Arama
Günlük Kontrol Paneli
Varsayılan Kategorisi olmayan mesajlar

Mezun

firebll 1 Gün Önce 12:45

Bu mesajı tabletten yazıyorum. Sonunda son stajımı tamamladım ve artık mezun olucam. Arkadaşlarımı görmeye Kocaeli'ne geldim ve her zamanki gibi hava yağmurlu ve rüzgarlı. Yine de buraya son gelişim olmasını istemiyorum. Arkadaşlarım burda oldukça vakit bulduğu da gelicem. Hocama staj belgelerimi verdikten sonra da biraz da onunla vakit geçirip, bir kafede sohbet etme fırsatım oldu. Kendime ufak bir çanta edindim. Günlük tutmayalı o kadar uzun zaman oluyor ki artık ne yazacağımı kestiremiyorum. . . .
Kayıtlı Üye
firebll - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 16   Yorumlar 0  

Mobilde Msxlabs

firebll 19 Eylül 2020 00:43

Bugün mobilden girmeyi denedim. Web sitesi gayet güzel çalışıyor, ben de bu günlüğü mobilden yazıyorum. Daha sonra ekranı aşağı kaydırdığımda mobil uygulaması olduğunu gördüm ama yükleyip denediğim de pek de ilgimi çekmedi, çünkü chatbox ya da günlük gibi olayları orada bulamadım. Belki ben görememişimdir ama burdaki gibi bir arkaplan da yoktu, yine de atılan postlara bakmak ya da birilerine cevap yazmak açısından güzel duruyor. Eline sağlık Neutralizer (umarım doğru şekilde yazmışımdır, aklımda . . .
Kayıtlı Üye
firebll - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 416   Yorumlar 0  

Arada sırada foruma girmek

firebll 8 Eylül 2020 05:14

Aynı zamanda şifre ve kullanıcı adımı unutmamak adına foruma giriyorum. Bunu yaptığımda da genelde chatbox' a, en azından emoji dahi olsun bir şey yazmadan çıkmıyorum. Buraya girmek beni rahatlatıyor ve nostaljik bir hisse kaptırıyor. Forumun mavi arka planı bile bu hissi yaşamak için kafi. Hep açık kalması dileğiyle... . . .
Kayıtlı Üye
firebll - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 408   Yorumlar 0  

Şükür kavuşturana

firebll 6 Eylül 2019 21:43

Sonunda onaylı üye olmayı başardım. Çok mutluyum. Bana dedikleri gibiymiş, forumlarda belli başlı konulara yorum yazınca, bir kaç konuya cevap yazdıktan sonra onayımı aldım. Demek ki öncelik forumlardaki konulara cevap yazmakmış. . . .
Kayıtlı Üye
firebll - avatarı
 
Bu kategoride: Varsayılan
Gösterim 287   Yorumlar 0