Arama

Ne Diyosuun

Güncelleme: 10 Temmuz 2014 Gösterim: 2.106 Cevap: 5
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
2 Ocak 2014       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Ne Diyosuun
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  mmmm.png
Gösterim: 366
Boyut:  295.0 KB

Bir ayrılık komedisi izlemeye hazır mısınız? Sıkı durun. İlker Aksum ile bir ayrılık komedisi ya da tersten anlatılan bir aşk hikayesi Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Öncelikle dizinin konusuna bir göz atalım.

Ne diyosuun dizisinin konusu
Geçmiş dönemde sevgili olamayan iki genç Ali Kemal ve Cansu görünen o ki ayrılığı da beceremiyorlar. 4 yıl sonra karşılaşırlar. Ayrı kaldıkları dönemde bir türlü ilişkilerinde başarılı olamamış ve akıllarının bir köşesinde hep birbirlerini düşünmüşler.

Bu batmış aşk hikayesinin bir de çok yakın tanıkları var; arkadaşları Binnur ile Derman. Bu iki arkadaş da işleri karıştırıp iyice çıkmaza sürüklüyorlar.

Bu eğlenceli dizi bir aşk hiyasini anlatılmıyor ama ayrılığın içindeki aşkı anlatmaya adaydır. Ayrılanların ama unuttum diye yalan söyleyenlerin dizisidir Ne diyosuun.

Ne diyosuun dizisinin oyuncuları ve karakterleri

Başrol oyuncuları
Ali Kemal (İlker Aksum) – Ali Kemal paraya önem vermeyen, hayatı dilediği gibi yaşayan, hiçbir şeyi kafasına takmayan mutlu biridir. Cansu’dan ayrıldığına üzgün, terk edilmesine rağmen onu sevmekten vazgeçememiş birisidir ve bu aşktan hala umutludur. Ne yazık ki ayrılık acısı çekmeye mahkumdur.


Ad:  Ali_Kemal.jpg
Gösterim: 347
Boyut:  98.7 KB
Ali Kemal rolünde İlker Aksum


Cansu (Dilara Gönder) – Güzel ve kariyerinde başarılı yalnız bir genç kasın olan Cansu bir yazılım şirketinde yöneticidir. Aşk hayatında işinde olduğu kadar başarılı değildir, çünkü aklına eseni yapar, çok düşünmez, bunun sonucunda da ilişkilerinde başarısız olur. Ali Kemal’i uzun bir aradan sonra arkadaşça arar ama bunun nelere mal olacağının farkında değildir.

Ad:  Cansu1.jpg
Gösterim: 346
Boyut:  94.0 KB
Cansu rolünde Dilara Gönder

Derman (Bülent Seyran) – Ali Kemal’in ev arkadaşıdır. Büyük bir borç batağında olup sürekli “Cuma hallediyorum abi” modundadır. İyi niyetli ve sempatik birisidir.

Ad:  Derman.jpg
Gösterim: 581
Boyut:  81.7 KB
Derman rolü ile Bülent Seyran

Binnur (Ayça İnci) – Zengin kızı, istediği her şeyi kolayca elde edebileceğini düşünen, erkeklere güvenmeyen birisidir. Cansu’nun arkadaşıdır. Onun Ali Kemal’de ne bulduğunu anlayamaz ve uzak tutmaya çalışır. Dizinin ilerleyen bölümlerinde kendini aşıp bir aşk kadınına dönüştüğünü göreceğiz.

Ad:  Binnur2.jpg
Gösterim: 273
Boyut:  117.4 KB
Binnur karakterini Ayça İnci canlandırıyor

Payidar (Mehmet Ali Kaptanlar) – Servetini kadınlar peşinde koşarken yeyip bitiren biri. Ali Kemal’lerin bistrosuna gelir ve orada hesabı ödeyemeyince garsonluk yapmaya başlar. SOnrasında ortamı beğendiğinden dolayı onlarla takılmaya devam eder. Kadın erkek ilişkilerinden iyi anlar her zaman söyleyecek bir sözü vardır. “Hayvana iyi bakacaksın” diyerek erkek doğasını kasteder.

Ad:  Payidar1.jpg
Gösterim: 328
Boyut:  89.9 KB
Payidar (Mehmet Ali Kaptanlar)

Kadro
  • Yapımcı: Limon Film/Hayri Aslan
  • Senaryo: Murat Boyacıoğlu
  • Yönetmen: Kerem Çakıroğlu



"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
12 Mart 2014       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Ne Dİyosuun, İlk bölümüyle İzleyİcİ karşısında

Sponsorlu Bağlantılar
‘Ne Diyosuun’ bitmiş gibi görünse de aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesi.

Ali Kemal-Cansu çifti, geçmişte sevgili olmayı beceremedikleri için bugün de ayrılığı bir türlü kıvıramayan(!) sakarlıklarıyla sürekli birbirlerinin ayağına dolanan iki kentli genç… Her ikisi de ayrıldıktan sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamışlar, bu yüzden zihinlerinin bir köşesinde hâlâ birbirlerine dair umutlarını taze tutmak gibi bir dertleri var; bu yüzden dört yıl sonra tekrar karşılaştıklarında bıkıp usanmadan birlikte geçirdikleri zamanın küllerini eşeliyorlar. Sadece onlar da değil, en yakın arkadaşları Derman ve Binnur da, ‘batmış’ bu aşkın en yakın tanıkları olarak işleri karıştırmakta ellerinden geleni(!) yapıyorlar. Biten bir ilişkinin ardından kara kara düşünenler, gidenin ardından gözyaşı dökenler ve unuttum diye yalanlar söyleyenlerin dizisi 'Ne Diyosuun' bir ayrılık komedisi.

Ne Diyosuun’u tersten anlatılmış bir aşk hikayesi olarak nitelemek mümkün. Zekice kurgulanmış senaryosu ve oyuncularının ‘resital’ kıvamındaki yorumlarıyla Ne Diyosuun, aşkın içindeki ayrılığı değil, ayrılığın içindeki aşkı anlatmaya aday, ve de son derece eğlenceli bir ‘modern zamanlar’ dizisi.

Senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstlendiği, başlıca rollerinde İlker Aksum, Dilara Gönder, Ayçin İnci, Bülent Seyran ve Mehmet Ali Kaptanlar gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluştu.




Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:59
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
12 Mart 2014       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Alİ Kemal, Cansu'ya evlenme teklİf etmeye karar verİyor

Cansu’yla konuşma fırsatı yakalamaya çalışan Ali Kemal, bunu başaramayınca ‘son kozunu’ oynamaya karar verir. Söz, nişan, düğün davetiyesi süreçlerini geçirdiği, 3 yıl ahlaklı bir beraberlik yaşadığı Cansu’ya tekrar dizlerinin üstüne çöküp, evlenme teklifi edecektir.

Cansu ise, iş yerinde problemler yaşamaktadır. Uzun süredir kendisinden etkilenen, dahi bilgisayar mühendisi Kamil’i yanlışlıkla kovmuş, işe geri dönmesi için de bir randevu sözü vermek zorunda kalmıştır. İş nedeniyle problem yaşayan yalnızca Cansu değildir. Alacaklılarına para ödeyemeyen Derman hakkında ‘tedarikçi konseyi’ kesin bir karar almıştır. Derman psikolojik baskı ile cezalandırılacaktır. Cansu ve Derman işleriyle ilgili problem yaşarken, Ali Kemal ise alışılmadık bir iş teklifini kabul eder.

Tüm bu karmaşa arasında Binnur’un, sahibi olduğu süpermarkette, bir müşteriyi taciz ederken çekilen videosu internete düşer. Binnur’un videoyu internetten kaldırması için işinde uzman birinden yardım alması gerekir. Cansu’nun Kamil’le randevu gecesi çok karışacak, gecenin sonu büyük olaylara sahne olacaktır.
Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:59
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
12 Mart 2014       Mesaj #4
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Cansu, Alİ Kemal'e yeşİl ışık yakıyor

Ali Kemal’in sürpriz evlilik teklifi yüzünden hastanelik olan Cansu, sağlığını tehdit eden bambaşka bir sorunla karşılaşır. Teşhisin konması için hastanede kalması gereken Cansu’ya, hastalıkta sağlıkta yanında olmak isteyen Ali Kemal eşlik edecektir. Zor zamanları birlikte göğüslemek, ikilinin ilişkisini olumlu yönde etkileyecektir. İlişkilerine ikinci bir şans verme fikri artık Cansu’ya da uzak gelmemektedir.

Cansu’nun hasta olma ihtimaliyle karşılaşan Binnur ve Derman, aynı duruma düşebileceklerini düşünerek chek-up’a giderler. Her ödemeyi ‘Cuma halleden’ Derman’ın, hastane faturaları ve tedarikçilerle yine başı beladadır.

Binnur’un ise aşk hayatında büyük bir gelişme yaşanır. Ali Kemal ile yakınlaşan Cansu, arkadaşı ‘ideal erkek’ Bulut’u, Binnur’la tanıştırmayı teklif eder. Bulut’un fotoğraflarını inceleyen ve kendisinden çok hoşlanan Binnur, Bulut’la tanışmakta acele edecek ve bu sabırsızlığı herkesi bir karmaşanın içine çekecektir.



Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:59
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
12 Mart 2014       Mesaj #5
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Cansu, her yüzde Alİ Kemal'İ görüyor

Ali Kemal, Cansu’ya kırıldığı için kayıplara karışmıştır. Cansu, Derman ve Binnur, Ali Kemal’in her ayrılıkta, terapi niyetine gittiği mekanlara tek tek bakmalarına rağmen, Ali Kemal’i bulamazlar. Ali Kemal’in gidişinden çok etkilenen Cansu, baktığı her yerde, her yüzde onu görmektedir. Bu ruh hali Cansu’yu komik durumlara düşürür.

Bu sırada Ali Kemal ayrılık acısını, esnafın getir-götür işlerine bakarak hafifletmeye çalışmaktadır. Türkiye Sempati Güzeli’nin fotoğraf setine bir kasa elma teslim ederken, şansı yaver gider ve çekimin erkek modeli olur. Çekimden bir fotoğraf karesinin Twitter’a düşmesiyle, Ali Kemal kısa zamanda bir sosyal medya fenomenine dönüşür.

Cansu, Ali Kemal yüzünden iş yerinde çok ciddi bir problem yaşar. Bu, Cansu için bardağı taşıran son damladır.

Ali Kemal, bir internet sosyopatı olan Vendetta Nedim’den tehdit videoları almıştır. Vendetta, Ali Kemal’i bir gökdelenin tepesine çıkmak zorunda bırakır. Ali Kemal’i kurtarmaya giden Cansu, Binnur ve Derman, yol boyunca “trafik kurallarının hayatımızdaki yeri ve önemini” keşfedecektir.
Son düzenleyen _Yağmur_; 28 Mart 2016 10:59
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
10 Temmuz 2014       Mesaj #6
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Ne diyosuun yayından kaldırıldı (Dilara Gönder'e şok)

Ne Diyosuun, KANAL D ekranlarında yayınlanan başrollerinde İlker Aksum ve Dilara Gönder'in oynadığı Ne Diyosuun dizisi beklenen reytingi alamadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

Ne Diyosuun, Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde İlker Aksum ve Dilara Gönder'in oynadığı Ne Diyosuun dizisi beklenen reytingi alamadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ne Diyosuun' dizisinin başrol oyuncusu Dilara Gönder, Twitter'dan yaptıpı açıklama da dizinin yayından kaldırıldığını açıkladı.Ünlü sunucu Dilara Gönder kötü haberi hayranlarına sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

Dilara Gonder
"Dizi sektörü de bir başka "Zor İş"miş..
Asla yapmam dedim Ne Diyosuun!'la oyunculuğu deneyimledim ve çok keyif aldım.Ne yazık ki uzun sürmedi, bitti. Emeği geçenlere teşekkür ederim!"


fft16 mf4125392


fft16 mf4125393

Milliyet.com.tr
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.