![]() |
Alıntı:
|
ya arkadasım benim spacemle ilgili baya büyük bi sorunum var ve burdaki bilgiler işime yaramıyo bana acilen yardımcı olurmusun |
Sorunu söyle arkadaşım kesinlikle yardımcı olabilecek birileri çıkacaktır |
Evet arkadaşlar son 1 haftadır spacelere giremiorz..biz kullanıcılar kullanıcı adı ve şifreyle giriorz ama..diğer arkadaşlarımız bakamıolar..genel bi sorun galiba. Buraya lütfen dikkat..arkadaşlar gerekirse seveseve yardımcı olurum..Ama benmde bi takım sorunlarım var.. 4 tane media player oluşturdum.. Ne güsel dimi..ama sorun şurda ; -Herhangi bir media player kutucuğuna bir url yapıştırıorm ama..Yapıştırdığım url Bütün media player kutucuklarını etkilio ve bütün media playerdeki url'ler aynı oluo Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ?? |
Bu forumun sayesinde bu sorun dışındakiler hakkında sizlere yardımcı olabilirim.. İsteyenlere msn adresimide verebilirim.. Lütfen !!! |
Alıntı:
Media player 2 tanede olsa 500 tanede olsa hepsi aynı olur bunun için kaynak kodunu açıp tektek değiştirseniz bile hiçbirşey yapamazsınız ki ben denedim olmadı :) tek bir media player koyabilrsiniz ama alternatiflerde var özel media playerlar ses içinde blog sesleri kullanılabilir forumda ilgili bilgi mevcut arkadaşlar kolay gelsin |
msn space alanlarına ulaşamıyoruz msn messenger 7.5 kullanıyorum ve de msn today, my space alanım görünüyodu 8.0 ı kurdum görünmemeye ve space alanıma ulaşamadım ayrıca parola ve space url mi değiştirdim yine de fayda yok bu genel sorun ama acil cevap bulabilirsek güzel olcak |
Alıntı:
Neyse artık şarkı listesi yapıp öyle çaldırıcas şarkılarımızı ! ! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
ya ben şarkı url si bulamıyom bana biri yardımcı olabilirmi acaba *-) |
msn spacemi açmama rağmen arkadaşlarım göremiyor :( bende kendi msn resmime tıkladıgımda bana msn space ile webde kendi alanınıza sahip olun diyo :( permissionsa tan da ayar yaptım ama haşa olmasdı 2 dündür uraşıyorum biri bana yardımcı olsun lütfen:( :( :( |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık