![]() |
Lütfen yardım edin msn 1 haftadır açılmıyor ne yaptıysam olmuyor ama eski sürüm msn açılıyor diger pc kullanan kişi msn sini açarken benim açılmıyor:( hata kodu 8e5e0220 hizmet geçici olarak kullanılamadıgından Windows Live Messenger oturumu açılamadı lütfen daha sonra yine deneyin |
Merhaba ben forumda yazdığı gibi herşeyi tastamam yerine getirdim msn de açıldı, tek sorun kişi listemde ki herkes yok olmuş, listem bomboş... Bu sorunu nasıl giderebilirim? Yardım ederseniz sevinirim... Teşekkürler... |
Alıntı:
lütfen yardım.... Evde uzun zamandır kullandıgım bilgisayarımda kişi listem var... Şirketteki bilgisayarda bu forum basındaki sorunlarla karsılastım.düzelttim.. ancak şimdi msn acılıyor baglanıyor fakat evde gördügüm listem buraya gelmiyor. Live Contacts vs.. herseyide sildim bu bilgisayarda msn kurmadan önce.. Hatta evdeki msnden kontaklarımı export edip burada import ettim. ancak herkese ekleme onayı gönderdi.ben bu sekilde herkesin onaylamasını saglayamıcam sanırım.evden actıgımda gelen kişi listem neden burayada gelmiyor.eskiden bu sekilde calısıyordu msn.bu sorunu nasıl giderebilirim? |
çok teşekkür ederim sırasıyla yaptım düzeltti. |
Alıntı:
|
çok teşekkürler artık msn de umudu kesmeye başlamıştım aylardan sonra.... |
selam ben kişi listeniz şu anda kullanılamaıyor diye bir hata alıyorum pc.de xp sp2 kurulu çözümü neidr |
ben verdiiğiniz linkdeki WLM_Extra_MSI dosyayı indirdiğim zaman çıkart dediğimde ! C:\Documents and Settings\Administrator\Belgelerim\Downloads\WLM_Extra_MSI.zip: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı cevabı alıyorum nedennnn ??? |
Alıntı:
Dosyada sorun yok... Konuyu inceleyin yardımı dokunabilir > QuickPar - Bozuk Rar Dosyalarını Onarmak |
SAYIN RUFFRYDERS DEDİĞİNİZ GİBİ KONUYU İNCELEDİM FAKAT BENİM SORUNUM HLEN ÇÖZÜLMEDİ SANIRIM BAŞKA BİR SORUN VAR BENİM PC İMDE O HALDE MADEM DOSYA ÇALIŞIYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM MSN YÜKLEMEM GEREKİYOR BİR AN ÖNCE TŞKLER....... |
| Saat: 21:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık