MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

XeQy 19 Temmuz 2009 22:07

Alıntı:

XeQy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1443574)
Merhaba, ben bilgisayarıma işletim sistemini daha yeni kurdum. WinXP SP3 kullanıyorum. Son birkaç sayfayı okudum ama sorunumun tam olarak çözümünü bulamadım.
Ben 8.5i sorunsuz kullanırken 2009 sürümünü kurmak istedim. Bu konudaki zip dosyasından indirdim ve zipten çıkarmadan kurmaya başladım. Kurulumda zip sayfasını kapatmam gerektiği konusunda bir uyarı geldi. Uyarıyı göze alarak zip dosyasını kapattım ama tabiiki geçici dosyada olduğu için setup kapandı. Daha sonra da bir daha kuramadım. Eski sürümleri de denedim kuramadım. Bu forumdaki messengerı tamamen kaldırma yollarını da denedim. Ancak yine başarılı olamadım. Şu anda bilgisayarımda messenger kullanamıyorum.
Bu konuda umarım yardımınız dokunabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

Ne yaptığımı bilmiyorum ama bir şekilde sorunumu çözdüm. Teşekkür ederim yine de.

UnknowN 19 Temmuz 2009 23:56

Alıntı:

___hiko___ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1443462)
merhabalar siteye yeni üyeyim ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum...yardımcı olursanız çok sevinirim...bilgisayarıma messengerın son sürümü yüklüyorum ama hiç bir messenger adresini açamıyorum ve her zaman aynı hatayı veriyor...yardıma başvuruyorum orada ki herşeyi yapıyorum ama yinede son sürümde messengerımı açamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

Varsa hata kodu nedır ?

Rower 20 Temmuz 2009 00:43

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1443576)
msn9 7 aydır sorunsuz kullanıyordum son 1 aydır kendi kamera mı açacam aktif degil önceden böyle bir sorun yoktu ??

Evet son sürümde bazen görüntülü konuşma sırasında bi takım hatalar ortaya çıkabiliyor.
Kameranızı çıkarıp tekrar takıp deneyin eğer sorun hala devam ediyorsa WLM programını ve kameranıza ait driveri kaldırıp tekrar kurun.
Sonrasında MSN/Araçlar/Ses ve görüntü kurulumu seçeneklerini takip ederek tekrar yapılandırabilirsiniz belki bu sorununuz için bir çözüm olabilir.

ü_y_e 20 Temmuz 2009 19:29

Alıntı:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.
Bende bu kısımda çıkmıyor :S

http://img19.imageshack.us/img19/2567/regeditzxm.jpg

ahmetgns 21 Temmuz 2009 10:37

Alıntı:

ü_y_e adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1443930)

Sağ tarafta bir yeni "Dize Değeri" oluşturup (sağ tarafta sağ tıklayınca görürsünüz) adını herhangi bir şey, verisini ise Messenger'ın Exe dosyasının yolu olarak yazın. Messenger Exe dosyası msnmsgr.exe ya da değiştirdiyseniz msnmsgr2.exe'dir.

iso_manyak 21 Temmuz 2009 15:45

her defasında açılışta böyle hata veriyor. kaldırıp yukledim şuan yeni format attım başka yerden msn yükledim yine msn yi açmak istediğimde böyle yapıyor sorun ne olabilir
http://i28.tinypic.com/11rrssn.jpg

Microsoft 22 Temmuz 2009 11:20

Alıntı:

iso_manyak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1444587)
her defasında açılışta böyle hata veriyor. kaldırıp yukledim şuan yeni format attım başka yerden msn yükledim yine msn yi açmak istediğimde böyle yapıyor sorun ne olabilir
http://i28.tinypic.com/11rrssn.jpg

Browse... ye Basıp Windows Live Messenger'in Setup'unun Bulunduğu Yeri Gösterip Ok'a Basınız.Umarım Bir Daha Böyle Birşeyle Karşılaşmazsınız.

savas5454 23 Temmuz 2009 17:07

arkadaşlar kişi listesi gözükmüyo neden lütfen yardımcı olun ..............................

UnknowN 23 Temmuz 2009 20:38

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1266960)
Kişi listenizdeki kişiler eksik

Windows Live Messenger programına yükselttikten sonra kişi listeniz boşsa veya tam değilse, önbelleğe alınan kişi listesi doğru güncelleştirilmemiş olabilir. Kişiler önbelleği klasörünüzü görebilmeniz ve silebilmeniz için, Klasör Seçeneklerinizin gerektiği gibi ayarlanmış olması gerekir.

Klasör Seçenekleri ayarlarınızı doğrulamak için:

Windows XP için
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. Araçlar menüsünde Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
  3. Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.
Windows Vista için
  2. Düzenle'yi ve sonra da Klasör ve Arama Seçenekleri'ni tıklatın.
  3. Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Düzenle'yi tıklatın.
  6. Düzen menüsünün altında Gezinti Bölmesi'nin seçili olduğunu doğrulayın.
Kişiler önbelleği klasörünüzü silmek için:

Windows XP için
  2. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Windows Vista için
  2. C:\Users\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Klasördeki tüm dosyaları silin.
  4. C:\Users\Windows oturum açma adınız\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Messenger e-posta adresiniz klasöründeki tüm klasörleri ve gizli klasörleri silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.
Önemli
Contacts klasörünüzün tamamını silmemeye dikkat edin. Bunu yaparsanız tüm kişileriniz silinir. Kişilerinizi yedekleme hakkında daha fazla bilgi için, e-posta programınızın Yardım belgelerine bakın.

Yedekleme ile ilgili olarak şu konuları inceleyebilirsiniz:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html

Kolay gelsin.

dizifilm 24 Temmuz 2009 14:24

Alıntı:

savas5454 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1445824)
arkadaşlar kişi listesi gözükmüyo neden lütfen yardımcı olun ..............................

o bende de oluyor kişi listesindeki kişiler gidiyor beyaz bir sayfa gözüküyor neden oluyor

Saat: 00:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık