![]() |
ya ben bunu yüklüyemiyorum |
Alıntı:
Mesela yükleme esnasında MSN programlarından tamamen çıktınız mı? Ya da ilk mesajda verilen talimatları harfi harfine uyguladınız mı? |
coklu msn ne arı yorum da |
|
bunnun zip dosyasını bulamadım yha saolun buldum yükledim deee |
ben bu çoklu oturumu yükleyemedim |
Alıntı:
Eğer birden fazla MSN açmak istiyorsanız A-Patch'ı deneyebilirsiniz. Ben kısaca özetleyim.. Programı indirdikten sonra Messenger' dan çıkış yapmanız gerekiyor. (Windows saatinin ordaki MSN simgesine sağ tıklayın ve ÇIKIŞ 'ı seçin) Daha sonra indirdiğiniz paketi çalıştırın. Opsiyonel seçenekleri aşağıda verdiğim linkteki konunun ilk mesajında bulunan resimlere bakarak istediğiniz seçenekleri işaretleyin. Son sayfaya geldiğinizde Sağ Alt tarafta "Apply" tuşuna basarak işlemi bitiriyoruz... Çoklu ortam açma yamasını indirmek için tıklayın... |
NASI ÇOKLU MSN DOWLAND İNDİRİLİYO:O |
Alıntı:
Çoklu oturum için şuraya bakınız; https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/27743-windows-live-messenger-8-5-icin-mess-patch.html https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger |
merhaba arkadaslar. bı sabah msn yı acmak ıstedım 7.5 yuklu bende ve cok acabılıyorum . onlıne olamadım lıve yukletıyordu bende foruma gırdım bu bolumde yazılan konuyu okudum okudum ıyı guzelde okumakla olmadıgını fark ettım kuruyorum 7.5 u sonra lıve yı kuruyorum ama lıve kurulunca 7.5 ucuyor :) coklu ortam acamıyorum sonra arkama yaslandım daha dıkkatlı okudum bu iş yapılacak ama neden kafam almıyor die dusundum ve yazılanları tek tek yaptım. sonuc bıngooo on yuz msn aynı anda açabılıyorum bırde ben anlatayım :) cok basıt anlatacam :) program files teki 7.5 u masa ustune koyun orada uslu uslu dursun ..Live yi ındırın c dekı program fıles e yukleyın kurulum bıttıkten sonra live yi masa ustune koyun. c dekı program fıles te 7.5 veya live kurulu olmasın.sonra forumumuzdakı bu Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) baslık altındakı programı kurun calıstırın. sonra masa ustundekı live yi tıklayın tıklayın tıklayın tıklayın ıstedıgınız kadar tıklayın bu kadar :) surcu lısanda bı hata ettıysem affola ,ıyı gunler ıyı calısmalar........ . |
| Saat: 21:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık