![]() |
Alıntı:
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi Teknik destek almak için ilgili konuların altına mesaj geçiniz... |
Küçük Bir Programcık Sayesinde Tanımıştım Bende Pek Çoğunuz Gibi, Bir Baktım ki Prog. İndirmekLe KaLmayıp Kendimde Bir ŞeyLer EkLemeye BaşLamışım ( Ne GüzeL DeğiL mi ) :) ,, Sıkı Tutunun ve PayLaşımın Tadını Çıkarın... ;) |
:D ben kısaca akrep.bu site cok güzel ve cok yaralı seyler var ben busiteyi bir sene önce kulanıyordum adını kaybetim yada unutdum ama simdi aramayaparken buldumm ve cok hosuma gitii |
ben bi kaç ay önce msndiscovery i arıodum deli gibi heryerde burda buldum,sonra takıldım kaldım:bow: |
Valla Doğrusunu söylemek gerekirse bi arkadaşım link attı ve tıkladım. Gerekçeside ben biraz (biraz derken canım yoluna kurban olsun) bu ülkeyi severim.Ve bu tip konularda da (Çanakkale harbi ile ilgili bir bölümünüz var onu kas dediyorum [abi mükemmel yapmışsınız elinize kolunuza sağlık:smiley32: ]) çok dikkatiyimdir bilir. Ve işte buradayım abilerim Türkiye' nin gerçeklerini konuşmak herzaman olması gereken bişi daha tam olarak dolaşamadım siteyi yoksa böle bölüm biraz da biz kurtaralım Türkiye' yi dimi? :D :D Bu arada hepinize selamın aleyküm :turkiye: |
kuzenımın bılgısayarında wındows lıve plusı kendıme gonderdım karıstırırken gırdım felan :D iyide olmuj işime yarıo :D:D:D:D |
bu siteyi göz kırpması ararken arkadaş tavsiyesiyle buldum ben bu siteye yaklaşık olarak 1,5 yıldır üyeyim ancak farklı nicklerle üyeyim bu benim 3. üyeliğim son 2 üyeliğimin iptal edilmesi sonunda bu 3. üyeliği açtım ve iptal edilmemsi için elimden geleni yapacağım bu siteyi kuran arkadaşlara çok teşşekkür ediyorum ellerine sağlık gerçekten süper site kurmuşlar.... |
ben burayı msn için resimler ararken googleden buldum.bazı arkadaşlarında dediği gibi aşık oldum.daha öncede misafir olarak siteyi ziyaret ediyordum.sonradan dedimki kendi kendime sık sık ziyaret ediyorsun üye olsana.şimdi buradayım:D :D :D ve çok mutluyum. |
Merhaba..bu sıteyle google da gezıntı yaparken tanıstım aslında bu sıteyle tanısana kadar forum sıtelerı hakkında pek bır vılgım yoktu.. Aradıgım bı cok seyı sıtenız aracılıgıyla bulabılıyorum.. Daha dogrusu bılgısayarı yenı ogrenmeye basladıgımı farkettım :)) Sızlere bu yuzden yesekkur ederım tabıkı bıde kalıtelı hızmet anlayısınızdan dolayı bı tesekkur daha :)) |
VALLA SAĞOLSUN ARKADAŞIM SAYESİNDE... MSNDEKİ İFADELERİ İSTEDİM ODA BANA MSXLABS'A BAK DEDİ BENDE BAKTIMM VE HALA BAKIYORUM KALAKALDIM BURADA ÇIKAMIYORUM YAWW.ÇOK SÜPERR BURASI |
| Saat: 21:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık