![]() |
RAKINAME "İçmesini bilene Zevk-u sefadır rakı İçmeyi bilmeyene Cevr-ü cefadır rakı. Bir münasip miktarı Muhabbet anahtarı Kaçırırsan ayarı Cana ezadır rakı. Ne dert kalır ne keder İçeni mesut eder İçebilirsen eğer Ruha ciladır rakı. Ham ervahsan yanaşma Arifsen ondan şaşma İç ama haddin aşma Ferahfezadır rakı. Yarattığı ahengi Ne saz verir ne çengi Terbiyenin mihengi Dense sezadır rakı. Beyaz peynir domates Yanına bir kavun kes Çiğköfteyle ne enfes Bir iptiladır rakı. Biraz tuzlu leblebi Kadehin billur lebi Dudakları öpmeli Yoksa hebadır rakı. Ehl-i kemal olana Zevkle hemhal olana Sohbette tad bulana Yarı vefadır rakı. Mis'ten ala kokusu Ana sütü gibi su Şu ki sözün doğrusu Müstesna ma'dır rakı. Dost bezminde sohbete Neşe-i muhabbete Her manevi lezzete Bir vasıtadır rakı. Nükte, cinas anlayan Ahengi bezme uyan İçip zırvalamayan İşte O'nadır rakı. Eşşek içince zırlar Köpek içerse hırlar Kedi içse tırmalar İnsanlaradır rakı. Al kadehi eline Dokun gönül teline Muhabbet alemine Bir merhabadır rakı. Adabı, erkanı var Zamanı, mekanı var Kimin ki izanı var O'na şifadır rakı. Gönül dargınlarına Vefa kırgınlarına Hayat yorgunlarına Haza devadır rakı. Mirkelamoğlu der ki Had bilmezsen eğer ki Öyle rüsva eder ki başa beladırrakı." |
Eğer kral olsaydım çiğneyerek tahtımı, Memleketin halkını dizlerine sererdim. O kuvvetli hükmümle bütün taç ve tahtımı Bir tek bakışın için feda ederdim Neden hep kırmızıdır? Aşk şiirleri. Ve niye kanarlar? Yazarken çünkü şairler Kalemlerini, Kalplerine banarlar. Ben sersemin biriyim Oturmuş senin için aşk şiirleri yazıyorum Ellerinin beyazlığından Gözlerinin güzelliğinden bahsediyorum. Oysa ki sen bir ettir kemiktir tutturmuşsun Gözün dünyayı görmüyor. Al bu şiirimi götür sat, Para ederse bir ekmek yarım kilo pirzola al. Otur zıkkımlan |
ÖLÜM YALAN HAYAT GİBİ KAYBOLURSUN NEFES GİBİ BULUNMAK İSTERSİN PARA GİBİ ARANIRSIN KAÇAK GİBİ SORARLAR SOKAKLARA GECE VAKTİ SALARLAR SENİ SEHER VAKTİ BULURSUN BENI BELKİ ÖLÜM VAKTİ |
Güleceğim Yüreğimde bir his saklı Söylemezsem öleceğim Eden bulur diyen haklı Ben de sana güleceğim Bir sevdaya düş de hele Yaşa da gör nasıl çile Kalmayacak dostun bile İşte o gün güleceğim Zehir olur yediğin aş Nehir olur döktüğün yaş Basmaya gör bağrına taş Kahkahayla güleceğim Fırtınalar estirirler Aynalara küstürürler Kapıları gösterirler Senin gibi güleceğim Anılarla gezeceksin Kör düğümler çözeceksin Suya resim çizeceksin Ben o zaman güleceğim Madem ettin dünyamı dar Düşe dursun saçıma kar Yalnızlığın yarını var Gör nasıl da güleceğim Seni o gün göreceğim |
Bugün içimde bir hüzün var sana inanmasam olmaz inansam bir türlü göze alamadığımız bazı durumlar olabilir ancak çözümü bin türlü git gitmek istersen bir gün pişman olup ta dönmek istersen bil ki sana aşık bu kadın burda değil artık üzgünüm aşkım bitti demekle söz vermekle sana veda etsem olmaz etmesem bir türlü çok üzüldüğüm bu hikaye bitti şu an kapandı kapandı ilk perde git gitmek istersen bir gün pişman olup ta dönmek istersen bil ki sana aşık bu kadın burda değil artık üzgünüm aşkım |
yorulmuşsun, gözlerde bakış aramaktan. sen, köşebaşlarında şarkı satan zavallı çocuk.. yalnızlık makamından. yüreğinde ispatlanmamış hisler, unutulmuşsun selamlardan önce; yazık!. bilmediğin renkler tüter, duymadığın sözlerle mühürlenir yalnızlık. sitemim; sana uzatmak yerine ellerimi, destek yapmak alnıma. mümkünmüdür unutmak? hergün iflah olmaz sorular dolarken kapıma. seninse.. yoklarla suskun odanı yaşadığımız yaşanmamış bir sevginin ukdesi. gözlerimde ölüm rengi bir soru paylaştığımız. isterim ki; askıdaki gülüşlerim yaşasın. döneceğim. silinirken ellerin, en umutsuz duaların ardından, bu gece baykuşlar bile mutluyken; gitmeyeceğim..m |
Şu anda hiç bir şey mümkün değil. Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak ve her şeyden mahrumum ben. Şu anda sadece yalnızlık ve kahır. |
Bardaktan boşanırcasına yağmur aklımda sen... .......işte bekliyorum yine, hayal üstüne, hayal kuruyorum, cevabını bulamadığım sorularla yoğrulduğum bu gece. gözlerim taş duvarlarda, ağlamaklı bekliyorum yine, keşke keşke gelebilsen... ne dokunmak, ne sarılmak, ne de öpmek, yalnızca karşımda seni bulmak... bunca yalnızlığa değer misin bilmem? aklımda sen sadece sen... |
sana gül vermeye değmez sen yanımdayken... sana katırtırnağı veremem ben yanındayken... en iyisi ben sana kendimden... can vereyim bitanem.... puahahahahh :banana: komedi olmuş eyimi :D neyse kızlar espirili erkeklerden hoşlanır bunu söyleyin gülsünler :D |
SEVGİLİ'YE OGÜN KAYIP GİTTİN ELLERİMİN ARASINDAN AĞLADIĞIMI GÖRMESİNLER DİYE, GÖZLERİMİ YOKLUĞUNU HİSSETMESİNLER DİYE ,ELLERİMİ YUMDUM KONUŞAMADIM, AĞLAYAMADIM AMA İÇİMDE HEP BİRYERLERE ,SENDEN BİR PARÇA ATTIM SEVMENİN TADINI SENDE BULMAK VARKEN SENSİZLİĞİ NE ÇOK YAŞADIM NE KADAR UNUTMAK İSTESEMDE SENİ NE ELLERİM İZİN VERDİ NEDE GÖZLERİM GECELERLE DERTLEŞTİM,GECELERDE AĞLADIM GECELER BİLE ANLAMADI BENİ YARIN YİNE GÜNEŞ DOĞACAK YİNE AÇACAK ÇİÇEKLER SABAH KALKTIĞINDA SEVİNECEKSİN ÇÜNÜ HAYALİMLEDE OLSA HEP YANINDA OLDUĞUMU HİSSEDECEKSİN |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık