![]() |
Sevdiğime son mektup Sana sadece bir mektup atacak kadar ömrüm kaldı. Ama önce oku... olurmu sevdiğim? Eğer gözlerinde ki tebessüm yine oluşursa. Hiç düşünmeden gel... olurmu sevdiğim? Seni bir telefonun diğer ucunda bekliyorum. Sevgilim demen yeterli. Eğer yine... Delicesine değil... Çılgınca değil... Taparcasına sevilmek istersen. Ve yüreğimde ki bir tutam yere sığdırdığım. Dağlardan daha yüksek sevgiyi. Tasıyacak cesaret varsa. Gönder sevgini. Dolunayla konuş sevgini vursun ıssız odama. Bir kuşun kanadına bağla. Özgürse gelir Rüzgara söyle sevgini Bir öpücük ver rüzgara Alıcısı ben olayım. Ve yağmura söyle Ben ölürken yüreğime düssün. İşte gidiyorum... Sevdiğim. Gidiyorum... Sevginin değerli olduğu bir yer bulmaya. Gidiyorum... Ve sevgimi gönderiyorum. Sana yazdığım bu son mektubumda |
Ölümü özlersin Düşme Görürsün Yalnızlığı Ölümden Beter... Sevgiler Terkeder Nefretlere Yerini, İplere Çekilir Umutların Bir Sabah Üzerinde Karış Karış Unutmak Biter... Yıldızlar Sayılmaz Deme Bana, O Zaman Sayılır Parmak Parmak... Hep Beklersin, Bir Selam Beklersin, Bir Tanıdık Yüz Beklersin, Kaç Güneş Batar Gözlerinde Sen Daha Beklersin... Soğuk Korkular Asılır Tavana, Her Gece Uyanınca Titretir Dizlerini, Bağırsan da, Çağırsan da Nafile, Duyan Olmaz Sesini Dirhem Dirhem Tükenirsin... Ölümü Özlersin O Vakit, Kapını Çalmasını Beklersin 'Hazırım' Dersin, Gelmez... Ve Sen, O Gelmeden Gidersin... |
İSTERİM SENİ goz susum, muzirligim tuttu yine sevdamla varim bu boyle biline sessizce kurulup can yuregine gizlenip izlemek isterim seni yuregim sev artik demisti tam da sensiz gunlerimi birakip masamda kallesligin cirit attigi yasamda dertten gizlemek isterim seni kar/camur gonlumu, yaz ettigi kalemi mizrap, dili saz ettigi yalnizligin sIk bogaz ettigi hayatima sozlemek isterim seni guzel, guzelden nasil gorunur? zevk mest olur da yerde surunur bana her halin leylaca burunur lakin ben sende gozlemek isterim seni yanagim avucunda, dizinde basim dudagina tam duserken goz yasim kainati isitirken sevda atasim yureginde ozlemek isterim seni sen de istersen gonul susum bakislarini uc kez vur gozlerime vur ki vurulayim sana soz benden tek akan gonlum olacaktir sana dogru. korde goz, delide akil kadar tum sahillerdeki cakil kadar golge olup ardina takil kadar senden cok sevmek isterim seni colde yesil, yesilde cicek kadar mecnunu gecip, sana olecek kadar bu kadarda olmazki diyecek kadar senden cok sevmek isterim seni sen de istersen gonul susum beni bulacagin yer: yuregin. bekleyecegim, omur sonuna degin. yoksa engel ve raziysan gel. yzcmurat / 20-08-2005 "sedam group" |
AŞk BİTTİ cafenin cam masasına düşen aksine bakıp tanıyamadım seni.. inan gözlerine bakamıyordum. parmakların parmaklarıma teğet geçmesine rağmen sıcaklığını hissetmiyordu. hırçındın hırçınlaşıyordun. ve hışımla kalktın masadan. ardında bir hasret yığını bırakarak. ... serçeler çekinmezdi inan o an üzerime konmaya. hareketsiz kalarak o anı dondurmayı istiyordum. geri gelecek ve herzamanki gibi sımsıcak bakışlarınla eritip bıracaktın donukluğumu. öylece bırakıp çıkacaktık elele.. ... oysa sen ardına bile bakmadın. sen ki her düşen yağmur tanesine ağlardın bir yerlerine bişey olacak diye ... güneş battı ben bekledim. ay gözüktü ben bekledim. şafak söktü ben bekledim. simitçi geçti yanımdan ben bekledim. ... ve sonra cebimde sakladığım senden son hatıra kalan tek dal sigarayı çıkardım. üzerindeki 'seni seviyorum' yazısını kokladım bir süre ve son kalan kibrit çöpünü hasretinle yaktım. derin bir nefes aldım seni çektim içime sevgini çektim. .. sigaram bitti sen bittin sevgin bitti. sevgin bitince filtre idin leş gibi kokan. ezdim seni. beni ezdiğin gibi. .. uyuşmuş ayaklarıma aldırmadan kalktım. akciğerimdeki son kalan sevgin dudaklarıma bir tebessüm getirdi. sahildeki martılara üfledim seni.. ve yaşam başladı. yzcmurat ... 06/09/02 "sedam group" |
DUYAMAZSIN Kİ duyamazsın ki beni duyamazsın ne bende duyuracak derman ne sende duyacak his var ilahi ferman ey nazlı yar bir gün olsun kahrımı çekmedin hicran verdin hep, umut ekmedin bilemezsin ki duyamazsın ki beni duyamazsın hıçkırığım yetişmez sana bilemezsin ki gördü gözler doymaz kana bilemezsin ki yaşamım sevdadan umuttan yana duyamazsın ki sesim yetişmiyor benden bana bilemezsin ki .. ben rahat nefeslerin uzak seyircisi kurumaz alın terlerin sahibiyim ben gözyaşı beslemeli azap nehircisi ölmeden musallaya yatan gibiyim ben kör kuyuların pas tutmuş çıkrığı boşkova çeken uslanmazın biriyim ben balık etinde mor kırbaç yarası gıkı çıkmaz sevdanın emir eriyim ben öylesine biri, öylesine yabani gülizar ortasında yangın yeriyim .. emin ol buna o gün güneş kıskanacak ben giderken yzcmurat 17 eylül 2003 sedam group |
http://img338.imageshack.us/img338/7390/resim252ut2lp.jpg teninin sıcaklığına sarındığım, korunduğum; varlığının aydınlığını yüzüme vur. gel, yüzünü yüzümde durdur. güneş aynası gözlerinden geçerken tüm ruhum, yalnızlığımın dağları güne parçalanır. düşlerime baskın verir ne çok dokunduğum ellerin. soluğunu, dalgalanan rüzgarını kıskanırım. dokunmayalı sıcaklığına avucunun.. gözlerinin parıltısı sabahımdı. m.k. |
CIZZ ETSİN Gidiyorum artık gelmeyeceğim Hatıralar bende aşk sende kalsın Ama HOŞÇAKAL da demeyeceğim O yorgun yüreğin gitmedim sansın Acısın birazcık seninde kalbin Galibi olmazmış aşktaki harbin Birgün azalırsa kalbindeki kin Yüreğin o zaman bu aşk a yansın CIZZ etsin her gece içinde bir yer Çok sızlatır ama aşk için değer Şiir de şarkı da rastlarsan eğer Bırak gözyaşların andıkça ansın f.OzeL |
ÇABUK UZAKLAŞ YOKSAAA.... çabuk uzaklaş; yoksa sana dokunurum, yoksa yasak tanımam, günahkar olurum,günahım olursun. Kaç; görme,görürsen hatırlama, hatırlarsan ağlama. Gelme; yoksa sana dokunurum,dudaklarına konarım, gözlerini esir alırım kölem olursun,gecelerce kölen olurum, didik didik ederim hayatını,benden başkasına yaşatmam seni. Tarihini vururum,anılarını asarım,yüreğine saplarım kendimi, bedeninde yatıya kalırım,teninde beklerim geleceğimi. Yaklaşma; seni alırım,senin olurum, özgürlüğüm yoldaş olur yanına,sensiz düşüncelerim toprak olur. Taparım sana,yatağına tapınak derim,yüzünde güneşler beklerim. Gitmezsen sana dokunurum,sahiplenirim seni, sana aşkı yaşatırım,daha küçük aşklara katlanamazsın,benimle ölürsün... |
YERİN DİBİNE BATSIN AŞKIN Kalbimden çek ellerini İhtiyacım yok sana İstemiyorum o sevgini Alda başına çal Neler çektirdin bana neler Bıktırdın hayatımdan Sevenlerimden sevdiklerimden İhtiyacım yok sana İstemiyorum o sevgini Alda başına çal Her sevgilim dediğimde Kahrettim geleceğime Gelmedin istediğimde İhtiyacım yok sana İstemiyorum o sevgini Alda başına çal Alda başına çal |
DAYANAMAZDIM... ***DAYANAMAZDIM*** Her gün gözlerimden akan iki damla Kalbimdeki aşkınla buluşur ağlarken Anlamanı isterdim gözyaşlarım akarken Dayanamazdım senin bana kızmana Kızardın bana her ağladığımda Yine de iki damla süzülürdü yanaklarımda :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( :*( |
| Saat: 00:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık