![]() |
Alıntı:
|
MSNList programı konusunda yardımcı olur musunuz? ya msnlist programını ındırdım gizlilikteki gereksiz insaları siliyorum fakat merak ettıgım bı konu engellıler lıstesı sılınme tarıhıne gore sıra sıramı gosterıo yoksa karısıkmı? 2. bı sorumda msn gızlılıkten daha once engellı olanlar sılınmıstı fakat sımdı baktıgımda tekrar lıstede gozukuo bunun anlamı ne ? 3. son sorum su zamana kadar kım nzmn ekleme talebı gondermıs ogrene bılırmıyız sımdıden tesekkurler... |
Engelliler alfabetik olarak sıralanıyorlar. Tarih sırasına göre değil. Bunun dışında sildiğim halde şimdi baktığımda silinmemiş görünüyor diyorsunuz onun için de söyleyebileceğim sadece sildikten sonra uygula demeden çıkmış olabileceğiniz. Son soruya yorum yapamıycam:) |
yok benım demek ıstedıgım msn listesi yoneticisi programında sılınenler alfabetık deıl sılme tarıhıne goremı onu merak ettım o programla ılgılı sorum |
ya ben ındırdım ama calışmıyor yanlış dıyor sureklı yardım edersenız sevınırım acele lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
|
ustam gercekten cok sagol harbıden bu sıte tam bır sıte ellerın dert gormesın ınsallahhhh boyle programı alıp buraya koydugun ıcınde sana cok tsk ederım |
kaynak kodları var mı? |
Ayrıca güvenmek istiyorum fake olmaması dileğiyle.Parola vs. yazılıyor ve umarım 2. şahıslara ulasmıyordur. |
Alıntı:
|
| Saat: 21:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık