![]() |
yha bana tam olarak anlatır mısınız?Ben tam anlamadım nasıl yapabilirim.....Nolr...söleyin...cnlarım......bide farmda nasıl çok paran oluo yani program indirmeden de oluomu??????****.......anlatırmısınıssss.....??*!1!!11 |
arkadaşlar bu virüslü mü? |
para hilesi yapıyorm kandırırsam şikayet edersiniz isteyen yap yassn |
artık o hile işe yaramıor arklar |
para hilesini yapamıyom daha kolay bi yolu var mı lütfen yardım edin!! |
Arkadaşlar hileyle kazanılan gerçek midir sizce?Ayrıca sanal bile olsa doğru mudur? Bunlar sadece oyun.Kendinizi bu kadar kaptırmanıza gerek yok. |
Ya nasıl yapcmm? |
arkadaşlar burada bazı kısıla-er yalan sıoluor mesela aleyna kandemiri ekle diyen kısı bnce o kendi ismi ve bise yalan soluor eger ona kanarsak tum gusel esyalarımız gıdıcek bunumu istioruz biss.... |
cheat engine 5.5 yüklüosunuz kurduktan sonra hyanıp sönene işarete tılayıp firefoxu seçiosıuz sonra hex 8 bytes also scan memorry psonra patiniox bloga girin ordan codu koplayıp yapıştırın sonra first scan diin yanda şey çıkar sağ tıkla 2.sine bas ordan 1si sağ tıkola 1. ye bas patinioxa gir codu yapıştır arattır yazıyı kopy de cheata gir yukarıda tools var tıkla auto assemble var onu oraya yapıştır tmm de bitti sonra cheatı kapa elma al ilk önce ama |
bn cheat engine yi yükledim ama nasıl olucağını bilmiom o yüzden netten öğrendim ama yapamadım ltfennnnnn şifremi bile weriri m face deki ama nasıl oluosaaaa lfnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
| Saat: 12:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık