MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

NeutralizeR 10 Ocak 2008 13:55

Alıntı:

iki_erkek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 893465)
arkadaşlar ben bu eklentiyi indirdim ama zip şifresi hatalı diyor açamıyorum

Messenger'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3 kullanıyorsanız;
StuffPlug-NG - MSN Messenger kurmalısınız.
ZIP Şifresi: msxlabs.com

Windows Live Messenger kullanıyorsanız:
StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs

wise_girl 19 Ocak 2008 11:35

Sonunda bende yükledim onca sorundan sonra ama hala bi sorunum var.Benim language bölümünde türkçe yazmıyor.Yabancı hepsi:/

Bende indirdim ama bende language bölümünde türkçe yok:(

ahmetgns 19 Ocak 2008 11:41

1 ek
Alıntı:

wise_girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 903120)
Sonunda bende yükledim onca sorundan sonra ama hala bi sorunum var.Benim language bölümünde türkçe yazmıyor.Yabancı hepsi:/

Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki Türkçe dosyasını "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine yapıştırın sonra dil listesini yeniden açın. Türkçe, dil listesine gelir.

DeWa 9 Şubat 2008 00:38

Arkadaslar stuffplug un eski versiyonunda değişik yazı yazma özelliği vardı mesela bazı harflr büyük bazıları küçük olarak yazabiliyordun. bu son sürümünde bulamadım sp e ait script aradım belki vardır diye ama hiç script de bulamadım. bilgisi olan cewap yazabilirmi lütfen.

NeutralizeR 9 Şubat 2008 01:35

Alıntı:

DeWa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 930727)
Arkadaslar stuffplug un eski versiyonunda değişik yazı yazma özelliği vardı mesela bazı harflr büyük bazıları küçük olarak yazabiliyordun. bu son sürümünde bulamadım sp e ait script aradım belki vardır diye ama hiç script de bulamadım. bilgisi olan cewap yazabilirmi lütfen.

Bunun için Messenger Plus! Live'ın Font scriptlerine bakabilirsiniz.

e_a_g_l_e 14 Şubat 2008 16:22

Downloader-BCM trojan,Swizzor.gen trojan
1 kırmızı yükleme
StuffPlug-NG 2 (SPNG2.2.397.exe)

Benden size uyarı

NeutralizeR 14 Şubat 2008 16:56

Alıntı:

e_a_g_l_e adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938317)
Downloader-BCM trojan,Swizzor.gen trojan
1 kırmızı yükleme
StuffPlug-NG 2 (SPNG2.2.397.exe)

Benden size uyarı

Eklentiyi kurmadan önce görüntülenen reklamlarla ilgili bir uyarı. Zararlı bir kod içermiyor.

undain 19 Şubat 2008 19:09

merhaba

şimdiden teşekkürler şu stuffplug 3 ü kurdumda türkçeleştiremedim..... mavi karanlık'a teşekkürler

Misafir 19 Şubat 2008 19:25

Alıntı:

undain adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 944399)
şimdiden teşekkürler şu stuffplug 3 ü kurdumda türkçeleştiremedim..... mavi karanlık'a teşekkürler

Buyrun: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - Tekil Mesaj - MsXLabs

znt 29 Şubat 2008 14:08

Eklentiler

Merhaba;
Ben plus ı kullanıyorum ve stuff ı da ekledim fakat stuff un özlliklerini kullanamıyorum. Kullanmak için yapılandırmayı açıcam ancak eklentiler kısmı yok benim tercihler başlığımın altında. Ne yapmamgerekiyor? Teşekkürler şimdiden..

Saat: 20:28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık