![]() |
Güzel ben denedim oldu. paylaşım için teşekkürler |
bu programı hatasız kullanıyodum ve çok da seviyodum. ancak artık program çalışmıyo. neden çalışmadığı hakkında fikri olan var mı?? |
ya ne gerek war şimdii buna disccovery de saten warr bu özellikk . |
Konuşma pencresi acıp kapatanı gösteren program Ben böyle bir program arıyorum.Yada kullana bilceğim bu tarz bir msn d msn vs gibi sadece bu özellik lazım bana disvocery ve Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] Bu topic denkinden haric böyle bir ek patch yada program varmıdır ? eskiden stuff plug in de vardi ve cok iyi calısıyordu. Saygılar. |
ya bende denedim ama olmuooo bide çwrmdışıykende program çalışıomu |
arkadaşlar örneğın ben birının msn de kımle konuşup kımle yazıştığını nasıl öğrenebilirim beni aydınlatırsanız çok sevinirim ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler |
programı indiedim msa üstünde ama kurulmuyor üzerine tıkladıgımda sag alt köşede simgesi çıkıyor oturumu acıp kapattıgım halde bişey olmuyor ne yapmam gerkiyo |
ya bende plus da var ama kullanamıyorum bu programı hala?neden? |
ya bune altta simge çıkıyor denetiyorum arkadaşa sayfayı kapatıyorum hiç birşey olmuyor işe yaramayan programlar vermeyin :@ |
DOSTUM NORMALDE BU PROGRAMI EVİMDEKİ pc DE KULLANIYORUM VE COKTA GUZEL İŞE YARIYOR AMA BU SİTEDEN İNDİRDİGİM PROGRAM Bİ UYARI VERMİYOR. PRAGRAMDA SORUN OLABİLİRMİKİ?:S |
| Saat: 16:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık