![]() |
toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba :(neyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
istemedigim adresleri nasil silerim arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz. benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler |
Alıntı:
|
arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum :) şimcik şöyle oluyor :D ama anlatamazsam kusura bakmayın emı.. sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra, kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır. HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR..... YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR....... |
Alıntı:
|
Bu yöntemi iki adres arasında deneyince doğru sonuç veriyor ben sormuş olayım %1 yanlışlık payı nedir? anlatırsanız sevinirim.Bilgilenmiş oluruz rica etsem.:D |
| Saat: 13:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık