![]() |
7.5 için denedim internet cafeciyim mecburum 7.5 kullanmaya çünkü çook çabuk açılıyor Liwe Çook Ağır Msn neyi Tanımak için Saatlerce Döndügü Gene oldu 7.5 i Aynen uygulladım Ama olmadı Şoyle bi Hatta Mesajı Gönderdi [31 Sıra Sayısı Msidcrl.dll Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı.] Sizce Bu NBeden olabilir Bana Yardımcı olursanız Sevinirim iyi Günler... |
ben o zipli dosyayı nasıl o klasöre atabilirim yardım |
Alıntı:
|
msn 7.0'ın güncellenmiş versiyoununu yükledim fakat gene başka bir sürüm var güncelleyin, fln gibi bir uyarı verio msn ütfen yardımmmmmm :( |
abi 1 ci sayfakı ilk 2 mesajını okudum ama anlıyamadım eki yukluyorum Msn messengere kopyalıom msn 7,5 kuruyorum 31 sıra sayısı msidcrl dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı diyorrrrrrr.Yardım edin nolor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilgisayarım\C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Not : Bu işlemi yaparken Msn'niz kapatmayı unutmayınız. |
banada bi yardım edebilirmisiniz....rica ediyorum msn 7.0 nin güncellenmiş versiyonunu yükledim ama hala yüksek bi sürümünü yükleyin fln diyor...ve açılmıo msn |
Alıntı:
|
Alıntı:
Burdan ilgili dosyayı indirip: DLL-files.com - msidcrl.dll, free download C:\WINDOWS\System32 klasörüne kopyalamayı deneyin. İşe yaramazsa MSN Messenger 7.5'i tekrar kurmayı deneyin: MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe |
| Saat: 21:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık