MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

16_genclikk 18 Ocak 2009 17:15

Ya neden kimse cvp yazmıyorr aaa @Neutralizer Yardım Lütfennnnn

NeutralizeR 18 Ocak 2009 17:25

Alıntı:

16_genclikk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291537)
Arkadaşlar Bende Kamera Sorunu Var Kendimi Göremiyorum Ancak Arkadaşım Beni Görüyor.Lütfen Yardım Edin..

Arkadaşlar Lütfennn..ßi Çözüm yokmuuuuu :*(:*(

Bu mesajı inceleyin:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs

16_genclikk 18 Ocak 2009 17:45

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291556)

Saol Herşeyi yaptım ama böle bir hata aldım..

http://img168.imageshack.us/img168/8181/htataapf4.jpg
http://img168.imageshack.us/img168/htataapf4.jpg/1/w841.png

xccdark 18 Ocak 2009 17:52

WLM 2009'da sadece isimler yerine msn adreslerinin görünmesi nasıl?

WLM 2009'da sadece isimler yerine msn adreslerinin görünmesini nasıl sağlarım genelde nickler yazıo ama ben arkadaşlarmı direk adreslerinden tanıdığım için adreslerinin görünmesini istiyorum

Örneğin:

- "Yalnız Kurt" - Meşgul

Yerine

-yalnız_kurt@hotmail.com olmasını istiyorum ama göremedim bu özelliği bilen :S kaldırıldımı acaba

NeutralizeR 18 Ocak 2009 17:52

Alıntı:

16_genclikk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291589)

msnmsgr2.exe isminde bir dosya bulunmuyor o konumda. "Kopyası msnmsgr.exe" isminde kalmadığından emin olun.

ahmed 18 Ocak 2009 18:26

Alıntı:

xccdark adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291598)
WLM 2009'da sadece isimler yerine msn adreslerinin görünmesini nasıl sağlarım genelde nickler yazıo ama ben arkadaşlarmı direk adreslerinden tanıdığım için adreslerinin görünmesini istiyorum

Örneğin:

- "Yalnız Kurt" - Meşgul

Yerine

-yalnız_kurt@hotmail.com olmasını istiyorum ama göremedim bu özelliği bilen :S kaldırıldımı acaba

WLM 2009 size sadece nick ve ad-soad şeklinde seçenek hakkı sunuyor.

XSeZeRiX 18 Ocak 2009 18:59

s.a arkadaşlar ben kendi pc mde sorunsuz şekilde bu sürümü kullanıyorum şu anda başka pc deyim ve vista yükleme yapacağım zaman sadece messenger yüklemesini seçemiyorum oysaki bende yüklerken xp de seçebiliyordum bunda ise zaten yüklü diye bir uyarı var messenger sekmesinde ve acilen yardıma ihtiyacım var yarım saate kadar çıkmam lazım burdan şimdiden tşk ler

XSeZeRiX 19 Ocak 2009 00:16

ya yukarıdakini geçtim başka bişey soracam arkadaşlar bu plus kodlarını bazı arkadaşlar kişisel iletilerde kullanıyorlar görünüyor ama bende sadece solda yani nick kısmında görünüyor kodlar yani kişisel ileti kısmında görünmüyor nedendir bilen varmıdır aranızda :S

kerimcem 19 Ocak 2009 01:47

arkdaşlar engelleyinleri gorme halen mümkün değilmii???? bilgsi olan varmı...

egegüzeli 19 Ocak 2009 09:32

alanınıza gidin bağlantısı nerde bulamıyorum bilgisi olan varmı acaba?

ahmed 19 Ocak 2009 16:57

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291924)

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:

egegüzeli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291963)

http://home.spaces.live.com/

hellbutcher000 19 Ocak 2009 18:02

ben bunu kuramıyorum işletim sistemim vista ama yok setup çalıştırıyorum windows installer cıkıyo orda kalıyo boş sayfa gelıo kurmuyo programı

XSeZeRiX 19 Ocak 2009 18:05

arkadaşlar bilen yokmu bu plus ta kişisel iletilerde yazıların neden renkli çıkmadığını başkaları görüyor renkli olarak ama ben göremiyorum ama sadece kişisel iletilerde nickte bormal olarak renkli şekilde görünüyor yazılar.

oskannnnn 19 Ocak 2009 19:10

Pekde kullanışlı bulmadım ama çok hatası çıkıo yha web kameramı goster sorunu var pasif yapamdım ama yanına 8.5 kurdum ondan kullanıom onda bir sorun yok ole
ama halen pasif. :( :( :'(

br0jin 20 Ocak 2009 00:01

14.0.8050.1202 Hatası Alıyorum Bakın

Mrb Arkadaşlar
Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 Sürümünü yükledim bilgisayarıma fakat yüklediğim zaman oturum vs hepsini yapabiliyordum, bilgisaraya res atınca @xxx.com veya @ssss.com gibi uzantılı msn adreslerini açıyorum 2 saniye sonra oturum kendisi kapatıyor fakat @hotmail.com ve @windowslive.com gibi uzantılı msn adresleri açabiliyorum rahatlıkla yazışabiliyorum msnde :S bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar..

bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim

16_genclikk 20 Ocak 2009 01:31

Arkadaşlar Kameram Açıkken Web Kamerası Ayarlarını yapamıyorum... Yardımcı Olursan Sevinirim @Neutralizer

Legend_Warrior 20 Ocak 2009 15:59

Alıntı:

16_genclikk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1292826)
Arkadaşlar Kameram Açıkken Web Kamerası Ayarlarını yapamıyorum... Yardımcı Olursan Sevinirim @Neutralizer

arkadaşlar benim de webcam ile ilgili sorunum var, konunun linki:

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/227542-wlm-2009-webcam-sorunu.html

birde bu sürüm final sürüm mü açılışta final sürüme çok yakın ve beta etiketleri bulunmayan diyor ne yani bir sürüm daha mı var,son olarak bu sürüm 14.0 mı 9.0'a gelmeden 14'e mi geçti microsoft?^o)

Standart 20 Ocak 2009 17:04

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1293202)

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/227542-wlm-2009-webcam-sorunu.html

birde bu sürüm final sürüm mü açılışta final sürüme çok yakın ve beta etiketleri bulunmayan diyor ne yani bir sürüm daha mı var,son olarak bu sürüm 14.0 mı 9.0'a gelmeden 14'e mi geçti microsoft?^o)

Arkadaşım Bu Microsoft'un Çıkardığı Resmi Windows Live Messenger 2009 Finaldir.14.0 Olayı Sürüm Notudur. (Versiyon Gibi.)Dediğiniz Gibi Bu Finaldeki Görüntülü Konuşmada (Seslerin Ve Görüntülerin Karşı Tarafa İletilmesi.) Aksaklıklar Yaşanıyor.Ama Yinede Beğendim...Pembe Yazıya Dikkat!!!:D:D:D

yozturk 20 Ocak 2009 21:53

Alıntı:

16_genclikk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1292826)

Aynı şekilde benim de kamera açıldıktan sonra cam ayar kısmı açılmıyor.

ekidna 20 Ocak 2009 23:15

64 nit xpde messenger sorunu

64 bit xpimde calisan live messenger bulamadim betalar haric bu konuda bana yardim edebilecek ayni durumla ugrasan bir uye varmi acaba?

beto07 21 Ocak 2009 03:07

Gelen kutuma gitmek istediğimde Türkçe açılması gereken sayfa ispanyolca açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim ? :S

ekidna 21 Ocak 2009 11:18

Alıntı:

ekidna adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1293887)
64 bit xpimde calisan live messenger bulamadim betalar haric bu konuda bana yardim edebilecek ayni durumla ugrasan bir uye varmi acaba?

topic buraya tasinmis ama benim kastim bu versiyon degildi butun live messenger versiyonlari kapsiyordu.Yardimci olabilecek varmi acaba?

NeutralizeR 21 Ocak 2009 12:11

Alıntı:

beto07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294028)
Gelen kutuma gitmek istediğimde Türkçe açılması gereken sayfa ispanyolca açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim ? :S

Maalesef şu an için bu soruna bir çözüm önerisinde bulunamıyoruz. Ancak e-posta adresinizi ve şifrenizi girdiğimizde sayfa Türkçe oluyor. Muhtemelen bir sonraki güncelleştirmede sorun çözülmüş olacaktır.

Alıntı:

ekidna adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294153)
topic buraya tasinmis ama benim kastim bu versiyon degildi butun live messenger versiyonlari kapsiyordu.Yardimci olabilecek varmi acaba?

Başka bir üyemiz 64 bit Vista'da yalnızca .MSI dosyaları ile kurulum yapabildiğini belirtmişti. İlk mesajdaki ek dosyasında Messenger.msi ve gerekli diğer extra .msi dosyaları mevcut. Farklı messenger sürümlerini kurmak istiyorsanız yine .msi dosyalarına göz atmalısınız.

Standart 21 Ocak 2009 13:43

Ben vista ultimate 32-bit işletim sistemi kullanıyorum.Yalnız Bu Messenger'i Yükledim.Karşı Tarafla görüntülü Konuşma Yapmak İstediğimde Usb Gibi bir simge çıkıyor.ve bant sınırı aşıldı diye bir uyarı veriyor ayrıca bağlandıktan sonra karşı tarafın hem ses hemde görüntüsünü net alırken benim ne ses nede kamera görünütüsü gidiyor.Ne yapmalıyım acaba?Ramlar da mı bir sorun var?

FrenzieD 21 Ocak 2009 14:14

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262856)
Windows Live Messenger 2009'da "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013), 'Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz.', 'Kamera aygıtınızı başlatamadık. Lütfen kameranızın şu anda başka bir program tarafından kullanılmadığını denetleyin ve sonra yeniden deneyin.', 'Bilgisayarınızın ses kartı yok veya bir ses kartı seçilmemiş.'" gibi hatalar için sunabileceğim çözüm önerisi şimdilik aşağıdaki gibidir:

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın. Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/fix01.png

Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
Sol taraftan tıklayarak aşağıdaki anahtar adına gelin:
Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/fix02.png

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Daha pratik ya da resmi bir çözüm gelene kadar Windows Live Messenger 2009'da görüntülü ve sesli aramalarda problem yaşayanlar bu çözümü kullanabilirler.

-----------------------

Neutralizer, msnmsgr2.exe kısayoluna tıkladığım zaman aşağıdaki gibi kurulum ekranı gelip programı kaldırıyor. ßu sorunu nsl düzeltebilirm? tşkler..

http://img164.imageshack.us/img164/7813/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcz2.jpg
http://img164.imageshack.us/my.php?image=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcz2.jpg

NeutralizeR 21 Ocak 2009 14:19

Alıntı:

FrenzieD adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294262)
-----------------------

Neutralizer, msnmsgr2.exe kısayoluna tıkladığım zaman aşağıdaki gibi kurulum ekranı gelip programı kaldırıyor. ßu sorunu nsl düzeltebilirm? tşkler..

http://img164.imageshack.us/img164/7813/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcz2.jpg
http://img164.imageshack.us/my.php?image=xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcz2.jpg

Şu işlemi uyguladıktan sonra da durum aynı mı?
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/219600-wlm-2009-icin-yamasiz-coklu-oturum-acma-yontemi.html

A-Patch'i uyguladıktan sonra yeniden msnmsgr2.exe oluşturmayı da deneyebilirsiniz.

XSeZeRiX 21 Ocak 2009 17:17

arkadaşlar bilen yokmu bu plus ta kişisel iletilerde yazıların neden renkli çıkmadığını başkaları görüyor renkli olarak ama ben göremiyorum ama sadece kişisel iletilerde nickte bormal olarak renkli şekilde görünüyor yazılar.

FrenzieD 21 Ocak 2009 23:00

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294264)
Şu işlemi uyguladıktan sonra da durum aynı mı?
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/219600-wlm-2009-icin-yamasiz-coklu-oturum-acma-yontemi.html

A-Patch'i uyguladıktan sonra yeniden msnmsgr2.exe oluşturmayı da deneyebilirsiniz.

Sorun çözüldü. Tşk ederm..

multeci_hakan 21 Ocak 2009 23:00

msn 2009 kullanıyorum yeni ileti aldığımda penceremde yanma sönme olmuyor...

msn 2009 kullanıyorum kişilerle konuşurken pencere açıkken neyse görürsünüz yazılanları ama kapatıp aşağıya çektiğimde..yazan olsa bile beni sadece sesle uyarı yapıyor ama her zaman seslerde açık olmuyor buda yazanı görmem için elle arada bir yazmışmı diye bakmam gerekiyor yada çok geç bakıyorum..
umarım derdimi anlatabilmişimdir bunun için yardımcı olabilcek bir arkadaş varmıdır acaba...i

kozanilker 21 Ocak 2009 23:03

ben msn 9 u sitesinden indirdim ve kurdum ancak mail kısmına tıklayınca ben brazilya msn sitesine aktarıyor ve mail sayfamda açılmıyor !!

burda fake bir durum mu aramalıyım yada değiştirebilceğim bir şeyle düzelebilirmi ?

ban yardımcı olursanız sevinirim :)

ahmetgns 21 Ocak 2009 23:21

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291906)
ya yukarıdakini geçtim başka bişey soracam arkadaşlar bu plus kodlarını bazı arkadaşlar kişisel iletilerde kullanıyorlar görünüyor ama bende sadece solda yani nick kısmında görünüyor kodlar yani kişisel ileti kısmında görünmüyor nedendir bilen varmıdır aranızda :S

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1292419)

Messenger Plus! kişisel iletileri de biçimlendirebilir ama biçimli kişisel ileti kişinin kendisinde görülmez, karşı taraftaki insanların listelerinde görünür. Bu uzun zamandır böyle. Yeni Messenger sürümüyle alakası değil. Kendimizde de biçimli görebilmemiz için Plus! forumunda çok sayıda öneriler yazıldı, uygun bir yöntemi bulunursa yapılacak, yoksa yapılmayacak.

Alıntı:

kerimcem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291924)

Hayır, mümkün değil.

Alıntı:

egegüzeli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1291963)

Kişi listesinde görüntü resminizin üzerine gelince ufak bir pencere belirir. O pencerede "Alanınıza gidin" bağlantısını bulabilirsiniz.

Alıntı:

oskannnnn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1292481)
Pekde kullanışlı bulmadım ama çok hatası çıkıo yha web kameramı goster sorunu var pasif yapamdım ama yanına 8.5 kurdum ondan kullanıom onda bir sorun yok ole
ama halen pasif. :( :( :'(

Ses ve Görüntü Kurulumunu bir kez çalıştırıp web kameranızı seçmeyi denediniz mi? Ses ve Görüntü Kurulumu'nu Messenger menülerinden Araçlar altından başlatabilirsiniz.

Alıntı:

Legend_Warrior adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1293202)

Alıntı:

Standart adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1293271)
Arkadaşım Bu Microsoft'un Çıkardığı Resmi Windows Live Messenger 2009 Finaldir.14.0 Olayı Sürüm Notudur. (Versiyon Gibi.)Dediğiniz Gibi Bu Finaldeki Görüntülü Konuşmada (Seslerin Ve Görüntülerin Karşı Tarafa İletilmesi.) Aksaklıklar Yaşanıyor.Ama Yinede Beğendim...Pembe Yazıya Dikkat!!!:D:D:D

Sürüm numaraları 7.0, 7.5, 8.0, 8.1, 8.5 diye giderken n'oldu da 14'e atladılar, o da ayrı bir merak konusu benim için.

Alıntı:

yozturk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1293715)
Aynı şekilde benim de kamera açıldıktan sonra cam ayar kısmı açılmıyor.

Eskiden Araçlar menüsünde Web kamerası ayarları diye bir öğe vardı. O öğe yeni Messenger'da tamamen kaldırılmış. Kamera kullanımdayken Ses ve Görüntü Kurulumu sihirbazında da kamera algılanmıyor. Ama benim web kamerasının ayarlar penceresine Messenger'ın dışından erişilebiliyor. O şekilde bir erişim yöntemi bulabilirseniz belki siz de halledebilirsiniz.

Alıntı:

beto07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294028)

Alıntı:

kozanilker adlı kullanıcıdan alıntı
ben msn 9 u sitesinden indirdim ve kurdum ancak mail kısmına tıklayınca ben brazilya msn sitesine aktarıyor ve mail sayfamda açılmıyor !!

burda fake bir durum mu aramalıyım yada değiştirebilceğim bir şeyle düzelebilirmi ?

ban yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda Windows Live Hesap ayarlarında belirttiğiniz Ülke/Bölge bilgisi rol oynuyor. Ülkesi Türkiye seçilen hesaplarda e-posta gelen kutusuna Messenger'dan erişmek için tıkladığınızda Internet Explorer dışında bir tarayıcı kullanılıyorsa bu sorun ortaya çıkıyor. Bu sorunu Windows Live Messenger ve Windows Live Hesap ürünleri için rapor ederek düzeltilmesine katkıda bulunmuş olursunuz. Düzeltildiğinde yararlanmak için yeni Messenger sürümü yüklemeniz de gerekmeyecek.

Alıntı:

cagdasm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263428)
arkadaşlar bende kurdum fakat webcam açtıgımızda webcam boyutu en fazla orta olabiliyor büyük seçeneği yok sizdede varmı bu sorun? yoksa sadece bendemi var bu enayilik :) simdiden tesekkurler :)

Bu sorunun çözümünü buldum. Daha doğrusu ortada sorun yok, sadece kamera boyutlarında bir iyileştirme yapılmış. O da şu; ekran çözünürlüğünüze göre kamera boyutlarında bir sınırlama getirilmiş. Örnek verecek olursak, 1024*768 çözünürlük kullanana "Büyük" boy kamera seçme şansı verilmiyor. Mesela 800*600 çözünürlükte ise "Orta" boyu dahi izin verilmiyor. Bu sınırlamayı uygun buldum, çünkü benimki 1024*768 çözünürlükte görüntülü aramada kameralar birbirlerini sıkıştırıyordu.
Alıntı:

multeci_hakan adlı kullanıcıdan alıntı
msn 2009 kullanıyorum kişilerle konuşurken pencere açıkken neyse görürsünüz yazılanları ama kapatıp aşağıya çektiğimde..yazan olsa bile beni sadece sesle uyarı yapıyor ama her zaman seslerde açık olmuyor buda yazanı görmem için elle arada bir yazmışmı diye bakmam gerekiyor yada çok geç bakıyorum..
umarım derdimi anlatabilmişimdir bunun için yardımcı olabilcek bir arkadaş varmıdır acaba...i

Messenger Plus!'ın yarı uyumlu sürümü 4.79.342 sürümü yüklüyse o bu soruna neden oluyor. Ya yeni neredeyse tam uyumlu sürümü (4.79.353) indirip yükleyin, ya da mevcut Plus!'ta sekmeli sohbetleri devre dışı bırakın. Bu soruna başka şeyler de sebep oluyor olabilir, benim bilgim yok.

lamekkonyautd 22 Ocak 2009 00:02

135 mb olması çok acayip (full kurulum) :D

ahmetgns 22 Ocak 2009 00:46

Alıntı:

lamekkonyautd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294976)
135 mb olması çok acayip (full kurulum) :D

Evet, daha da ilginci bu kadar verinin her farklı bilgisayara yüklemede önce indirilmesini göze almış olmaları. Sunucularına güveniyorlar herhalde ^o) Her neyse, birden çok bilgisayara kurulum yapmak isteyip her şeyin tekrar tekrar indirilmesini istemeyenlere şu konuyu okumalarını öneriyorum:

WLM 2009 - Yükleyici İndirdiği Setup'ları Hangi Klasöre Kaydediyor?

Standart 22 Ocak 2009 13:59

Alıntı:

Standart adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294248)
Ben vista ultimate 32-bit işletim sistemi kullanıyorum.Yalnız Bu Messenger'i Yükledim.Karşı Tarafla görüntülü Konuşma Yapmak İstediğimde Usb Gibi bir simge çıkıyor.ve bant sınırı aşıldı diye bir uyarı veriyor ayrıca bağlandıktan sonra karşı tarafın hem ses hemde görüntüsünü net alırken benim ne ses nede kamera görünütüsü gidiyor.Ne yapmalıyım acaba?Ramlar da mı bir sorun var?

Arkadaşlar Soruma Cevap Yok mu? Şimdi Kamera Sorununu Çözmek İçin Format Atıp Bu Seferde Xp Yükledim.Yanlız Dediğim gibi herşeyi ayarladım.Herşey Normal Görünüyor.Bütün Ayarları Yaptım.Hiçbir eklenti ve yama da yüklemedim.Ancak Karşı Tarafa Görüntüm Ve Sesim Gitmiyor.Konuştuğum Kişinin Seside Görüntüsüde Gayet Net Geliyor.Öyle Bir An Geliyor ki Sesim Gitse Görüntüm Yok.Görüntüm Gitse Sesim Yok.Ve Dediğim gibi tam bağlanırken Usb Gibi Bir Simge Çıkıp "Bant sınırı Aşıldı ve yeterli yok."Şekinde Uyarı Alıyorum...

İlk sayfadaki Çözümle Çözülecek Gibi Değil.

NeutralizeR 22 Ocak 2009 14:25

Alıntı:

Standart adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295261)
Arkadaşlar Soruma Cevap Yok mu? Şimdi Kamera Sorununu Çözmek İçin Format Atıp Bu Seferde Xp Yükledim.Yanlız Dediğim gibi herşeyi ayarladım.Herşey Normal Görünüyor.Bütün Ayarları Yaptım.Hiçbir eklenti ve yama da yüklemedim.Ancak Karşı Tarafa Görüntüm Ve Sesim Gitmiyor.Konuştuğum Kişinin Seside Görüntüsüde Gayet Net Geliyor.Öyle Bir An Geliyor ki Sesim Gitse Görüntüm Yok.Görüntüm Gitse Sesim Yok.Ve Dediğim gibi tam bağlanırken Usb Gibi Bir Simge Çıkıp "Bant sınırı Aşıldı ve yeterli yok."Şekinde Uyarı Alıyorum...

İlk sayfadaki Çözümle Çözülecek Gibi Değil.

Bu doğrudan WLM ile ilgili bir problem değil.

Alıntı:

Bilgisayarınıza bağlı bir USB kamera varsa ve "Bant genişliği aşıldı" iletisi alırsanız video akışını görüntülemek için kullandığınız programda kamera çözünürlüğünü düşürün. Daha küçük çözünürlük ayarı daha düşük bant genişliğini gerektirir. Bu ayarı belirleme konusunda bilgi için video akışını görüntülemede kullandığınız programın bilgilerine bakın.(Windows Vista-YARDIM VE Destek)
Google'da konuyla ilgili daha fazla arama yapabilirsiniz.

FrenzieD 22 Ocak 2009 15:27

Nautralizer;
msnmsgr.exe dosyasını çalıştırdıktan sonra plus'u kurduğumuz halde çalıştıramıyorz. msnmsgr2.exe 'yi oluşturduktan sonra çalıştırabiliyorz. Fakat regedit'ten söylediğiniz ayarı yaptıktan sonra plus çalışmadı. Sorunun kaynağı nedir? Tşk ederm.

NeutralizeR 22 Ocak 2009 15:47

Alıntı:

FrenzieD adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295328)
Nautralizer;
msnmsgr.exe dosyasını çalıştırdıktan sonra plus'u kurduğumuz halde çalıştıramıyorz. msnmsgr2.exe 'yi oluşturduktan sonra çalıştırabiliyorz. Fakat regedit'ten söylediğiniz ayarı yaptıktan sonra plus çalışmadı. Sorunun kaynağı nedir? Tşk ederm.

Açıkçası ikinci bir exe oluşturma önerisi geçici ve pek de sağlıklı olmayan bir çözüm önerisiydi. Windows Live Messenger'ı bir kez daha tamamen kaldırıp yeniden kurduktan sonra sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilirsiniz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

WLM 2009'da hala programın kendisinden kaynaklanan hatalar mevcut ve ne yazık ki bazı kullanıcılarda bu hataların giderilmesi mümkün olmuyor. Bir sonraki WLM 2009 güncelleştirmesini bekleyebilir ya da WLM 8.5'e dönebilirsiniz.

dizifilm 22 Ocak 2009 16:10

birşey sormak istiyorum msn den sildigim kişilerden tamamen nasıl kurtulurum gizliliktende görmek istemiyorum :(

ahmed 22 Ocak 2009 16:15

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295384)
birşey sormak istiyorum msn den sildigim kişilerden tamamen nasıl kurtulurum gizliliktende görmek istemiyorum :(

gizlilikten silmeniz için karşı tarafında sizi silmesi gerek...aksi durumda silemezsiniz gizlilik listenizde.

ahmetgns 22 Ocak 2009 19:12

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295384)

ahmed'in dediği doğru ancak yardımcı bir programla Engelli ve İzinli listenizdekileri silmeniz mümkün. Ayrıca Messenger 2009 kullanıyorsanız oturum açtığınızda sildiğiniz kişilerden onların sizi eklediklerine dair bir istek de almıyorsunuz. Burayı inceleyebilirsiniz: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Standart 22 Ocak 2009 21:36

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295276)
Bu doğrudan WLM ile ilgili bir problem değil.

Bilgisayarınıza bağlı bir USB kamera varsa ve "Bant genişliği aşıldı" iletisi alırsanız video akışını görüntülemek için kullandığınız programda kamera çözünürlüğünü düşürün. Daha küçük çözünürlük ayarı daha düşük bant genişliğini gerektirir.

Google'da konuyla ilgili daha fazla arama yapabilirsiniz.

Evet Değerli Neutralizer Haklısınız.Söylediğiniz Öneriyi Yaptım.Gayet Güzel Oldu.Teşekkürler! Sağolun...

dirim 23 Ocak 2009 01:25

live 2009'un verdiği hata

arkadaşlar bi hafta önce başka bilgisayara kurduğum 2009 çok iyi çalışıyordu ve ben memnundum o sürümden(dosya aktarımı hariç)
Şimdi yeni makinaya kurdum fakat aşağıdaki gibi bir hata verdi.
Bende 8,5 kurdum ve düzgün çalışıyor..
Bu hata nedir.Nasıl kaldırablirim.Çünkü ben 2009 kullanmak istiyorum.
http://img207.imageshack.us/img207/9420/2009ar8.th.jpg

cellular 23 Ocak 2009 01:42

xp mi kullanıyorsun.. lisansını kontrol et?

dirim 23 Ocak 2009 01:56

xp kullanıyorum ama sadece o programda böyle bir hata verdi..
Eski bilgisayarımda kullandığım xp yüklü

rockhan 23 Ocak 2009 05:10

Arkadaşlar msn bu sürümünde bildiğiniz gibi posta kutusuna tıklayınca internet explorer kullanmıyorsanız posta kutusuna girmiyordu.

bu vereceğim firefox eklentisi sayesinde hotmail sayfanıza gerekli ayarları bir seferliğine yaptıktan sonra anında giriyorsunuz, firefox penceresinde en alt sağ köşede mektup ikonuna tıklamanız yeterli.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4490

Not: eklentinin gmail, yahoo, daum, naver, empas, nate ve daha birçok mail sunucusuna desteği var.

XSeZeRiX 23 Ocak 2009 17:48

s.a arkadaşlar ufak bi sorun ama yinede öğrenmek istedim ben önceden çoklu oturum açtığımda bi adresimden diğer adresime yazdımmı ileti gidiyordu şimdi ise gitmiyor aşağıdaki tüm kullanıcılara iletilmedi gibisinden bir uyarı çıkıyor ama bu sürümle alakalı değil daha önce 9 beta vardı ondada aynısı oluyordu

mahmut2000 23 Ocak 2009 18:49

deneyelimmi bir

orea 23 Ocak 2009 19:47

acaba messenger discovery live ne zaman yayınlanır bilen var mı ?

mito1172 23 Ocak 2009 20:43

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1296128)
s.a arkadaşlar ufak bi sorun ama yinede öğrenmek istedim ben önceden çoklu oturum açtığımda bi adresimden diğer adresime yazdımmı ileti gidiyordu şimdi ise gitmiyor aşağıdaki tüm kullanıcılara iletilmedi gibisinden bir uyarı çıkıyor ama bu sürümle alakalı değil daha önce 9 beta vardı ondada aynısı oluyordu

sanırım sürüm yada A patch betayla alakalı bende denedim dediğin gibi iletiler gelmiyor:)
8.5 te geliyordu ilginç:O:D

sonsabah27 24 Ocak 2009 15:30

bu sürüm beta değil mi?

Saat: 02:04

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık