MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

NeutralizeR 24 Ocak 2009 16:12

Alıntı:

sonsabah27 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1296855)
bu sürüm beta değil mi?

Hayır, Microsoft tarafından son resmi WLM sürümü olarak yayımlanıyor.

Not: Release Candidate olarak çıkmıştı, Final olarak kabul edildi.

dm_md_07 24 Ocak 2009 16:49

bu site gibi bi sitem olsun dünya kadar borcum olsun sitede yetkili kimler varsa hepsini tebrik ediyorum hepinizin ellerine saglık...

SoulStone 24 Ocak 2009 17:32

Arkadaşlar Bu Windows Live Messenger ın 2009 sürümünü kullandım ve hoşuma gitmedi. Bilgisayarımdan kaldırdım ve bundan bir önceki sürümünün kurulum dosyası elimde vardı ve onu kurdum ama bu seferde Messenger da oturum açamıyorum, Daha yeni bir sürümü var. Devam edebilmeniz için yeni sürmünü yüklemeniz gerekiyor. diyor Sizlerden ricam ben bu bir önceki sürümünü kullanabilirmiyim_? Kullanabilirsem Ne yapmam Gerekli_?
Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler. Iyi Çalışmalar Kolay Gelsin...
Diğer sayfalara biraz bakındım ama bu konu hakkında bir bilgiye ulaşamadım messenger 7.5 sürümü için bi kaç bişey bulabildim fakat onlarda işime yaramadı

bonjurefatih 24 Ocak 2009 20:53

Lütfen yardım..

Öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim yerini bulamadıqım için buraya açtım.

Ben msn messenger'ın son sürünmü olan 9 u yükledim. Yanlız ne yaptıysam bir türlü sorunsuz çalıştıramadım. Msn yi açtıktan 5 - 10 saniye sonra aşşağıdaki resimde görülen
hatayı veriyor ve msn yi kapatıyor.. yardımcı olursanız sevinirim.

.http://img217.imageshack.us/img217/771/75825036mu2.jpg

XSeZeRiX 24 Ocak 2009 23:15

selam kardeşim dün bende msn de platform hatası aldım ve dünden beri açamıyordum ve ufak bir araştırmayla google da şu siteye rastladım eğerki hatayı hala kaldıramadıysan vereceğim adresi incelemenini istiyorum ben uygulamadım ve şimdilik kullanıyorum hata ortadan kalktı dediğim gibi ben uyguladım oldu sana yap demiyorum sonra şöyle oldu böyle oldu deme bende sorunsuz şekilde çalışıyor şu anda msn virüs tarayıcı programı linki yazmışlar indirdim ve tarattım o hatayı sağlayan ne ise onu ortadan kaldırdı ha şunuda söylüyeyim xp nin etkinleştirme olayından kaynaklanıyor %99 ve şunu söyleyebilirim her adres için ayrı tarattırmak gerekiyor galiba ben şöyle yaptım saçma gelebilir biraz her adresle açmayı deneyip bütün adreslerimden platform hatası aldım ve daha sonra tarama yaptırdım aksi takdirde sadece ilk açmaya çalıştığınız msn adresinin platform hatası kalkıyor
http://www.r10.net/msn-messenger-mirc-skype-yahoo-messenger-icq/280282-msn-9-0-da-windows-live-communications-platform-hatasi-cozumu.html

Alıntı:

dirim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295786)
arkadaşlar bi hafta önce başka bilgisayara kurduğum 2009 çok iyi çalışıyordu ve ben memnundum o sürümden(dosya aktarımı hariç)
Şimdi yeni makinaya kurdum fakat aşağıdaki gibi bir hata verdi.
Bende 8,5 kurdum ve düzgün çalışıyor..
Bu hata nedir.Nasıl kaldırablirim.Çünkü ben 2009 kullanmak istiyorum.
http://img207.imageshack.us/img207/9420/2009ar8.th.jpg

kbR4 25 Ocak 2009 13:34

ya msn dé kişinin üzéRné géLincé anLık iLéTi e-posta gndR fLn çıkıo bunu éngéLLiyémiyomuyz çk snR bzucu xS

ahmed 25 Ocak 2009 13:36

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297554)
ya msn dé kişinin üzéRné géLincé anLık iLéTi e-posta gndR fLn çıkıo bunu éngéLLiyémiyomuyz çk snR bzucu xS

hayır.engelleme şansınız yok.

kbR4 25 Ocak 2009 13:48

péki tmm
:(
Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297555)
hayır.engelleme şansınız yok.

PikoLa 25 Ocak 2009 14:08

Ya bende Windows Live Messenger diye bişey yükleniyor...
Sonra karşıma hiç birşey çıkmıyor kurmam için diğer adımlar gelmiyor.
Yardım lütfen!

ahmed 25 Ocak 2009 14:24

Alıntı:

PikoLa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297572)
Ya bende Windows Live Messenger diye bişey yükleniyor...
Sonra karşıma hiç birşey çıkmıyor kurmam için diğer adımlar gelmiyor.
Yardım lütfen!

yükleme sorunu yaşıyorsanız

inceleyiniz:

Windows Installer CleanUp Utility

PikoLa 25 Ocak 2009 15:08

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297584)
yükleme sorunu yaşıyorsanız

inceleyiniz:

Olmuyor deniyorum.
Kafayı yicem şimdi :S

ahmed 25 Ocak 2009 15:12

Alıntı:

PikoLa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1297595)
Olmuyor deniyorum.
Kafayı yicem şimdi :S

güncellemeleri yüklediz mi?

Windows Update Agent 5.8.02469

Windows Installer 3.1

sebnem4810 25 Ocak 2009 22:27

arkadaşlar msn 9 nasıl yükleyebilirim söylemnen windows dosyasını da yükledim olmuyorr yardım allah rızası içinnn

maverix 25 Ocak 2009 22:27

Discovery 2 betayı kurdum wlm 2009 üzerine...Şöyle bir sorun oluştu...Pencereleri açıyorum fakat kapatamıyorum..Görev çubuğuna düşüyor simge olarak ve öylece kalıyor Msn yi kapatsam bile kalıyor..Ancak system tray den exit yapınca pencereler de kapanıyor...Sekmeli sohbet kullanıyorum aynı kişiye 2 pencere açıyor kapanmadığı için...Ne yapabilirim??

ahmed 26 Ocak 2009 00:06

Alıntı:

sebnem4810 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1298036)
arkadaşlar msn 9 nasıl yükleyebilirim söylemnen windows dosyasını da yükledim olmuyorr yardım allah rızası içinnn

Alıntı:

maverix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1298038)
Discovery 2 betayı kurdum wlm 2009 üzerine...Şöyle bir sorun oluştu...Pencereleri açıyorum fakat kapatamıyorum..Görev çubuğuna düşüyor simge olarak ve öylece kalıyor Msn yi kapatsam bile kalıyor..Ancak system tray den exit yapınca pencereler de kapanıyor...Sekmeli sohbet kullanıyorum aynı kişiye 2 pencere açıyor kapanmadığı için...Ne yapabilirim??

uyumlu discovery sürümü henuz yoktur hata almanız çok doğal kaldırınız eklentiyi...

S A VA S 26 Ocak 2009 19:27

Emeğin için teşekkürler.

Osman_E 26 Ocak 2009 20:59

Arkadşlar wlm09 yüklerken karşınıza küçük bi pencere açılıyo windows installer penceresi ondan sonra karşınıza bişey çıkmaz zaten o zaten msnin kurulumu onu tamamladıkdan sonra kapanır ve msn kurulmus olur

TrEaX 27 Ocak 2009 20:17

çok iyi çalışma neutralizer

sezarim 27 Ocak 2009 20:49

arkadaşlar merhaba msn son sürümü kullanıyorum ve aynı zamanda mozilla nın 3.0.5 sürümünü kullanmaktayım. msnde mailimi acmak için tıkladığımda mozilladan otomatik olarak acıyor ama sifre istiyor. mozillayı sildim hiç bir sekilde ie den acmıo mailimi. mozillayı yeniden yukledim ama bi türlü otomatik acmıo her seferinde sifremi istio ne yapabilriö bu durumu duzeltmek için?????

ahmetgns 28 Ocak 2009 00:44

Alıntı:

sezarim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1299503)
arkadaşlar merhaba msn son sürümü kullanıyorum ve aynı zamanda mozilla nın 3.0.5 sürümünü kullanmaktayım. msnde mailimi acmak için tıkladığımda mozilladan otomatik olarak acıyor ama sifre istiyor. mozillayı sildim hiç bir sekilde ie den acmıo mailimi. mozillayı yeniden yukledim ama bi türlü otomatik acmıo her seferinde sifremi istio ne yapabilriö bu durumu duzeltmek için?????

Internet Explorer'ı varsayılan tarayıcınız yapın. Bunu yapmak için Internet Özellikleri penceresindeki seçeneklere bakın. Artı, Internet Explorer'da otomatik oturum açmaya yönelik bir eklentinin de çalışıyor olması gerekiyor olabilir. Olmaya dabilir. Ama Internet Explorer'da normalde otomatik oturum açılıp gelen kutusuna hızlıca geçilir.

Hiphopotamus 28 Ocak 2009 14:57

Msn 2009 Sorun, Soru ?!

merhaba arkadaslar yöneticiler vs.

benim sorunum
messenger 9 yuklemis biri bu pc ye veya guncellemis
ben ayda yılda bi geliyorum buraya da
wlm oturum acarken kisi listeniz kullanılabilir değil ' diye bir hata alıyorum
sistemim vista ve sanki bölünmüs gibi ama acarken normal parolayı girip acıyorum.
programları kaldıramıyorum ve dolaysıyla msn de kaldırıp yükleyemiyorum. 8.1 i denedim
üst sürüm var diyor. program filesten elle silmeyi deneyince de wl mail i falan silmiyor tam kalkmıyor. suan 7.5 yuklu ve desteklenmeyen kisileri goremiyorum ondan 9 lazım. yardımlarınız ici tesekkürler simdiden..

ayrıca kendi sitesinden de yukledim kurulumda yuklu gözüküyor hepsi :S
eyv

ahmed 28 Ocak 2009 15:07

Alıntı:

Hiphopotamus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1300027)
merhaba arkadaslar yöneticiler vs.

benim sorunum
messenger 9 yuklemis biri bu pc ye veya guncellemis
ben ayda yılda bi geliyorum buraya da
wlm oturum acarken kisi listeniz kullanılabilir değil ' diye bir hata alıyorum
sistemim vista ve sanki bölünmüs gibi ama acarken normal parolayı girip acıyorum.
programları kaldıramıyorum ve dolaysıyla msn de kaldırıp yükleyemiyorum. 8.1 i denedim
üst sürüm var diyor. program filesten elle silmeyi deneyince de wl mail i falan silmiyor tam kalkmıyor. suan 7.5 yuklu ve desteklenmeyen kisileri goremiyorum ondan 9 lazım. yardımlarınız ici tesekkürler simdiden..

ayrıca kendi sitesinden de yukledim kurulumda yuklu gözüküyor hepsi :S
eyv

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/220565-wlm-2009-kisi-listenizdeki-kisiler-eksik.html

kaldırmak için:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ZapMessenger

LuCeFaR 28 Ocak 2009 15:13

bunu indirdim ve kurdum ama oturumu açtığımda hata verip kapnıyordu..

bende silip eskisini (8.1) yüklemek istedim ama

yeni sürüm yüklendiği için eski sürümüde kabul etmiyorr...

ne yapmam gerekli acaba yardımcı olabilirmisiniz....???

ahmed 28 Ocak 2009 16:01

Alıntı:

LuCeFaR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1300039)
bunu indirdim ve kurdum ama oturumu açtığımda hata verip kapnıyordu..

bende silip eskisini (8.1) yüklemek istedim ama

yeni sürüm yüklendiği için eski sürümüde kabul etmiyorr...

ne yapmam gerekli acaba yardımcı olabilirmisiniz....???

wlm 9 tam olarak kaldırmak için:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

ZapMessenger

yeni sürüm istemeyen wlm 8.1

indir

not. pc nizin güncelleştirmelerini kapatınız.

LuCeFaR 28 Ocak 2009 17:19

dostum yardımın için saol....

alttakikonu baya işime ayardı ..

ama sorunumu çözemedim:) bütün herşeyi sildim ama bu wlm hala pc açıldığında açılıyorr bütün herşeyi kaldırdım her şeyi sildim ama bu neden hala açılıyor anlamadım...

selami123 29 Ocak 2009 12:07

benım bi sorum olacak. bu msnde kişi listemdekileri e-posta şeklinde görmek istiyorum . yani herkez xx@hotmail yyy@windowslive. mailleriyle gözüksün.. yazdıkları iletilerle değil ama yapamıyorum yardım edebilicek var mııı ?

ahmed 29 Ocak 2009 15:24

Alıntı:

selami123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1300664)
benım bi sorum olacak. bu msnde kişi listemdekileri e-posta şeklinde görmek istiyorum . yani herkez xx@hotmail yyy@windowslive. mailleriyle gözüksün.. yazdıkları iletilerle değil ama yapamıyorum yardım edebilicek var mııı ?

wlm 9 bu özellik yoktur.seçenek olarak ad soyad yada görünen ad mevcuttur.

mamutmon 29 Ocak 2009 16:40

Bunu Ekleyen Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum Ama Arşivin Zarar Görmüş. O Yüzden Arşivi Tekrar Denetlemeni İstiyorum. Çoğu Messenger Uygulaması Çıkartırken ''CRC Dosya Hatası'' Veriyor. Ve Messenger Beta Uygulamasını Yükleyemiyorum. İlgilenmeniz Dileklerimle ... :)

XSeZeRiX 30 Ocak 2009 11:33

ya arkadaşlar bilen söylesin bu lanet olası discovery neden çıkmıyor plus kısa sürede çıkartırlarken discovery deki adamlar yatıyorlarmı şimdiden cevaplar için tşk ederim

ahmed 30 Ocak 2009 13:55

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1301614)
ya arkadaşlar bilen söylesin bu lanet olası discovery neden çıkmıyor plus kısa sürede çıkartırlarken discovery deki adamlar yatıyorlarmı şimdiden cevaplar için tşk ederim

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1296893)
Güncelleme: Şubat'ın ilk haftalarında herkesin indirebileceği MD2.net beta sürümünün yayımlanacağı duyuruldu. Şubat'ın sonuna doğru beta olmayan bir sürümün hazır olması da söz konusu. Yeni MD2.net sürümü WLM 2009 ile tam uyumlu olacaktır.

.

Hiphopotamus 30 Ocak 2009 17:17

yeni bir hata sitede arattım yok sanırım
' 8000007e ' bu cıktı simdide :S yardımcı olurmsnuz.
tesekkürler. 'Oturumunuzu açamıyoruz' şeklinde bir uyarı.....

XSeZeRiX 30 Ocak 2009 22:09

ya arkadaşlar bu discoveryde engelleyeni nasıl görüyoruz birde çevrimdışı olanları daha ilk defa kullanıyorum :S

ahmed 30 Ocak 2009 22:22

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1302177)
ya arkadaşlar bu discoveryde engelleyeni nasıl görüyoruz birde çevrimdışı olanları daha ilk defa kullanıyorum :S

discovery de engelleyenleri göremezsiniz.çevrimdışı girenleri görmeniz için kim size konuşma penceresi açtı seceneğini aktif yapınız.size pop uyarısı verir çevrimdışı gireni...

MYB 30 Ocak 2009 23:27

Oh bee, elleriniz dert görmesin. Her seferinde tekrar indir öldürüyodu.

haky 31 Ocak 2009 04:14

son surum desteklio bldiği kadarıyla dene istersen

ben burdan kurdum çalışmadı :S

oky666 31 Ocak 2009 09:49

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263452)
Küçük, Orta ve Büyük seçeneklerinin tamamı var bende. WLM > Araçlar > Ses ve görüntü kurulumu ekranında hangi boyutta görüntüleniyor? Ayrıca web kamerası ayarlarına girerek bu soruna sebep olabilecek bir seçenek olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

demişsiniz fakat aynı sorun bendede var neden yapar bunu? küçük ve orta boyutta açabiliyorum sadece webcam boyutunu büyük yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?^o)

ahmetgns 31 Ocak 2009 10:15

Alıntı:

oky666 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1302471)
küçük ve orta boyutta açabiliyorum sadece webcam boyutunu büyük yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar?^o)

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1294917)
Bu sorunun çözümünü buldum. Daha doğrusu ortada sorun yok, sadece kamera boyutlarında bir iyileştirme yapılmış. O da şu; ekran çözünürlüğünüze göre kamera boyutlarında bir sınırlama getirilmiş. Örnek verecek olursak, 1024*768 çözünürlük kullanana "Büyük" boy kamera seçme şansı verilmiyor. Mesela 800*600 çözünürlükte ise "Orta" boyu dahi izin verilmiyor. Bu sınırlamayı uygun buldum, çünkü benimki 1024*768 çözünürlükte görüntülü aramada kameralar birbirlerini sıkıştırıyordu.

;)

maylo 31 Ocak 2009 11:09

wlm 2009 görünen ad sorunu

selamlar.
gmail uzantılı mail adresimi messenger da kullanıyorum. görünen adım ........@gmail.com olarak görünüyor. değiştirebiliyorum ancak oturumu kapatıp açınca yeniden eski haline dönüyor. daha önceki sürümlerde böyle bi sorun yoktu. yardımlarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar.

abyss_yigido 31 Ocak 2009 23:32

discovery işe yaramaz dimi bunda?
yani 8,5te kullandığım?
bu sürüm için heralde discovery çıkmasını beklemeliyiz heralde

ahmed 31 Ocak 2009 23:36

Alıntı:

abyss_yigido adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1303184)
discovery işe yaramaz dimi bunda?
yani 8,5te kullandığım?
bu sürüm için heralde discovery çıkmasını beklemeliyiz heralde

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1296893)
Güncelleme: Şubat'ın ilk haftalarında herkesin indirebileceği MD2.net beta sürümünün yayımlanacağı duyuruldu. Şubat'ın sonuna doğru beta olmayan bir sürümün hazır olması da söz konusu. Yeni MD2.net sürümü WLM 2009 ile tam uyumlu olacaktır.

şuan için uyumlu sürüm yoktur discovery de...

wakambo 1 Şubat 2009 18:05

Lütfen yardımm..

ArkadaşLar merhaba;
sitede yeniyim bikaçgün önce keşfettim daha, gerçekten çok yararLı biLgiLer, payLaşımLar içeriyor. sorumu sizLerLe payLaşmadan önce sitede emeği geçen herkeze yetkiLi yetisiz çok teşekkür ediyor biLgi payLaşıLdıkça çogaLır herzaman bunun biLincinde oLmamız diLeğiyLe..

Benim WLM2009 da ufak bi sorunum var.. YasaL siteden yeni sürümü indirdim, gerektiği şekiLde biLgisayara kurdum ancak kişi Listesinde sağ üstte yer alan, maiL geLen kutusunu açan zartın üsnüne tıkLadıgım zaman direk adresime gidemiyorum.. TıkLadığım zaman beni hotmaiL in (br) uzantıLı maiL adres girişine atıyor.. 'entrar' başLığı aLtında.. maiL adresimi ve şifremi yazdıgım zaman ancak girebiLiyorum buda kısa yoLu varken zoruma gidiyor :) iş yerimdeki pc de durum böyLe değiL yanLşLık nerede acaba bendemi yoksa maiL ayarLarıyLa iLgiLi bi durummu var biLgisi oLan arkadaşLardan yardım bekLiyoru.. Şimdiden çok saoLun hayırLı akşamLar...

Rower 1 Şubat 2009 18:39

msn araçlar/seçenekler/güvenlik sekmesine tıkla seçeneklerden ilk bastakı kutucuk işaretli ise parola ve msn adresini sorar işareti kaldır tekrar dene
eğer demek istediğin bu değilse çıkan sayfanın resmini buraya eklersen yardımcı olamaya çalışırız

Ayşemelek 1 Şubat 2009 18:43

Alıntı:

kutsal54 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1258044)

aynı sorun bendede oldu neden acaba masa
üstüne indirdim ama boyle bir hatayla karşılaşıyorum :S

ahmed 1 Şubat 2009 18:52

Alıntı:

Ayşemelek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1303762)
aynı sorun bendede oldu neden acaba masa
üstüne indirdim ama boyle bir hatayla karşılaşıyorum :S

inceleyiniz:

wakambo 1 Şubat 2009 19:01

Alıntı:

montana adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1303754)
msn araçlar/seçenekler/güvenlik sekmesine tıkla seçeneklerden ilk bastakı kutucuk işaretli ise parola ve msn adresini sorar işareti kaldır tekrar dene
eğer demek istediğin bu değilse çıkan sayfanın resmini buraya eklersen yardımcı olamaya çalışırız

http://img223.imageshack.us/img223/2267/yardmqk1.th.jpg

söyLediğini yaptım.. güvenLik böLümündeki en üstteki kutucuk zaten boştu işartledim tekrar geri kaLdırdım bi değişen oLmadı.. kişi Listesindeki maiL sayfasını açan ikona tıkLadıgımda maiL kutuma gidemiyorum yukarıdaki sayfaya yönLendiriyor beni.. umarım bi çözm buLabiLiriz teşekkür ederm.

wakambo 1 Şubat 2009 19:31

yardım edebiLecek kimse yokmu arkadaşLar ^o)?

littlesister 1 Şubat 2009 22:14

az önce live mssnger setup dosyasını indirdim ve yükledim. fakat messenger ikonuna tıkladığımda bi hata veriyo ve program açılmıyo. silip tekrar yüklemeyi denicektim fakat program ekle kaldırda windows live messenger ı bulamadım. sonra messenger tamamen nası kaldırılır konusundaki .exe yi indirdim ve çalıştırdım. ama onunla da bi sonuç alamadım. şuanda bilgisayarımda bi messenger yüklü ama ne çalışıyo ne de kaldırma dosyası mevcut :/ ve yardım bekliyorum

ahmed 1 Şubat 2009 22:18

Alıntı:

littlesister adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304041)
az önce live mssnger setup dosyasını indirdim ve yükledim. fakat messenger ikonuna tıkladığımda bi hata veriyo ve program açılmıyo. silip tekrar yüklemeyi denicektim fakat program ekle kaldırda windows live messenger ı bulamadım. sonra messenger tamamen nası kaldırılır konusundaki .exe yi indirdim ve çalıştırdım. ama onunla da bi sonuç alamadım. şuanda bilgisayarımda bi messenger yüklü ama ne çalışıyo ne de kaldırma dosyası mevcut :/ ve yardım bekliyorum

diğer bir kaldırma önerisi:

ZapMessenger

CrasHofCinneT 1 Şubat 2009 22:24

Alıntı:

littlesister adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1304041)

"C:\Program Files\Windows Live\Messenger\" Bu yolu izlediğinizde karşınıza çıkması gerekiyor dosyalar. Kurulum yaparken indirdiğiniz rar dosyasının içindeki yardımcı programları kurup en son msn'i kurmalısınız. İlk mesajı inceleyiniz.

seramiksır 1 Şubat 2009 22:40

ben ilk kez bu sitedeyim nasıl kullanacağımı bil miyorumbende yardım istiyorum

Saat: 02:04

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık