![]() |
Alıntı:
|
ya beyler hata verio |
WLM 2009 uyumlu çoklu oturum açma yaması eklenmiştir: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger |
WİNDOVS LİVE MESSENGER İN SON SÜRÜMÜNÜ YÜKLEDİM VE KULLANIYORDUM.FAKAT SON ZAMANLARDA PROBLEM YAŞAMAYA BAŞLADIM.MESSENGER OTURUMU AÇIYOR FAKAT 10 SN BİLE GEÇMEDEN TEKRAR KAPANIYOR KENDİLİĞİNDEN.PROGRAMI SİLİP ÖNCE İNGİLİZCESİNİ DAHA SONRADA TÜRKÇESİNİ YÜKLEDİM FAKAT AYNI PROBLEMLE KARŞILAŞIYORUM HALA.KAFAYI YEDİM RESMEN BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM NE OLDUĞUNU.HATA KODU DA VERMİYOR.NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM. bana gelen cevapları nasıl görebilirim bu forum konularında pek bilgim yok :) |
sistem hatası yardımmmmm arkadaşlar deli olucammmm dün akşamdan beri msn"imi açamıorum sistem hatası belirtiyor fakat başka bilgisayarda açabiliorum msn"imi..kendi bilgisayarımda olmuyor...her şeyi denedim sildim tekrar kurdum,saat ayarları vs. her şey ok...zaten başka msn"ler açılıor bir tek kendi msn"im hata bildirmeye başladı ne yapabiliriimmmmm:*( |
msn 9 da uzaktan yardımm (yardımm) merhaba canlar msn 9 son sürüm yükledim karşı tarafta aynı şekilde son sürümü yükledik fakat uzaktan yardım iste olmuyor güncelleme yapınıız diye hata alıyoruz , konuyla ilgli desteğinizi bekliyorum , şimdiden kolay gelsin |
bende kurulmuyor setupu açıyorum bi süre sonra kapanıyor ne yapabilirim |
Alıntı:
Bendede boyle olmusdu... o,zaman "C:\Program Files" orada...oluyor...windows live isimli.... |
Alıntı:
Windows İnstaller 3.1 veya Üstü 4.5 Yüklemelisiniz. Alıntı:
Ben Tıkladım Böyle Bir Hata Almadım. Kabul Edene Kadar Beklemenizi Söylüyor. İptal Etme Yetkiniz de Var. Ayrıca "Kullandığınız Bilgisayardan Uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesine İzin ver" Onaylı Olsun. Yetkili notu: İlgili seçenek için Bilgisayarım'a sağ tıkla > Özellikler > Uzak |
Alıntı:
|
| Saat: 00:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık