Arama
Günlük Kontrol Paneli
Network Marketing Ağ pazarlama veya çok katlı pazarlama (Network Marketing) şirketlerin kendi imkânları yerine bireylere imkân sağlayarak ürünlerini pazarlama yöntemidir.

Önemli Olan Takımdır!

CrasHofCinneT 10 Şubat 2012 04:46

Bu sektördeki kazancınızı, bakış açınızı, hatta hayatınızı etkileyecek en önemli unsur sizin takımınız ve sizi bu iş dahil eden kişidir. Network Marketing’de iyi bir takımdaysanız, başarılı olmanız için tek yapmanız gereken takımın bir parçası olmaktır. Takımın parçası olduktan sonra başarı için gereken diğer faktörler zaman içerisinde tamamlanır.
network marketing ve takim
İyi bir takımda, tamamlayıcılık vardır. . . .
Pragmatist Çılgın Zat...
CrasHofCinneT - avatarı
 
Bu kategoride: Network Marketing
Gösterim 1552   Yorumlar 0  

Network Marketing'de Başarısız Olmak..

CrasHofCinneT 10 Şubat 2012 04:43

network marketingde basarisiz olmak
Network Marketing sektöründe başarısız olan birçok insan vardır ve bu insanları bahane ederek bu işe adım atmaktan korkan insanlarda vardır. Her işte olduğu gibi, bu işte de gerekeni yapmadığınız takdirde tabi ki başarısız olacaksınız. Başarısız olmuş kişilere bakarak bu iş modeline soğuk bakan insanlara da sormak lazım, “Sadece Network Marketing sektöründe mi başarısız olan . . .
Pragmatist Çılgın Zat...
CrasHofCinneT - avatarı
 
Bu kategoride: Network Marketing
Gösterim 1558   Yorumlar 0  

Network Marketing'i Kirletenler

CrasHofCinneT 10 Şubat 2012 04:38
10 Şubat 2012 13:09 CrasHofCinneT tarafından güncellendi (Güncellendi)

Network Marketing hakkında kötü söylemlerde bulunan insanlar var ve hep olacaktır. Bunlar çoğu zaman yersiz ve mantıksız sebeplere dayanır. Ya da şirket veya kişilerin hatalarını tüm sektöre mal edilerek yapılır. Birde bu sektörün karşısında duranların olmasını da pek olağan dışı bir durum gibi görmemek gerekir. Her güzel oluşuma karşı çıkanlar hep olacaktır. Şimdi bakalım, Network Marketingi kimler, nasıl kirletiyor...
network marketingi kirletenler
. . .
Pragmatist Çılgın Zat...
CrasHofCinneT - avatarı
 
Bu kategoride: Network Marketing
Gösterim 1514   Yorumlar 0  

Network Marketing'in Neden Reklamı Yapılmaz?

CrasHofCinneT 10 Şubat 2012 04:31

network marketing reklam
Network Marketing’in neden reklamının yapılmadığı, neden medyada, gazetede hiç görmediğimiz gibi itirazları çok doğal ve mantıklı buluyorum. Çünkü aynı şeyi bende düşünmüştüm. Network Marketing ile ilgili ilk sunumumu dinlediğimde milyon dolarlar kazanabileceğim söyleniyordu. Böyle bir fırsat vardı ve ben yeni duyuyordum. Ve kurulan mantık o kadar güzeldi ki, çok süper bir buluş diye . . .
Pragmatist Çılgın Zat...
CrasHofCinneT - avatarı
 
Bu kategoride: Network Marketing
Gösterim 572   Yorumlar 0  

Network Marketing'de En Çok Parayı İlk Girenler mi Kazanır?

CrasHofCinneT 10 Şubat 2012 04:29

Network Marketing'de En Çok Parayı İlk Girenler mi Kazanır.
en cok parayi kim kazanir
Network Marketing sektörü için “en çok parayı ilk girenler kazanır.”, “işe sonradan dahil olan önceden dahil olandan fazla kazanamaz.”, “bu bir piramit sistemdir”, “üsttekiler kazanır alttakiler kaybeder” gibi aşağı yukarı aynı anlamı taşıyan iddia ve itirazlar olmaktadır. Bu gibi . . .
Pragmatist Çılgın Zat...
CrasHofCinneT - avatarı
 
Bu kategoride: Network Marketing
Gösterim 506   Yorumlar 0  
Sayfa 1 / 2