![]() |
Hatalı sohbet dosyaları Merhabalar; Ben bilgisayarıma format attım ve bir recovery programı sayesinde eski sohbet dosyalarımı geri getirdim ancak daha önceki msn'imde plus yoktu.Şimdi o dosyaları açtığımda anlamsız yazılar çıkıyor.Yeni sohbet kayıtlarında ise bir sorun yok.Eski kayıtları nasıl düzgün görebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
arkadaşlar msn iletilerimi bakmak istiyorum ama oturum açın diyor anlamadım direk iletilerim açılıyordu nasıl çözerim |
ARKADAŞLAR ÖNCEKİ MSN GÖRÜŞMELRİMİ NASIL BULABLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ... MSN'DEN İLETİ GEÇMİŞİ NE FALAN GİRDİM ORDAN OLMUYOR BEN ÖNCEKİ KONUŞMALARIMI İSTİYORUM....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... |
slm ben farklı pc lerdende yazışmaların geçmişini bulmak istiyorum bu mümkünmü yani internet cafedende olsa başkasının bilgisayarından da olsa tüm iletilerin geçmişini görebilirmiyim acil yardım |
önceden msnde görüşmeler sohbet günlüklerimde çıkıyordu format atıldıktan sonra çıkmamaya başladı yanlız benim msn plus degil.bu şekilde de görüşmelerin çıkması mümkünmü yani plus olmadan . bide başka msn açılsa bile yazılanlar çıkarmı çıkarsa nerye kaydolur bana cevap yazarsanız sevirinirim |
MSN DE YAPILAN KONUŞMALAR SOHBET GÜNLÜKLERİM ADI ALTINDA KAYDELİYO BİLİYORUM BUNUN DIŞINDA HERHANGİ BİYERDE KAYDEDİLEBİLİRMİ TEŞEKKÜR EDERİM |
eger ileti geçmişi yazısı tıklanamıyorsa yok demektir dimi bilgisayarın hiç bi yerinde_? |
slm ben kendi bilgisayarımda kendi loglarıma bakmak istiyorum yardımcı olur musunuz? |
merhabalar , mesela ben bi kullanıcının şifresini biliyorm ve messenger konusmlarına ulasmak istiyorm. fakat farklı bilgisayarları kullanıyorz böyle birşey mümkün mü ? |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık