MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

EFSAR 14 Eylül 2007 18:41

7.5 için denedim internet cafeciyim mecburum 7.5 kullanmaya çünkü çook çabuk açılıyor Liwe Çook Ağır Msn neyi Tanımak için Saatlerce Döndügü Gene oldu 7.5 i Aynen uygulladım Ama olmadı Şoyle bi Hatta Mesajı Gönderdi [31 Sıra Sayısı Msidcrl.dll Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı.]
Sizce Bu NBeden olabilir Bana Yardımcı olursanız Sevinirim iyi Günler...

catliam 14 Eylül 2007 18:45

ben o zipli dosyayı nasıl o klasöre atabilirim yardım

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:47

Alıntı:

EFSAR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697539)
7.5 için denedim internet cafeciyim mecburum 7.5 kullanmaya çünkü çook çabuk açılıyor Liwe Çook Ağır Msn neyi Tanımak için Saatlerce Döndügü Gene oldu 7.5 i Aynen uygulladım Ama olmadı Şoyle bi Hatta Mesajı Gönderdi [31 Sıra Sayısı Msidcrl.dll Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı.]
Sizce Bu NBeden olabilir Bana Yardımcı olursanız Sevinirim iyi Günler...

Konu 26 sayfa olmuş. Lütfen önceki sayfalara göz atın. Bu sorunu yaşayanlar nasıl çözdüklerine dair mesaj geçmişler.

Fixon 14 Eylül 2007 18:51

msn 7.0'ın güncellenmiş versiyoununu yükledim fakat gene
başka bir sürüm var güncelleyin, fln gibi bir uyarı verio msn
ütfen yardımmmmmm :(

hami52 14 Eylül 2007 18:52

abi 1 ci sayfakı ilk 2 mesajını okudum ama anlıyamadım eki yukluyorum Msn messengere kopyalıom msn 7,5 kuruyorum 31 sıra sayısı msidcrl dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı diyorrrrrrr.Yardım edin nolor.

HcPsi 14 Eylül 2007 18:53

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697319)
Windows Live Messenger 8.0 için zorunlu güncelleştirmeyi engelleyen .exe dosyası ektedir.

Kurulum > Windows Live Messenger'ı kapatın > C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne indirdiğiniz zip dosyası içindeki msnmsgr.exe dosyasını yazın.

Sorunsuz çalıştı ama bu sefer Plus'u görmüyor konuşmaları kaydetmiyor ve renkli nickler listede gözüküyor ama kişi bana yazdıgında nickini renksiz görüyüorum silip kurdum plus'u aynı sorun neden yapar

Ghostlover 14 Eylül 2007 18:53

Alıntı:

catliam adlı kullanıcıdan alıntı
ben o zipli dosyayı nasıl o klasöre atabilirim yardım

Dosyayı atmıyıcaksınız .. Dosyanın içindeki msnmsgr.exe'yi

Bilgisayarım\C:\Program Files\MSN Messenger
klasörünün içine atabilirsiniz.

Not :
Bu işlemi yaparken Msn'niz kapatmayı unutmayınız.

Fixon 14 Eylül 2007 18:56

banada bi yardım edebilirmisiniz....rica ediyorum
msn 7.0 nin güncellenmiş versiyonunu yükledim ama hala yüksek bi sürümünü yükleyin fln diyor...ve açılmıo msn

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:58

Alıntı:

HcPsi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697594)
Sorunsuz çalıştı ama bu sefer Plus'u görmüyor konuşmaları kaydetmiyor ve renkli nickler listede gözüküyor ama kişi bana yazdıgında nickini renksiz görüyüorum silip kurdum plus'u aynı sorun neden yapar

Hangi sürümünü kurdunuz? Messenger Plus! Live 4.23? Internet'ten daha eski bir 4.xx sürümünü bulup kurmayı deneyin.

Ghostlover 14 Eylül 2007 19:01

Alıntı:

hami52 adlı kullanıcıdan alıntı
abi 1 ci sayfakı ilk 2 mesajını okudum ama anlıyamadım eki yukluyorum Msn messengere kopyalıom msn 7,5 kuruyorum 31 sıra sayısı msidcrl dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı diyorrrrrrr.Yardım edin nolor.

Burdan ilgili dosyayı indirip:
DLL-files.com - msidcrl.dll, free download

C:\WINDOWS\System32 klasörüne kopyalamayı deneyin.

İşe yaramazsa MSN Messenger 7.5'i tekrar kurmayı deneyin:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Saat: 21:28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık