![]() |
günlügüm kankim herseyi eksiksiz bi şekilde anlatmıs ama benim yazılım pek güsel diildi ya hasta hasta girdim sınava bakalım ne olcak sonuc.bu arada ben o yunusa acaip uyuz oldum ne o öyle kızı gıdıklayıp duruyo .yakında kafa atıcam valla sinirlerimi oynatmasın haaa.ben kıskanırım karakızımı:kiss: |
artık kara verme zamanı hayatım adına ciddi kararlar almam yada vermem gerek ama ben burdan gitmek istemiyorum nefes alamam gibi geliyor bir taraftanda gitmem gerek diyorum havası kirlendi bu aralar ama ciğerlerim kirli havayada alışmış muallakta kalmış inek taklidi yapıyorum şimdilik ........... |
çok işim var. yılsonuna kadar da hepsinin bitmesi gerekiyoo.. aman yarebbimm.. |
bugün cografya yazılı sonucları acıklandı günlük.70 aldım.valla iyi de aldım bence:Dama kankim 81ile en yüksek notu almasına ragmen üzüldü.gerci hocanın bize biras garezi var.bence özellikle kimseye 5 vermedi:(ama yinede manyak bu kız ya:rofl:bugün gıcık gıcık dersler vardı ya.son saatlerde ingilizce vardı sadece.onun da ilk dersi bostu.sınıfta kudurduk:Dmüzik dinledik.el yakmaca oynadık.ya günlük bi ara uzun esek bile oynucaktık ama istemem ben ya o ne öle:D yunusla esranın elinde bi ip.hic paylasamadılar sonunda ip cekme yarısına girdiler cok komikti ya.tabiki ben kankimin yanındaydım ve tabi kazanan taraf biz olduk:Day bi de yarın diger sınıfların ingilizce yazılısı varmıs.isi düsen tek tek geldi yanıma:Dgenelde sınav zamanı dökülürler.serviste bile ingilizce anlattım arkadaslara:D |
yine ben ve yine bir sürü yanlışlıklarla buradayım...içimden birşeyler kopup gitsede nefes alabiliyorum ..o kadar çok saçmalıyorum ki kaybetmelerim bu yüzden :( neyse şimdilik yeter |
evim evim güzel evim...yeni evim :tender:sevgili günlük taşındımda.. : )) |
bi heyecan var içimde ama sebebini bilmiyorum. iyi gibiyim 2 gündür.. bazen ben de şaşırıyorum bu hallerime.. tarifsiz yani.. special feelings..:baby: |
bugün dersaneye gitmedim.hep msxdeydim.ne bilim hic canım istemedi gitmek.ing.hocalarımızdan birinin de bi yakını vefat etmiş.o da gelmemiş günlük.karakızım 2 ders bos gecti dedi.bugün pek fazla takılmadıgım msn mi actım.iyiki de acmısım bizim siteden daha önce konusmadıgım arkadaslarla konustum.canım arkadasım ReD_EyE ile epey sohbet ettik:tender:ödevlerime gelince,onları da yarına bıraktım artık:muz: |
Sevgılı gunluk bende bugun ıng yazlısına calısacam dıe dersaneyı ektım ama hıc calısmadım cunku hastayım nese sanada bulasmasın sımdı bye : )) |
günlük bugün kuzenimle msnde konustum.epey bi laf sokusturdum.onun yüzünden tüm ailem beni eski sevgilim icin sorguya tutmuslardı.ohh canıma degsin icimde bişi kalmadı:rofl:herseyi kökünden hallettim.ne ben eski benim ne de cevremdekiler;)onlar zorladılar beni bu halime sokmaya.artık akıllı dürüst temiz kalpli kuzen yokkk:@ |
Böyle başlamaktan nefret ederim ama “slm günlük”:D Bugün benim hayatımın en önemli günüydü diyebilirim.. Yaptığım iş gereği iki yıl boyunca uykusuz kaldığım gecelerin, ailemle yaşadığım tartışmaların, geri kaldığım derslerin v.s v.s kısacası çektiğim tüm çilelerin karşılığını aldığım gündü bugün.. Bu işe yani fotomodelliğe başlayan herkesin ortak gayesidir günü geldiği zaman defileye çıkmak ve şükürler olsun ki bugün benim bu gayemi gerçekleştirdiğim gündü.. Hayatımda ilk kez bir defileye çıktım.. Bugün hatta dün akşamdan beri yaşadığım heyecanı anlatmaya inanın kelimeler yetmez.. Ne yemek yiyebildim, ne tv izleyebildim ne çıkıp gezip tozabildim inanın hiç birşey yapamadım.. Tek aklımda olan şu defileye çıkmak ve hayırlısıyla bitirip evime gelebilmek di ve şükürler olsun ki her şey düşündüğümden daha güzel geçti ve şuan evdeyim:D Bugün yaşadıklarım bu kadar basit değil tabi ki.. Oraya gidişim, orda yaşadıklarım, sıram geldiği zamanki halim başlı başına olaydı diyebilirim..:D Ama benim için en önemli olay podyuma çıktığımda sevgilimin annesiyle babasının da beni izleyeme gelmiş olması oldu. O çok çok farklı bir heyecandı allah kimseye yaşatmasın diyebilirim:D Bugün beni izleyenler arasında ailem, arkadaşlarım, kız arkadaşım ve ailesinin dışında 3 kişi daha vardı.. Üniversiteden hocam, eşi ve kızı.. Defileden önce onlara sizin ne işiniz var burda hocam diye sorduğumda verdiği cevap şu oldu..:) -“Senin bu sene için okulu asma, dersleri önemsememe, bir gelip bir gelmeme sebebini çok merak ediyodum; arkadaşların durumu anlatınca bende tüm bunlara değdimi acaba diye merak ettim ve değip değmediğini gelip kendim görmek istedim” dedi.. Ve benle şu iki saatlik zaman içinde gurur duyduğunu söyledi:D Ve tabiki benden birdaha dersleri asmıycağım konusunda söz aldı.. (birazda annemin yanında korkudan kabul ettim:D) Kısacası harika bir gündü ve çok şükür her şey dilediğim gibi gitti ve bu harika günü harika bir şekilde noktaladım.. Yarınlarımın bugünden sonra daha farkı olacağı kesin diyebilirim:) Umarım hayırlısı ne ise o olur. |
ne guzel yaaa emeğinin karsılığını almıssın ve basarmıssın ıns herkes senin gibi calıstıgnın emeğinin karsılıgını alır umarım herkes bu karsılığı aldığında mutlu olur.Şimdi diceksiniz ki bu kız ne saçmalıyor ben öss öğrencisiyim demem umarım yeterli olur. Öss de ailem öğretmenlerim btn tanıdıklarım bnden derece bekliyorlar ve bnn için elimden geleni yapyorum tek aktviitem bilgisayarım ki haftada iki ya da üç saat ki uyumazsam bunu artırıyorum ve radyom bunların dışında kendimi tamamen dış dünyaya kapatmış gibiyim son zamanlarda ki gelişmeleribile pc den takip ediyorum ins 16 haziranda sınawda bir gün sonra buraya emeğimin karşılığını aldım deyip mutlu olduğumu ifade eden cümleler yazıp herkesin okumsı için herkesle paylaşacağim UMARIM HERKES EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIR |
kendi aklı olmayan ve kendini dünyanın en akıllısı sanan adamlarla uğraşarakmı geçecek bu hayat 4 tane montajı yapamadık yarın tatil başlıyo ama işler bitmedi bayram sonrasına verilen montajlar yapıldı aciller beklemede.arayan arayana ne sıkıntılı bir iş yada iş yeri burası .... birde arefe günü eziyeti var yüzümü görmeden taile çıkamıyor patronum hasta işte naparsın idare etmeye çalışıyoruz 2 sat için bi ton yol katedip işe gelcez..ve otobüste yazık buda benim gibi işe gidiyo diye bakan az sayıda köleye bağlanmış insan olucak... otobüs dedimde aklıma geldi eski fakir zamanlarıma döznüp halkın arasına karışıyorum artık servis yok bende otobüs mağduresi olacam BEKLE BENİ NÜNÜ 85 A BİRLEŞTİRECEK YOLLARIMIZI... |
bugün cok degişik bi gündü.iyimi desem kötü mü hic bilemiorum.tabiki tüm gün okuldaydım.arkadaslarla derslerle ugrastık durduk işte günlügüm.;)bugün kızlar wc sindeki bi olayı anlatmak istiorum cidden cok komikti ve acayip eglendim diyebilirim.ben karakızım ve diger arkadasım süpersinle lavaboya gittik.bizim karakız makyaj tazeleyecek ya:rofl:aynanın birine gitti ve göz kalemiyle ugrasıyo.tabi bende onu izliorum:Daynanın yanındaki fayansın birinde kalp icine yazılmıs ömer ismini gördüm ve ömer yazmıslar dedim karakızıma.o da hala kendiyle ugrasıo aynada.bi an dikkatini toplayamadı galiba ve bana dediki efendim kimmiş ne yazmıs kim yazmıs gibi bişey söyledi.bende dedimki bilmem tarihcesi yazmıyo:rofl::rofl:tabi beni epey bi kovaladı söyle katları kosarak dolandım yani sayesinde saolsun:Dtabi biz bu arad ögle arasındaydık.su kalbime gömerim ozaman sarkısı varya onu degiştirip sölüyoruz artık biz 'kantine inelim o zamann' diye:rofl:sölüyoruz biz.kantine inelim dedik.inmesine indik de tüm moral düzeyim sıfırlandı günlük.kamille kavga ettim kantinde.gerci bi sucu yoktu dogrusu.cay ile kola alıyordu kantinden kendine ve o cok degerli sinif arkadaslarına galiba:P:D.aldım cayın birini yere döktüm:Do da tabi baktı epey bi suratıma.ama kızmadı gerci kızamazki ya.oglan bi kere yakalamıs beni.öyle baktı suratıma.bizde daha fazla durmadan gittik yanından..bundan sonra böle günlükcüm.acımak yok.acıyınca acınacak duruma düsüyosun;) |
Ben hiç yazmamıştım buraya ama bugün dayanamadım... Aslında yine aynı ben , yine aynı benim hayatım... Dün akşam öyle çok sevdiğim birisiyle konuştum ki , bir zamanlar oda beni çok seviyordu.. Olamadı... Ama üzülmüyorum çünkü o çok mutlu... :) Gece 4 e kadar çalıştım günlük. Ama uykum yok şu an çünkü yarın gidiyorum.. Doğduğum yere ilk ağladığım ilk güldüğüm ilk yürüdüğüm canım memeleketime. Bu sefer belki arkadaşlarım olmayacak yanımda ilk aşık olduğum kız artık evli ama genede seviyorum memeleketimi... Canım kardeşim orda, Babaannem dedem Anaannem ordalar sarılamıyorum her gittiğimde ama olsun onların orda yattığını bilmek bile beni memeleketime bi kat daha aşık ediyor... Canım Memleketim... |
slm günlük:rofl:yaws ne zamandan beri sana yazamıyordum:)ayy bugün çok güzeldi...ingilizceden quiz olduk 100 aldım ayyy sadece kankişle biz aldık:)neyse kankim bazı olayları anlatmış zati:)bugün bol bol resim çekindik telefonlarla...yunusla dövüştüm bol bol:)kadirle derslerde msjlaştık hocaları deli ettik gülerek...diğer kankim olan şeymayla kafa kafaya tokuştuk:)yahu o değil de kafamdan sakatlanacam valla kimseye birşey olmuyo benim kafa şişiyor:)neyse işte böyle bi gündü her şey çok güzeldi mutluydum:tender: |
beynim uyuşmuş sanki.. bişey düşünmek istemiyorum.. hep can sıkıntısı.. olmasını çok istediğim olmayan, olamayan, tam oldu derken gene olmayan şeyler.. bir yandan da diyorum ki ne olucaksa olsun bitsin bu sıkıntılar.. bakalım kısmet.. |
gunluk bugun okuldan kactım (yıne) : )) kac saatten berı pc basındayım basım agrıdı artık gozlerım kapandı kapanacak : )) |
Alıntı:
|
ve ve kendi evimdeyim süper yaww kaç zaman sonra odamdayım ve pc ...süper ama yine ben içim acıyor hele de bu akşam şuan düşünmekten çıldıracak gibi oluyorum aklıma getirmemeye çalışsamda yapamıyorum :( içimde kırılan o kadar çok şey var ki ama sevgim ona olan aşkım hepsini yok ediyor...belki de yapmamam lazım ama elimde değil mantığımı ben çoktan bıraktım günlük.. arwen+arwen= acı ve hüzün |
Gunluk bır bayram bı kadar mı sıkıcı gecer yaff sabahtan berı pc basındayım hıc bı aksıyon yok ayrıcada açım : (( |
ne zaman biticek bu bayram gezmelerii:moo: |
günlük sözde cok eglenceli bi bayramdı bi sürü kazalar atlattım ama ölemedim ya en cok ona yanıorum.ne bilim artık tat alamıorum.ot gibi gelip gidiyorum galiba.yasamıma bi ceki düzen vermem lazım seklinde binlerce kez karar aldım ama hicbirini uygulamaya koyamadım.galiba depresyondayım:Sama artık cidden herseyden cok sıkıldım.beni en cok üzen ve yıpratan sey ise unutulmak yada sevilmemek degil kesinlikle...beni üzen sey birilerine yok yere vicdan azabı cektiriomus gibi olmam günlük ben bunları hic haketmedim:( |
çok canım sıkılıyor. tarifi yok yani.. anlamıyo zaten, anlamıcak da hiçbi zaman.. :broken: |
burdan gitmem şar oldu artık daralıyorum ömrümden yiyorum ama kendim ettim kendim buluyorum 3 kuruşluk insanlara prim vermekten başka birşey değil bu İnşallah Kurtulurum zindanımdan hayırlısıyla... |
yine gitmeler mevsimi... yine acı.. am bu sefer çok başka.. sonunda büyük mutluluklar var.. çok büyük.. |
bir yıl daha bitiyor acısıyla tatlısıyla yeyni yıla merhaba:msn_party |
mrb günlügüm benim:tender: 4 gün aradan sonra yine burdayım.e simdi sorucaksın niye 4 gündür yoktun diye.günlük cok komik gelebilir sana ama iddiaya girdim bi hafta msxe girmicem diye.ama 4.gün pes ettim valla dayanamadım:muz:yeni bi yıla daha girdik umarım gecmişteki hatalarımı tekrarlamadıgım güsel ve basarı dolu bir yıl olur:tender:günlük bu yıl icin degişik olan bişi daha var bende.aslında yazı yazmayı cok severim böyle kagıda icimi dökmeyi.ama bi kac aydır hic bişey yazamıyordum:cry:fakat son 2 gündür ask üzerine 2 yazı yazdım icimdeki herseyi tüm cıplaklıgıyla kustum diyebilirim ve okulda okudum bunu.hocamız da epey begendi:muz:kagıdımı her okuyan hoca sen ne yasamısın böle ya diye hayret ettiler.belki yasım kücük ama yasadıklarım epey bi büyüttü beni;)tabi bunu kagıda dökebilmek de önemli.ben de bunu hakkıyla yaptıgıma inanıyorum..neyse galiba cok övdüm kendimi:P.ya günlük bu arada dün gece hic uyuyamadım bi yandan basım bi yandan bogazım agrıdı durdu.sonra birden bire burnum kanamaya basladı sebepsiz yere.basım döndü cok felaket ya:S sonra beni bi aglama tuttu resmen hıckırıklara boguldum.tabi bunun sebebi hasta olmam degildi.ögleden sonra msx gecmişine şöyle bi bakmıstım cok dokundu tabi bana:Sondan sonra karakızım msj attı bana bi hususta saka yapmıs.onu da kaldıramadım bi de ona agladım.sonra epey bi dertlestik gece 12yi gecmişti saat.ben bi yandan yatakta yatıorum bi yandan gözümden yaslar iniyo.en sonunda yoruldum galiba aglamaktan bi baktım uyumusum:Dbasımı bi kaldırdım saat 5:30.kalktım aynaya bi baktım hic tadım yok:Sgittim 3tane agrı kesici ictim ancak biras iyi olabildim.sonradan annem kızdı o kadar hap icilir mi canına kastın mı var diye.benim cevabım ise şuydu..ne olucakki annem en fazla ölürüm:muz:yarın okulda sınav varmıs günlük türkiye geneli diyolar.biras gec gidicez okula oley oleyyy:muz:bakalım sınav sonucumuz nasıl olucak |
çok kötü günler geçiyorum.. mutluymuş gibi görünmek daha çok canımı acıtıyor.. dayanamıyorum.. |
bugün türkiye geneli sınav vardı.genellikle bilgiye dayalı sorulardı günlük.yarın da ingilizceden deneme var bakalım ne yapıcaz:Sumarım iyi olucak;) bugün yeniden aşk konulu bir yazı yazdım ama bu hikaye türünde biras.ayrıldıgı sevgilisinin dogum gününü kutlayan bi genc kızın hikayesi..tabi acıklı son oluyo ve kız ölüyo sonunda.ama ici rahat bi şekilde gidio cünkü genc adamın kızı sevdigini biliyo:tender:bu aralar yazarlıgım üstümde.ilham geldikce yazmaya calısıorum.bugün düsündüm de günlük ben msxin müptelası olmusum ya.tabi bunun belirli sebepleri de var yani :naughty: seneye öss ile yds ye giricem ya o zamanı düsünüorum galiba işte o zaman gercekten ölücem:cry:hem sanal alem icin hem ders calısmak adına geceli gündüzlü..hemde düsündüm de galiba seneye ayrılıgımızın üstünden epey bi vakit gecmiş olucak.kısacası unutulmus olucam..neyse allah yazmışsa bozmak olmaz..kader diyecez..allah herseyin hayırlısını versin günlük...:wave: |
günlük yha sana yazmayalı epey oldu...bugün hiç mutlu değildim sadece çevremdekilere sahte bir gülümsemeyle neşeli görünebildim galiba depresyondayım ve bunu atlatmam biraz zor gibi görünüyor...sanki her şey üstüme geliyor sıkıldım bıktım artık hayattan beni bu hale getirenler utansın bea günlük:( |
aklımı yitirmemek için savaşıyorum resmen. bitsin diyorum bitmiyo. bişeyler biterken başka şeyler başlıyo.. bi insanın yüzü hiç mi gülmez.. gülmüo işte.. zorlamaya gerek yok.. olmayınca olmuo.. |
sabahın 4'ü ve ben hala buradayım gazos içiyorum :) bir yandan da kenan doğuluyu dinliyorum kurşun adres sormaz ki bayaa eski bir şarkı ve bir o kadar da hoş.. içim kırılmalarla devam ediyor ne zaman biter bunu bilemiyorum o kadar çok istiyorum ki bitmesini artık dayanacak gücüm kalmadı ..ama şunu bir kez daha anladım ki sabırlıyım baya benim yerimde başkası olsa bu kadar dayanamazdı.. |
sabah uyandıgımda koskoca sehir bembeyaz karlara bürünmüştü.okul servisi epey bi gec kaldı ama nedense eskisi gibi meraklanmadım öyle amann nasılsa gideriz okula bişi olmaz diye.oysaki servise her binen ögrenci ya ufff yarım saattir bekliorum dondum serkan abi nerdesin:( seklinde serzenişte bulundular.tabi serkan abimde biliosunuz kar kıs o yüzden gec kaldık dedi durdu her binene.bizim muhit dagın eteklerinde oldugu icin yukarı cıkmak epey bi zor oldu.sabahın 7 sinde normalde pek bi canlanma olmazken bi sürü insan yollara düşmüş tabi arabalar da:D trafik kilitlenmişti.arabalar kızak gibi kaydı durdu,tabi biz de..serviste yanımda oturan arkadasım okula geldigimizde kendini dısarı zor attı cünkü kızı epey bi korkuttum yok araba kaydı yok bak su köprünün su kısmı acık kalmıs düşsek ne güsel olurdu falan diye:rofl:günlük dürüst olmak gerekirse millet allahım sag selamet okula gitseydik diye dua ederken ben insallah kaza yaparız ya da arabanın biri gelir de carpaz bize sürükleniriz de ölürüm diye dua ediorum.ben sonradan epey bi piskopatlastım galiba yaws:D neyse günlük malesef bişi olmadan okula ulastık.pek kimse yoktu herkes takılmıs trafikte.sonra ingilizce yazılısı olduk 78 aldım cok yüksek diil ama sınıfa göre 2.yim:Dbugün ögle arasında da karakızımla cocuklar gibi eglendik karların icinde cok güsel bi gündü.ayrıca öteki arkadas seymanın düşüp de resil olmasını (hemde arkadası salih önünde olmus:rofl:) herhalde aksama kadar 30 baskı dinledik:D bu sevgili konularından epey sıkıldım günlük.kendimi ne kadar geri cekmeye calıssamda bi yerlerden gelip yine mesgul edio beni edecegi kadar.sonra yok ask acısı cekme yok o kadar üzülme yok takma.olur tamam böle uzaklasmadıgım sürece hic olmucak.insan bişeylerden ne zaman sıyrılır sence günlük..aklına getirmedigi ve tekrar etmedigi sürece...işte ben de yavas yavas alısıorum sonunda buna umarım hersey cok güsel olucak..gecmiş gecmişte kalmıstır...önemli olan gecmişin cok fazla uzayıp gelecegi mahvetmemesi;):wave: |
slm günlük sabah kalkıp camdan dışarı baktığımda ağzım açık kaldı bir kar yağmış maşallah yane:)tam camı açtım servis geldi mi diye servis kapıda belirdi tabe gökmen abi tam cama bakarken benim yarım metre açık olan ağzımı gördü sırıttı:noangel:neyse sağ salim okula geldik:)ilk ders ing. yasılısı olduk 70 aldım ama olsun bakalım napalım:)sonra şeymanın düşme hikayesini dinledik 7 saat boyunca:rofl:güsel bir gündü ama:)öğle arasında bebişimle karlar üzerinde ayak değmedik yer bırakmadık çok zevkliydi bu günlük bu kadar:wave: |
Seni Çok Seviyorum:) Slm günlük.. Bu gece sana "hayatımın en özel ve en güzel yanı"nı anlatıcam:) Aslına bakarsan oldukça renkli ve birazda "manyakça" bir yaşantım var diyebilirim..:D Ve tüm bunların sonucu olarak, tüm gün boyunca yaşadığım bütün enteresan olayları anlatırdım ama inan hani demiştim ya “hayatımın en özel ve en güzel yanı” diye işte bu gece sadece onu anlatmak geliyor içimden:) Evet günlük bugün akşamdan beri "hayatımın en özel ve en güzel yanı" ile beraberdim ve halende beraberim:) Şimdi diyeceksin ki hayatının en özel ve en güzel yanı ne diye..:D Hemen söyliyim günlük.. Hayatımın en özel ve en güzel yanı diye sabahtan beri anlata anlata bitiremediğim şey benim dünya güzelim, bebeğim, bir tanem biricik aşkım Özgem:) Bu gece demin bahsettiğim o oldukça renkli ve birazda "manyakça" olan yaşantımı tamamen dondurdum ve aslına bakarsan gerçektende daha sıkıcı olan şeyleri yaptığımı söyleyebilirim.. Film izlemek, kola içmek ve cips yemek gibi aslında hiç de sevmediğim şeyleri.. Ama inanırmısın günlük bunlar bile bana o kadar güzel geliyo ki bunun da sebebi tüm bunları yaparken yanımda “hayatımın en özel ve en güzel yanı”nın da yani Özgem’inde bulunması olsa gerek:) Ne diyim aşk böyle bir şey herhalde günlük..(L) Neyse günlük bu gece bana cep telefonu dahil herşey yasak:) Tabiki aşkımada yasak:D Eee haliyle net falanda yok.. Çıksam iyi olucak yani:D Şimdi sana derdim; aşkıma “onu ne kadar çok sevdiğimi söyle” diye ama zaten ben tüm bunları yazarken o da yanımda oturuyor gerek yok yani günlük.. Sen ona sadece aşkına güvenmesini ve gereksiz kıskançlıklar yapmamasını söyle tamam mı?:P Ve demin onu ne kadar çok sevdiğimi söylemene gerek yok demiştim ya hani günlük, sen genede beni dinleme ve aşkıma de ki; “Aşkın Seni Çok Seviyor..” (L)A&Ö(L) |
çok acaip şeyler yaşyorum. o kadar şaşkınım ki aslında.. aaa nedir bunlar böyle.. hala koruyorum kendimi.. dışardan, içerden, herşeyden, hekesden.. umarım ben kazanırım.. |
gözlerim bir o kadar şiş halde yazıyorum meğer ne kadar yalanmışım değersimişim herşey bomboşmuş o kadar yaşanan şeylere rağmen değer gerçekten yokmuş ..en kötü gecelerimden birini yaşıyorum kaybetmenin acısıyla dolu yüreğim .sevince kaybetmek ne kötü Allah kimseyi ayırmasından sevdiğinden ben ayrıyım ama umarım bu yazımı okuyanlar ve sevdikleri varsa hiç ayrılmaz mutlu olurlar ..sevgiden önce saygı ve hoşgörü en önemlisi bu .Bunları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum ne kötü yaa valla herşey ne kötü Mutluluk bana gerçekten uzak bunu anlıyorum ve anladım artık yaşam onunla güzeldi ama şimdi yaşam tükendi son nefesini veriyor ölüm zehirini akıtıp geliyor yaşamıma . |
bugün üst üste iki deneme sınavına girdik günlük hem öss hem yds denginde.anlayacagın benim kafa 1500 oldu.sabah dısarıya baktıgımda karların beyazları gökyüzüne yansıyordu.kafamı bi kaldırdım baktım ki buralarda coktan aksam olmus bile.ne zaman ara vermişim ne zaman yemek yemişim hic hatırlamıyorum.sadece eve gitmek icin otobüs duragına yaklastıgımda cevremdeki insanların konusmaları,karların üstünde gezen ayak sesleri,biz öss mahkumları ögrenciler,başı boş köpekler ve dayanılmaz soguga ragmen sevgileri hic bitmek tükenmek bilmeyen sevgililer vardı sadece yollarda..cok da kimse yoktu hani.bilmiorum kafam nerdeydi ama suan bile epey sarsıntılı bi beynim var.bi yandan da ingilizce denemesindeki 40.sorunun nasıl yanlıs oldugunu düsünüp üzülüorum ya:(yarın gitmicez dersaneye.sınavlar falan epey bi kenara sıkıstırdı bizi.bu zamanlar bilirsin günlük hep böle gecer ama benim bu zamandan sonrası da böle gececek eminim paso dersle ilgilenicez baska bişi ile hic ugrasmak istemiorum cok fena dilim yandı diyebilirim.:(ama iyi oldu akıllandım da;) |
bitmio. kabus gibi. uzadıkça uzuo. gece gibi.. aydınlık yok sanki artık. heryer kapkaranlık.. boşmuş bütün herşey, yalanmış. ben görmemişim. en sevdiğim bile benimle değilmiş. hayat bana hep oyunlar oynamış. ben zavallı.. |
her yönden cok soguk bi gündü.ben hastalıkla cebellesirken cevremdeki insanların soguk tavırları ve düsünceleriyle yüzlestim bir yandan.bugün edebiyat sınavı vardı.cok kötü gecmedi digerleri gibi ama ben bitkin ve halsiz bi şekilde soruları nasıl okudugu hatırlamıorum.bi yandan öksürüyorum bi yandan üsüyorum cok garip günler geciriyorum ya uf atlatamadım su hastalıgı.bazen ders esnasında basımı kaldırıyorum hava ve diorumki allahım ruhumu teslim edicem insallah yakında falan yapıorum bizim kızlar da basladı yine deli diolar:Sbugün biras da farklıydı sınıfta bi kac gündür montumla oturuyorum bugün ingilizce dersinde de gectim köseye.kantinden aldıgım sıcak salebimi ictim hoca hic görmedi bile.sesim de epey kısıldı günlük yarın ingilizceden yine deneme var.artık yavas yavas alısıyoruz su sınavlara ya insallah hayatta tek istedigim sey oldu bu ama benim bu üniversiteye kesin gitmem lazım.sırf bunun icin yasıorum valla..herseyden cok istiyorum bunu.umarım seneye kazandıgım üniversitenin adını sana da acıklarım :tender:bazen de isyan edesim gelio herseye fakat sükretmeyi sabretmeyi ögrendim artık.allah herseyin iyisini bilir;) bugün cok kalamıcam buralarda.kendimi msxden yavas yavas sogutma tekniklerinie gidiorum hem abim de evde,günlük sunu farkettim artık evdeki insanlarla diyalog kurmayı unutmusum,konustugum iki cümleden biri de kavga icerikli olmus.biras gercek hayata dönme arası vermek istiyorum zaten seneye de cok cok az buralarda olurum diye düsünüyorum.umarım ne olursa bizim icin iyi olur..allah herseyin iyi olanını versin.iyi diilse zaten hic vermesin:wave: |
Nedır benım bu soguklardan cektıgım:faint: Hastayımmm :moo: |
karanlığın en ucundaki aydınlık bir görünüyo bir kayboluo.. görüyorum, tamam yaklaştım artık kurtuluyorum diyorum.. ama hemen kayboluyo. sonra uzun süre görünmüyor.. ben onu görebilmek için feda ediyorum kendimi.. parlıyo parıl parıl.. gözlerim kamaşıyo.. sonrası kopkoyu karanlık.. |
çok şükür ki hastalıgımı biras atlattım:)bugün okul pek bi hareketliydi günlük.birden sınıfın kapısı acıldı ve en az 6-7 hoca sınıfa daldılar ve arama yaptılar(bizim sınıfa özelmiş.pek rahat durmuomuşuz da:P) epey sey cıktı sınıftan.telefonları falan aldılar.sonra verdiler tabi:)gerci vermeseler de olurdu sahsen dogru düzgün telefonumun yüzüne bakmıorum:noangel:dün biras rezil oldum nöbetci ögrenciye.onu her gördügümüzde karakızımla ona ay pis cirkin sey suna bak hem cirkin hem kar topu oynuyo(alakasız olarak:D) deriz saka mahiyetinde ve güleriz de:Dama bu sefer duydu:Sagzımdan kactı birden tabi cocuk utandı gitti gerci unutmustur o şimdiye bişi olmaz:muz:yarın yine cografya sınavı var.şu okullar bi tatil olsaydı:tender: |
herşey eskisinden daha iyi umarım artık kötü günler yaşamam umarım bu güzellik bozulmaz Allah (c.c) herşeyin hayırlısını versin........ |
bende çok kötü günler yaşadım ama ihşalllah geçirmem bu aralar baya ödev var ama yaşıyoruz ayla |
bugün güsel bi gündü günlük.ben karakızım ve tatlı belamızla dersaneye ugradık.tabi sınav öncesinde ve sonrasında tüm alısveriş dükkanları elimizden gecti.yok su parlatıcı güselmiş yok su ojeye bak gibi kız kısmını ilgilendiren hersey vardı dedikodu da dahil.kimlerden konusmadık ki:noangel:ama kötü konusmadık valla günlük.bol bol güldük.hava acaip soguktu ama bizi hic bişi durduramadı herzamanki gibi:muz:yazılılar da bitti cok mutluyum zaten.takdir alıcam insallah.gerci ayıptır hava atması alıstım ya konu üzerinde pek durmasam da olur:P bu arada herkes kötü günlerden bahsetmişken ben de deginmeden gecmek istemedim.bir bakıma kötü günler beni büyüttü,olgunlastırdı diyebilirim.ara ara kötü gün de gerek insana haline sükretmesi icin;):wave: |
nato kafa nato mermer.. bu adam beni hiç anlamıyo günlük.. |
Slm gunluk bugun cok guzel bısı yaptımm Okuldan kactımm :noangel: |
biraz kötüyüm ama ayakta duruyorum msxlabs olmasa iyice berbatım |
| Saat: 02:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık