![]() |
Mrhblr MSN yeni sürüm yükledim açılıyor kapanıyor sonrada hata veriyor ıp adresi geçersiz msjı veriyor internetim var yeni sürümden kaynaklanıyor heralde sorunu nasıl çözebilirim acilen msj gönderirseniz sevinirim saygılar |
slm MSN yeni sürüm yükledim fakat açılıyor hemen kapanıyor ip adresi geçersiz msjı veriyor daha sonra hata raporu sorunu cevaplarsanız sevinirim acilen msj |
Uninstaller ile messengerı ve benzer tüm dosyaları kaldırdım sonra bu sayfada ki ek dosyalarla birlikte messengerı da yükledim. şifremi yazdım oturum acılıyor dedi 5 10 sn sonra programı kapat yazısı cıktı. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürşer |
yardık ltf internetim var ama msnel açılmıyor yeni sürümden sonra ip adresi geçersiz diyor ltf cvp yazarmısınız acil yardımmmmmmmmmmm |
|
arkadaşlar benim e posta adresim açılıyor fakat resimleri açılmıyor ve site bir garip haller alıp yazılar alt alta sağ tarafa sıralanıyor ? ne yapmalıyım? |
yeni sürümde oturum açamıom hataları düzelltim arkilerın kı açılıo bnımkı açılmıo xp kullanıom hotmailden iletilerımı okuyabılıom pc de en eskı surumle açıodum oda bozuldu ay oldu açmadıgım msni yardım edin |
ben günlerderdir deniyorum malesef bi sonuç alamadım. herşeyi yapmama rağmen hep bi hata veriyor. 1 gece once oh tamam kurdum rahatladım demiştim ama sabahı internet bağlantısı sorunu verdi. yok saatmiş oymuş buymuş neyse onu hallettim şimdi de live communication sorunu veriyor. Niye bizi kendi halimize bırakmadılar da güncellicez diye mahvettilerse.. yardım edin msne giremiyorum bile :( |
Alıntı:
Konuyu incelerseniz yardımcı olacaktır > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Tüm anlatılanları yaptım fakat yine açılmıyor ve hiçbir hata kodu vermiyor bağlantı yok gösteriyor yani net messenger hizmeti ile baplantı yok diyor yenile yapıyorum yine yok bağlantı sorun gidericisine tıklıyorum sistem dosyalarında hata msjı var onar dediğimde ad çözümlemesini etkileyebilecek MSDN le ilgili girdiler var diyor ne yapmalıyım arkadaslar, formatsız bu durumu nasıl çözeceğim bu sorunu tek yaşayan benmiyim ?? |
| Saat: 00:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık