![]() |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3 kullanıyorsanız; StuffPlug-NG - MSN Messenger kurmalısınız. ZIP Şifresi: msxlabs.com Windows Live Messenger kullanıyorsanız: StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs |
Sonunda bende yükledim onca sorundan sonra ama hala bi sorunum var.Benim language bölümünde türkçe yazmıyor.Yabancı hepsi:/ Bende indirdim ama bende language bölümünde türkçe yok:( |
1 ek Alıntı:
|
Arkadaslar stuffplug un eski versiyonunda değişik yazı yazma özelliği vardı mesela bazı harflr büyük bazıları küçük olarak yazabiliyordun. bu son sürümünde bulamadım sp e ait script aradım belki vardır diye ama hiç script de bulamadım. bilgisi olan cewap yazabilirmi lütfen. |
Alıntı:
|
Downloader-BCM trojan,Swizzor.gen trojan 1 kırmızı yükleme StuffPlug-NG 2 (SPNG2.2.397.exe) Benden size uyarı |
Alıntı:
|
merhaba şimdiden teşekkürler şu stuffplug 3 ü kurdumda türkçeleştiremedim..... mavi karanlık'a teşekkürler |
Alıntı:
|
Eklentiler Merhaba; Ben plus ı kullanıyorum ve stuff ı da ekledim fakat stuff un özlliklerini kullanamıyorum. Kullanmak için yapılandırmayı açıcam ancak eklentiler kısmı yok benim tercihler başlığımın altında. Ne yapmamgerekiyor? Teşekkürler şimdiden.. |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık