![]() |
S.a kardeş fecebokta şifremi değiştirmiler msn şifremide unuttum napabilirim |
Alıntı:
Facebook Şifresi Unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> MSN/Hotmail Şifre Sıfırlama Hotmail Kayıt Olurken Alternatif E-Posta Adresi Yazdınız mı ? Gizli Sorunun Cevabı Bilmiyorsanız Bu Konuda Yapabileceğimiz Bişey Yok. Verdiğim Linki İnceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
s.a kardeş ben /contactsay yazdım sonra asd yazdım mesela diorki girdiğiniz tanınmadı dior ne yapmayalım |
benim msn ve facebook şifrem hacklendi ayrıca gizli yanıtımıda bilmiyorum size facebook adresimi versem bana yardım edebilirmisiniz? |
Alıntı:
Alıntı:
|
şifremi unuttum gizli yanıtımıda bana acil yardım edebilirmisiniz |
Alıntı:
Facebook şifresi unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> MSN/Hotmail Şifre Sıfırlama Hotmail'e kayıt olurken alternatif E-Posta adresi yazdınız mı ? Verdiğim linki inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
peki arkadaşlarımızın şifresini bulabilirmiyiz |
Arkadaşlar nasıl olur: ilk önce eğer tek facebook un şifrenizi unuttuysanız facbook kaydolmaya girin orda msn şifre göndericekler siz ama facbook girince şifremi unuttuma basarsanız bi yazı çıkacak ona ewt e tıkla msn gelicek şifre sonra girip isterseniz şif değiştirin By By |
bnim şifrem 1974 de ama açılmıyo ban bir yardım cı ol-sanız |
| Saat: 01:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık