Arama

Clubber Lang

Güncelleme: 13 Ekim 2017 Gösterim: 6.129 Cevap: 0
serhat_11 - avatarı
serhat_11
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017       Mesaj #1
serhat_11 - avatarı
Kayıtlı Üye
Clubber Lang

Sponsorlu Bağlantılar
495?cb20151013060741

James "Clubber" Lang 1982 yapımı Rocky III filminde, Rocky Balboa'nın rakibi olarak ortaya çıkan kurgusal bir karakter ve Antagonistdir.

Clubber Lang karakteri Sonny Liston, Larry Holmes ve George Foreman'ın özelliklerini bir arada bulundurmaktadır. Clubber Lang, Mr. T tarafından canlandırılmıştır. Lang, Rocky III filminde son derece kaba ve ahlak yoksunu olarak gösterilmiştir.

James Lang, küçük yaşta yetim kalmış ve Chicago'nun güney tarafı sokaklarında, hem yetimhane hem de çocuk tesislerde çocukluğunu geçirmiştir. Daha sonra bir yetişkin olarak, bir suç ve / veya saldırı olaylarına karıştığı için beş yıla mahkûm olarak cezaevine gönderilmiştir.

Rocky Balboa'nın Philedelpia müzesi önünde heykelinin açılışı sırasında herkesin içinde Rocky'e meydan okumuştur ve Rocky onunla bir maç yapmayı kabul etmiştir. Rocky ile ilk maçında, Rocky'nin antrenörü Mickey, mücadelenin hemen öncesinde Clubber Lang tarafından itilmiş ve sonrasında bir kalp krizi geçirmiştir ve maçın sonunda ölmüştür.

Rocky, maçın henüz ikinci roundunda Clubber Lang'e nakavt ile unvan maçını moral bozukluğununda etkisi ile kaybettikten sonra kendi özgüvenini de kaybetmiş, babası gibi sevdiği antrönürü Mickey'ninde kaybetmesi acısını katlamıştır.

Eski rakibi Apollo Creed tarafından Rocky Balboa tekrar morallenmiş ve Creed'in dövüş tatktikleri ile eğitim almıştır. Bundan sonra Lang ile rövanş maçına çıkması için hazırlanmıştır. İkinci maçta ile Lang tekrar Rocky'e vahşice saldırmış ve çok kuvettli yumruklar atmıştır. Rocky ise birkaç defa yere düşsede tekrar toparlanmıştır. Lang'ın enerjisi bittiğinde, Rocky Dünya Ağır Siklet Şampiyonası'nı kazanmak için Clubber Lang'a tekrar saldırmış ve üçüncü roundda onu nakavt ile yenmiştir.

Clubber Lang'in profesyonel boks kayıtları bilinmemektedir ama Rocky Balboa ile yaptığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgisi bulunmaktadır.
Biyografi Konusu: Clubber Lang nereli hayatı kimdir.
Olması Gereken Şeylerin Adını İyilik Yapmak KoymuşIar.

Benzer Konular

7 Nisan 2007 / Misafir Hayali Karakterler
30 Ekim 2015 / Misafir Sinema ww
7 Nisan 2010 / Misafir Coğrafya
19 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
7 Ekim 2014 / Jumong Müzik ww