![]() |
slm arkadaslar bu contactslog nasıl silinir ya da içindekilerini çok acil silmeeliiim lütfen yardımcı olun bide net sahibi gecmişimi okuyabilir mi |
arkadaslar bnm wındows lıve mesenqer kullanıyorum ama sohbet gunluklerım yok sadece APPTADA dıye bı klasor var orda gırılen msn ısımlerı yazıyo ama konusduklarımız gorunmuyo msnloq var oda bos içi MESSENGERCACHE VAR ondada karmakarısık seyler cıkıyo nerden bulabılırım acıl yardım |
ben massenger fogpro programını inderemıyorum nasıl ınrecem bı yardımcı olursanız sevınırım |
HARBYDEN BANADA LAZIM |
meraba benim pc de msn sohbetleri kimlerle knouştuğum herşey kaydediliryor ben kimsenin görmesini istemiyorum bu paylaşım klasörünü temizlesem bile msnde konuşunca yeniden geliyo ben bunu nasıl silicem???yardımcı olun lütfen.... |
msn ileti e posta adresime mesaj geldi nasıl bilgisayarıma kaydederim arkadaşlar lütfen yardım edin hoca 1 wercek yoksa |
msn mesajlarım benim billgim dışında kaydedilmiş acaba bunun bir yaptırımı warmıdır veya bu bir suç teşkil eder mi neler yapabilirim |
Facebook konuşmalarımı bilgisayarda nasıl görebilirim şimdiden teşekürler |
alara MERHABA SİZE MESELEYİ SÖYLE ANLTAYIM Bİ KİŞİ VAR BENİM YAZIŞTIKLARIM ONUN MSN SİNE GİDİYO Bİ SİTEYEDEN YARDIM ALMIŞ ONUN BENİM YAZDIKLARIMI GÖRMESİNİ NASIL ENGELLEYE BİLİRİM TEŞEKKÜRLER |
yardım lütfen slm geçmiş konuşmamı nasıl görürüm ama kişiyi sildim lütfen ayardımcı olun |
| Saat: 12:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık