Arama

Düşler ve Umutlar

Güncelleme: 10 Temmuz 2014 Gösterim: 1.904 Cevap: 1
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Ocak 2014       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Düşler ve Umutlar
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Ad:  düşler ve umutlar dizisi.jpg
Gösterim: 268
Boyut:  12.7 KB

Fox ekranlarının yeni dizisi “Düşler ve umutlar” yakında ekranlarda izleyicisi ile buluşacak. Dizinin yapımcılığını Limon yapım üstleniyor, yönetmen koltuğunda Serpil Kurtça oturuyor, senaryosunu Oya Yüce yazıyor.

Düşler ve umutlar dizisinin konusu
Düşler ve umutlar dizisi Charles Dickens’ın unutulmaz romanı Oliver Twist’in diziye uyarlamasıdır. Oliver Twist yetimhanede büyür, sorun çıkarıcı olarak görüldüğü için oradan bir işyerine verilir, çok büyük zorluklar içinde yaşam mücadelesini sürdürür. Hırsızlar çetesine bulaşır, kötü insanlarla tanışır, iyi insanlarla tanışır… Oliver Twist’in kısa özetine önceki yazılarımızda yer vermiştik, hatırlamak isteyenler buradaki yazımızı okuyabilirler.

Anlayacağınız Düşler ve umutlar dizisinde yetimhanede büyüyen ve hayatı zorluklar içinde geçen küçük Yusuf’u izleyeceğiz. üzülmeye hazır olun. Ancak hayat sadece kötü sürprizler yapmaz…

Düşler ve umutlar oyuncuları
Dizinin ana karakteri Yusuf’tur. Çocuk oyuncu Berkehan Tüter dizide Yusuf karakterini canlandıracaktır.

Ad:  yusuf.jpg
Gösterim: 365
Boyut:  75.3 KB
Yusuf

Oyuncu kadrosu olarak Berkehan Tüter, Mustafa Uğurlu, Çağdaş Onur Öztürk, Gamze Karaman, Avni Yalçın, Nusret Çetinel ve Korel Cezayirli gibi oyuncuların isimleri geçiyor, ama önümüzdeki günlerde netliğine kavuşan kadroyu ve karakterleri yayınlayacağız.

Dizinin kadrosu
  • Yapım: Limon yapım
  • Yapımcı: Hayri Arslan
  • Senaryo: Oya Yüce
  • Yönetmen: Serpil Kurtça
Düşler ve umutlar dizisi ne zaman yayınlanacak?
Dizinin Ocak sonu veya Şubat ayında ekranlara geleceği konuşuluyor. Henüz bilgiler kesin değil. Ancak Sana bir sır vereceğim final yaptıktan sonra sonra belki onun gününde Pazar akşamları yayınlanmaya başlayabilir.


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
10 Temmuz 2014       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Düşler ve Umutlar dizisi yayından kaldırıldı
Fox TV şok etti Düşler ve Umutlar final bile yapmayacak Fox TV ekranlarında pek reyting olarak yüzü gülmeyen yapımı Düşler ve Umutlar yayından kaldırıldı. Fox TV final bile yaptırmıyor. Düşler ve Umutlar dizisi yayından kaldırıldı Fox TV şok etti Düşler ve Umutlar final bile yapmayacak Fox TV ekranlarında pek reyting olarak yüzü gülmeyen yapımı Düşler ve Umutlar yayından kaldırıldı. Fox TV final bile yaptırmıyor. FOX TV’nin yeni dizisi Düşler ve Umutlar yeni bölümü neden yayınlanmıyor? Düşler ve Umutlar bitti mi? Düşler ve Umutlar yayından mı kaldırıldı? Dünyaca ünlü eser Oliver Twist’ten uyarlanan Düşler ve Umutlar dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmıyor. Henüz 5 bölüm yayınlanan dizisi reytinglerde istenilen başarıyı yakalamamıştı. Dizi geçen hafta Cumartesi akşamı yayınlanan son bölümüyle Total’de 84. sırada yer alabilirken, AB grubunda ise ilk 100′e bile girememişti. Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, başarılı prodüksiyon çalışmasına rağmen reyting başarısı yakalayamadı. FOX TV dizinin yeni bölümünü yayın akışından çıkarttı. Başrollerinde Berkehan Tüter, Mustafa Uğurlu, Berke Üzrek, Denise Capezza, Çağdaş Onur Öztürk, Zeynep Gülmez ve Avni Yalçın’ın rol aldığı dizinin devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. Düşler ve Umutlar, ilerleyen haftalarda yayınlanacak mı yoksa final bile yapmadan yayından mı kaldırıldı belirsizliğini koruyor.
Sponsorlu Bağlantılar


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.