![]() |
Dostluk ve Para=Seytin yagi ve Su gibidir... Doslugu; ya para yada Kizlar bozar... Oyuzden, dostlari bosver sadece kizlara bak cok daha iyi :) |
yok ya dost yok kalmadı bu piyasada herşey cıkar herşey menfaat bu kadar basitleşen değerleriin arasında malesef dostlukta eridi gitti... ha halen dostum var diyebilen varsa ne mutlu ona çok şanslı dikkat etsin şans elinden kaçmasın |
|
Ya Devlet Başa,Ya Kuzgun Leşe Şu dünyadaki değerleri anlamalı, ayırt etmeli, Sarılmalı sımsıkı, geç olmadan vakit ermeden, Yarene muhabbet kafi, dosta sohbet yetmeli, Mevlam önümüzü alıp, ardımızı sermeden. Dost fırınında piştim, sohbet ile yoğruldum, Muhabbet dergahına düştüm, yaren ile doğruldum, Aşkı aşka kattım, sevdam ile kavruldum, Dostu posta satmadan, meşki yabana vermeden. Kul hakkını almayın, olmayın geleceği gailesiz, Ayrılmayın gardaştan, muhabbetten ve dosttan, Boş hülyalara kapılmayın, gerçek acı düşler faidesiz, Medet ummayın kurttan çakaldan, içi boş posttan. Kalma sakın uzak dergahtan, olma mesnetsiz, Her zaman dost muhabbeti ile dol, meşkle yaşa, Seçim senin, kalırsan yarensiz ve sohbetsiz, Gidersin ya devlet başa, ya kuzgun leşe. |
1 ek ![]() |
|
DOSTLUKLARDAN VAZGEÇİLMEZ DENİZLER ÇÖL DAĞLAR OVA OLUNCA MEVSİMLER DEĞİŞİP ZAMAN DURUNCA NE ZAMAN BU GÜNEŞ TERSTEN DOĞARSA O ZAMAN BİLE DOSTLUĞUNDAN VAZGEÇMEYECEĞİM ******************************************* BU DÜNYA TERSİNE BİRGÜN DÖNERSE UFACIK KARINCA FİLİ YENERSE NE ZAMAN ATEŞLE YANGIN SÖNERSE O ZAMAN BİLE DOSTLUĞUNDAN VAZGEÇMEYECEĞİM ******************************************* NE ZAMAN OLURSA GÜNDÜZLE GECE NE ZAMAN BİTERSE DİLLERDE HECE VARSA BİR BAŞKASI ALLAHTAN YÜCE O ZAMAN BİLE DOSTLUĞUNDAN VAZGEÇMEYECEĞİM |
Hayatta pek çok insanla karşılaşırsın. Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz bırakır. İstenmeyen şeyler bir tehlikeyle ilgilidir. Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur. Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. Kim para kaybederse çok şey kaybetmiştir. Kim bir dost kaybetmişse daha fazlasını kaybetmiştir ve.. Kim inancını kaybetmişse her şeyini kaybetmiştir. Başkalarının hatalarından öğren, kendi hatalarından öğrenemeyecek kadar kısa bir ömrün var. Hiç bir zaman bir başlangıç ya da son yoktur Dün geçmiştir Yarın bir bilmece Bugün ise bir hediye |
SIRADAN BIR DOST EVINE GELINCE MISAFIR GIBI DAVRANIR GERCEK BIR DOST BUZ DOLABINI ACIP ISTEDIGINI ALIR SIRADAN DOST HAYATTA SENIN AGLADIGINI GÖRMEZ GERCEK DOSTUN OMUZU SENIN GÖZYASLARINLA ISLANIR SIRADAN DOST SENIN VE AİLENENİN TELEFON NUMARASINI BILMEZ GERÇEK DOSTUN TELEFONUNDA ONLARIN NUMARASI YAZILIDIR SIRADAN DOST DAVETİNE KATILINCA SANA BIR HEDİYE PAKETİ GETIRIR GERÇEK DOST SANA YARDIM ETMEK ICIN ERKEN GELIR, VE EVI TOPARLAMAK ICIN GEC SAATTE GIDER SIRADAN DOSTUN SENIN YATTIGI ZAMANDA ARAMAN ONU COK RAHATSIZ EDER GERÇEK DOST NEDEN BU KADAR ZAMAN BEKLEDIGINI SORAR DERDINI ANLATMAN ICIN SIRADAN DOST BIR KAVGADAN SONRA DOSTLUGUN BITTIGINI DÜSÜNÜR GERÇEK DOST BIR KAVGADAN SONRA SENI TEKRAR ARAR SIRADAN DOST SENIN DAIMA ONUN ARKASINDA OLMANI ISTER GERÇEK DOST SENIN ICIN HER SEYE HAZIR VE DAIMA ARKANDA OLANDIR |
Yitirdik Her Güzelliği çok acı yitirdigimiz onca değerin arasında dostluğuda yitirmek hani eskiler der ya bizim zamanımızda bölemiydi diye ve biz hiç cvp veremeyiz ya çünkü onların zamanındaki gibi dosluklarımız aşklarımız ne acı onların yıllar geçmesine ragmen eski dostları varken bizim şimdilerde hiç dostumuzun olmaması bir araya geldiklerinde eskilerden bahsetmeleri yüzlerindeki o ilk günkü tebessümün bizlerde hiç olmama ihtimali ya acı ya sırtını rahatca dayaya bileceğin birinin olmaması omzunda ağlarken hiç korkularının olmaması hep yanında olcağını bilebilecegin birinin olmaması dedim ya işte bunların sebebide biziz beni asıl korkutan ne biliyormusunuz şimdilerde dostlukları pek bulamasakta iyi arkadaşlarımız oluyor ya bizden sonraki nesil bunada mahrum kalırsa işte o zaman ne olacak dünyanın düzeni bilmiyorum NEYSE OLMAYAN DOSTUMA: SENİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSIN |
| Saat: 18:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık