda dünyaca ünlü moda markası Emporio Armani‘nin birbirinden şık takım elbiseleri, kabanları, spor ceketleri esecek. Armani’nin daha çok genç ve orta yaş kesimi hedef alan, en yaygın mağaza ağına sahip markası Emporio Armani, sonbahar aylarına girilirken, şıklığına ve giyim tarzına önem veren erkekler için birbirinden güzel bir koleksiyon ile kendinden söz ettiriyor.

Erkek takım elbise modelleri içerisinde takım elbisede klasik renklerin başında gelen siyah ile gri, füme ve lacivert renkler kullanılırken, çizgili kumaşlar da dikkat çekiyor.

Soğuk geçen kış günlerine yönelik olarak hazırladığı kaban, bere ve atkı grubu ise tek kelime ile dikkat çekici.
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:27
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
14 Kasım 2008       Mesaj #3
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Mithat Selection'da Trençkot Modası..!

Mithat Selection,trençkotlara uyguladığı özel bir işlemle onlara su ve rüzgâr iticilik özelliği kazandırdı.

Mithat Selection metropol erkeğinin gardırobunun vazgeçilmezi olan trençkotlara 2008 – 2009 Sonbahar – Kış sezonunda geniş yer veriyor. Kısa ve uzun pardösülerin yanında 100 % yün kumaşa yapılan özel bir işlemle su ve rüzgâr iticilik kazandırılan klasik pardösüler çok şık ve kullanışlı.

Trençkotların çok kısa sürede kuruyan ve ütü gerektirmeyen-buruşmayan kumaşlardan dikilmiş olması Mithat Selection’un 70 yıllık deneyim ve birikiminin sonucu.

Mithat Selection hazırladığı trençkotlarla erkekleri, sonbaharın yağmurundan- soğuğundan korurken şıklıktan taviz verdirmiyor. Spor giysiler kadar takım elbiselerin üzerine de giyilebiliyor oluşu ve en önemlisi palto ya da kabana kıyasla kullanılan kumaşın çok daha hafif oluşu nedeniyle taşıma kolaylığı trençkot sever sayısını arttırıyor.


Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 13:27

Benzer Konular

13 Mart 2009 / DrAm3vLH Taslak Konular
22 Mart 2015 / Efulim Taslak Konular
26 Mart 2015 / _AERYU_ Taslak Konular
9 Eylül 2012 / Efulim Taslak Konular
19 Mart 2015 / _AERYU_ Taslak Konular