MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/560-msnde-sizi-kisi-listesinden-silenler-ve-engelleyenler-msn-engelleyenler.html)

seda2187 6 Ocak 2008 17:54

toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba :(neyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm

ahmetgns 6 Ocak 2008 19:22

Alıntı:

seda2187 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 889357)
toprak çok zekisin kardeşde bizm için önemli olan bizi silenler değil engelleyenler ve benim bunu acilen öğrenmem lazım ama öle bi praogramda bilen yok galiba :(neyse öğrenirseniz ve paylaşırsanız sevirm

Programa gerek yok, zaten program da yok. Engellediğinden şüphelendiğiniz kişiler için tek tek uğraşılarak engelleyip engellemediği bulunabilir. Biraz karışık gelebilir ama yine de bağlatıyı vereyim, gerçi okumuş olmanız gerekiyor, çünkü toprak'ın yazdığı yazıyla ilgili bir cümle bile sarfetmişsiniz. Her neyse, buyrun:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

uzay adamı 8 Ocak 2008 23:56

zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor.

Misafir 9 Ocak 2008 08:46

Alıntı:

uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 892091)
zaten seçeneklerden öğreniyorsunuz ama benim istediğim program nasıl çevrim içi olan msnde yeşil görünüyorsa engeleyenler yada çevrimdışılarda da böyle farklılık olması. ama yazıdan bu mümkün değil diyorlar ama resmi olarak olabilir de hacker denilen birşey var. anti-resmi yolla herkes herşeyi yapıyor. şifre öğrenme programı yapmıyorlar ama şifreler kırılıyor.

Ancak biz bu tarz yöntemleri önermiyor, illegal yardımlarda bulunmuyor ve kurallarımızla da üyelerimizi bu konuda bağlıyoruz.

ahmetgns 9 Ocak 2008 09:19

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 892210)
Alıntı:

uzay adamı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 892091)

Ancak biz bu tarz yöntemleri önermiyor, illegal yardımlarda bulunmuyor ve kurallarımızla da üyelerimizi bu konuda bağlıyoruz.

Kaldı ki, hackerlara karşı da ciddi önlemler alınıyor ve Microsoft bunu şu anda başarmış durumda. Ben henüz engelleyenleri, çevrimdışı görünenerek oturum açmış olanları şıp diye bulan ve size listeleyen hiçbir program görmedim. Ve Messenger işinin uzmanları da bunun şu aşamada mümkün olmadığını söylüyorlar. Engelleyenlerin BAZILARINI Microsoft'un bir açığı dolayısıyla (RESMî) yine Microsoft'un sitelerinden öğrenebiliyorsunuz. Birkaç mesaj yukarıdaki yazımı okuyunuz.

hedergecti 16 Ocak 2008 06:56

istemedigim adresleri nasil silerim

arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var

msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama
tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz.
benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler

NeutralizeR 16 Ocak 2008 08:03

Alıntı:

hedergecti adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 899590)
arkadaslar benim de belki size gereksiz gelecek bir sorum var

msn de kimi zaman bir defaya mahsus yazdiginiz daha sonra hosunuza gitmeyip sildiginiz contclariniz vardir.bunlar normalde msn listenizede gorunmuyor ama
tools>>options>>privacy ye gittiginizde sizin online olarak gorup gormemesini istediginiz adresleri iki grup halinde msn hafizada tutuyor.sol bolumdekiler sizin izin verdikleriniz sag bolumdekiler blocklayip sildikleriniz.
benim sorum su:sag bolumde silip blockladigimiz adresleri silmemizin bir metodu var mi acaba????simdiden tesekkurler

Maalesef hayır. Onların da sizi listelerinden silmiş olmaları gerekiyor.

alis14 30 Ocak 2008 15:28

arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum :)
şimcik şöyle oluyor :D
ama anlatamazsam kusura bakmayın emı..
sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra,
kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra
kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır.
HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR.....
YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR.......

ahmetgns 30 Ocak 2008 16:39

Alıntı:

alis14 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 916569)
arkadaslar,ben engellenip engellenmediğinizi nasıl ogrenebılecegınızı bılıyorum :)
şimcik şöyle oluyor :D
ama anlatamazsam kusura bakmayın emı..
sımdı kısı lıstenızde kı bır kısının msn ısaretı oluyor ya basında,hıh ıste ona sagla tıklatın,goruntuden,profılı tıklatın.sonra,
kısının resmının altındakı profıl ayrıntılarını goster'i tıklatın,sonra
kısının bır web gorunumu ,altındada messenger gorunumu cıkacaktır.
HIH İŞTE O ALTTAKİ MESSENGER GORUNUMU CIKMAZSA SİZİ ENGELLEMIS DEMEKTIR.....
YOLU OLMADIGINI DUSUNENLERE DUYURULUR.......

Evet bu yöntem yüzde yüz olmamakla birlikte çoğu zaman % 99 ihtimalle doğru sonuçlar veriyor. Ve daha önce de bu konu altında anlatılmıştı. % 1'lik yanlış sonuç verme ihtimali var dedim, neyden kaynaklandığını da siz bulursanız sevinirim, bana anlattırmayın, uzun hikaye.

gülmek 31 Ocak 2008 22:33

Bu yöntemi iki adres arasında deneyince doğru sonuç veriyor ben sormuş olayım %1 yanlışlık payı nedir? anlatırsanız sevinirim.Bilgilenmiş oluruz rica etsem.:D

Saat: 13:03

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık