![]() |
STUFF PLUG ACABA 8.1 İLE UYUMLU MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM |
Alıntı:
|
Stuff Plug'ta kullanabileceğim komutları arıyorum ? |
Öncelikle teşekkürler.. Ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum. Stuff Plug 3.87 kurdum çalışmasında bi problem yok fakat msn i kapatıp açtıgımda silinmiş oluyo tekrar kurup çıkarabiliyorum. Acaba problem ne olabilir. |
Alıntı:
|
Üzgünüm her iki konuyada yazdım telaştan. Üstad ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum messangerimda Plus yüklü StuffPlug ıda dün yükledim herhangi bi hata vermeden bütün özelliklerini kullanabiliyorum. Bende ek olarak Messager Discovery de yüklü onuda beni silen kişiyi öğrenmek pencere acıp kapayanları görmek gibi eklentilerinden dolayı yükledim. |
ii geceler arkadaslar ya benım pcde bılınmeyen yayımcı olan setupları yuklıyemıyorum çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hata veriyor emule ve aresin setuplarınıda denedım ondada aynısını yapıyor stuff plg de aynı hatayı verdi orjinal xp cdsi kullanıyorum laptopta yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tşkrler |
arkadaşlar bende plug3.0.387 beta var live msn ye kurulmuş ama karşı taraftan biri peneceremi açtığında göremiyorm yardımcı olurmusunuz lütfen |
Alıntı:
|
Başka bir progrm öneremezmisin |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık