![]() |
kasper kullanıyorum işletim sürümü işte xp hala giremedim yaaaa 4 gün oldu :( |
Selam arkadaşlar. Daha 2 gün önce format attım bilgisayara ve Vista yükledim. Düne kadar bir sorun yoktu ama Msn'de bugünden itibaren 80048820 kodlu hatayı alıyorum. 8.5 sürümü yüklüydü, hatayı o sürümde verdi. Sonra 9.0 Beta'yı yükledim ama fayda etmedi. Ne yapmalıyım? Bu arada, Internet Explorer'da da sorun var. Internet Explorer'ı kullanarak sitelere giremiyorum ama Mozilla Firefox'ta bir sorun yok. Internet Explorer'da ve WLM'de var yani sorun. :( |
Alıntı:
Messenger Error Fixer Üstteki küçük programcığı indirerek karşılaşılan hatanın yanına tıklayın ve Fix butonuna basın veya Generic Fix butonuna da basabilirsiniz. Dediğim gibi eğer Kaspersky engellemiyorsa sorunun ortadan kalkması gerekir. Alıntı:
Windows Live Messenger Yardım BIOS'tan saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır. Sizde üstte verdiğim linkteki programcığı indirip hatanın çözümünü yapabilirsiniz. MSN Host |
torchbearer Öncelikle teşşekür ediyorum. Söylediklerini ve söylenenleri sırasıyla yaptım, daha doğrusu yapmaya çalıştım. Yaptım diyemem çünkü tamamlayamadım. Windows Live Messenger Yardım'da anlatılanlarda şu komutlar başarılı olmadı:
|
Alıntı:
|
Windows Live messenger 8.5 yüklüydü ve yama yüklü değildi. Onu sildim, daha sonra 8.1'i yükledim ama yine olmadı. Messenger Error Fixer'i nereden indirebilirim? |
formunuzu dolşatım ama sanırım benim yasadığım sorunla ilgili bi bölüm yok yada ben bulamadım :( aslında benim sorunum daha farkı bende msnle ilgili reklamlar falan görünmediği için msni kaldırdım. windows live messengeri tekrar kurmak için dosyayı indirdim ama şimdide pcye kuramıorum :( yükleme başlıyo ama uzun bi süre sonra oturum açma yardımcısı ve messenger yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin yazıo..lütfen acil yardım edin şimdiden teşekkürler |
Arkadaşlar, Hide The IP adında bir program indirdim ve yükledim. Şu an onu kullanıyorum ve ne Msn'de sorun kaldı ne Internet Explorer'da. Çok şükür sorunumu çözdüm. Herkese tavsiye ediyorum: Hide The IP |
Alıntı:
Bikaç mesaj öncesinde verdiğim Messenger Error Fixer yazısı ayrıca linktir. Bu yazıya tıkladığınız an programı indirebilirsiniz. Alıntı:
Hata olarak yazılı değilse kendi sitesinden indirip kurmaya çalışın. Eğer oradan indirdiğinizde kurmada sorun oluyorsa Microsoft'un sitesinden indirip kurun. Windows Live Installer - Messenger'ın kendi sitesinden indirme Windows Live Installer - Microsoft sitesinin üzerinden indirme |
Alıntı:
hata göstermior sadece messenger ve oturum acma yardımcısı yüklenioo dio sonrada yüklü değil yazıo ve ardından daha sonra deneyi tıklayınız ve masa üstüne çıkan yükleyiciden kolaylıkla yükleyebilirsiniz dio sora deneyi tıklıorum masa üstüne çıkan windosw live yükleyicisini tıklıorum ama yine aynı sonuç :S szaten messengerin kendi sitesşnden indirdim az ölncede microsoft sitesinin üzerinden indirdim ama yok sorun hala devam edioo :'( iki gündür denemediğim kalmadı lütfen :( yardım sorun ne olabilir |
| Saat: 00:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık