![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
yardım edebilirmisiniz ya sevgilimin facesini çaldılar ve msn adresini deiştirdiler napmalıyım |
admin ben dün face şifremi unuttum msnimide hacklediler bana yardım et lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda, kaydolurken kullandığınız e-mailinize bir sıfırlama kodu yollanır ve bu koda tıklayarak şifrenizi değiştirip hesabınıza girebilirsiniz. Alttaki mesajlardan size lazım olanlarla sorununuzu çözebilirsiniz. MSN Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Kodu E-Mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. __ |
facee benm adıma face hesabı var şifreyi bulmam lazım acil yardım edin lütfenn |
Alıntı:
Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda, kaydolurken kullandığınız e-mailinize bir sıfırlama kodu yollanır ve bu koda tıklayarak şifrenizi değiştirip hesabınıza girebilirsiniz. Alttaki mesajlardan size lazım olanlarla sorununuzu çözebilirsiniz. MSN Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Kodu E-Mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. _ |
anlatamadım galiba adıma benden habersiz face hesabı var napıcam bilmiorumm çok güç durumdayım bu hesabın silinmesi lazım kim yaptı onu da bilmiyorum doğal olarak şifre doğrulama kodu vs hakkında da bilgim yok benimle msn hesabımla da bağlantısı yok adıma alınan bütün hesaplar zaten sahte yardım ederseniz inanın çok sevirim |
Alıntı:
Yardım Merkezi | Facebook |
Ya lütfen programın adını söleyin yasadışı falan biliorum hoş diil gurur da duymuyorum zaten böle bişy istediğim için ama ihtiyacım var özel bi mesele lütfen zaten kötü bişey yapmıcam istemediğim fotoğraflar yayınlanmış durduramıorum lütfen cvp :(( |
Alıntı:
|
| Saat: 00:34 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık