MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/266223-windows-live-messenger-2009-14-0-8089-726-a.html)

burc ugur 12 Ekim 2009 21:09

Evet wlcomm.exe dosyası hakkında kısa bir bilgi ..

Görev yöneticisinde wlcomm.exe’yi görüp tedirgin olanlar olabilir içimizde(benim gibi) bu sorunun cevabını arada bir araştırıp bulamıyordum sonunda buldum Windows Live Messenger Contacts Server
dosyasıymış
Ayrıntılı Bilgi:Process and file information for wlcomm.exe (Windows Live Messenger Contacts Server)

kuscu 13 Ekim 2009 17:57

yeni sürümü yükledim güncellemeleri tamamen yaptım uzak masaüstü yardım yollandığı zaman benim msn tarafından otomatik red ediliyor ve yeni sürümü yüklemeniz lazım yazısı geliyor :S ama son sürüm yüklü zaten bi çözüm lütfen

UnknowN 15 Ekim 2009 21:14

Alıntı:

Yükleme Paketi Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenemıyor.Windows İnstaller hizmeti daha yeni sürümünü içeren bir Windows hzmet pakti yüklemelisiniz.
Ne anlama gelıyorkı bu ?

kanqren 17 Ekim 2009 11:52

Arkadaşlar sabahtan beridir ugrasıyorum ama hala yapamadım

öncelikle bnde 8.5 final wardı sabah msnı acamadım felan hemen buraya girdim güncellestirme felan warmıs onu denedım olmadı dedım en son sürümünü indireyim bari dedim buradakini indirdim ve diger sürümleri felan hep sildim tamamen kaldırdım .

sonra buradaki indirdigimi yükledim ama bu hata weriyor .

http://i0910.hizliresim.com/2009/10/17/1884.jpg

not = pc yi bilmeyen bir kişi degilim sunu bi halledek :D

burc ugur 17 Ekim 2009 12:26

Sisten geri yüklemeyi deneyin .

kanqren 17 Ekim 2009 13:01

Alıntı:

burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1535563)
Sisten geri yüklemeyi deneyin .

denedım sonuc başarısız .

hayat12 17 Ekim 2009 17:12

ya arkadaşlar ben yeniyim bu msn programını nasıl indrcez bi türlü yapamyorum başka siteler açmıyo hata veriyo sayfa açılamıyo diyo pc nin kendi msneside berbat onuda kullanamıyorum napmm gerekiyo
lütfen yardımcı olurmusnz...şimidedn ilginz için teşkkr ederim...

RuffRyders 17 Ekim 2009 19:28

Alıntı:

kanqren adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1535539)
Arkadaşlar sabahtan beridir ugrasıyorum ama hala yapamadım

öncelikle bnde 8.5 final wardı sabah msnı acamadım felan hemen buraya girdim güncellestirme felan warmıs onu denedım olmadı dedım en son sürümünü indireyim bari dedim buradakini indirdim ve diger sürümleri felan hep sildim tamamen kaldırdım .

sonra buradaki indirdigimi yükledim ama bu hata weriyor .

:P

not = pc yi bilmeyen bir kişi degilim sunu bi halledek :D

Alıntı:

Combofixi indir güvenli modda modem kapalı bir şeklide çalıştır ve sana bir liste verene kadar sakın başka bir program açma.

the_one_aytek 22 Ekim 2009 06:12

Arkadaslar lütfen yardım ..!

:(Merhaba www.msxlabs.org ailesi bnm sizlerden bir ricam var sayfaları arastırdım öle bi hata görmedim .

SORUM SÖYLE GARİB BİRAZ ben windovslive messenger 8.5 sürümünü kullanıorm sorum ise ; ( msn ana sayfası kişi listesi ) yani hep ekranın ön planında mesela internet sayfası acıorm msn ana penceresi ön planda oluyor ve yeni sayfa actım için internet sayfası gözükmesi gerekirken arkasında görünüyor . :( msn listemden arkadasım olan butona tıklıorm fakat ana kişi listesi ön planda oluyor arkadasımın sayfası arkasında duruyor illa simge durumuna küçültmem gerekiyor öle halledebiliorm msn ana penceresini ve bu bütün sayfalar için gecerli . msni komple pcden kaldırdım . actım kapattım pc yi , tekrardan kurdum msn programını aynı sorun yine var :( arkadaslar lütfen bana yardımcı olabilirmisinz sanaırım detaylı sekilde anlatabilmisşimdir sorunumu yardımlarınızı bekliorm www.msxlabs.org ailesi ilginiz için şimdiden teserk ettim hayırlı günler ...

ThinkerBeLL 22 Ekim 2009 09:10

Alıntı:

the_one_aytek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1541114)
:(Merhaba www.msxlabs.org ailesi bnm sizlerden bir ricam var sayfaları arastırdım öle bi hata görmedim .

SORUM SÖYLE GARİB BİRAZ ben windovslive messenger 8.5 sürümünü kullanıorm sorum ise ; ( msn ana sayfası kişi listesi ) yani hep ekranın ön planında mesela internet sayfası acıorm msn ana penceresi ön planda oluyor ve yeni sayfa actım için internet sayfası gözükmesi gerekirken arkasında görünüyor . :( msn listemden arkadasım olan butona tıklıorm fakat ana kişi listesi ön planda oluyor arkadasımın sayfası arkasında duruyor illa simge durumuna küçültmem gerekiyor öle halledebiliorm msn ana penceresini ve bu bütün sayfalar için gecerli . msni komple pcden kaldırdım . actım kapattım pc yi , tekrardan kurdum msn programını aynı sorun yine var :( arkadaslar lütfen bana yardımcı olabilirmisinz sanaırım detaylı sekilde anlatabilmisşimdir sorunumu yardımlarınızı bekliorm www.msxlabs.org ailesi ilginiz için şimdiden teserk ettim hayırlı günler ...

Bu bir sorun değil, "Her zaman üstte tut" seçeneği işaretli olmalı. MSN kişi listesi penceresinden üst menüde, şu an açık olmadığı için MSN tam yerini belirtemiyorum, ama galiba Araçlar olacak (burada değilse şayet menüdeki diğer başlıkları kontrol edin), tıklayın ve çıkan listede "Her zaman üstte tut" seçeneği yanındaki işareti kaldırın.

Saat: 20:31

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık