![]() |
Alıntı:
Not: Release Candidate olarak çıkmıştı, Final olarak kabul edildi. |
bu site gibi bi sitem olsun dünya kadar borcum olsun sitede yetkili kimler varsa hepsini tebrik ediyorum hepinizin ellerine saglık... |
Arkadaşlar Bu Windows Live Messenger ın 2009 sürümünü kullandım ve hoşuma gitmedi. Bilgisayarımdan kaldırdım ve bundan bir önceki sürümünün kurulum dosyası elimde vardı ve onu kurdum ama bu seferde Messenger da oturum açamıyorum, Daha yeni bir sürümü var. Devam edebilmeniz için yeni sürmünü yüklemeniz gerekiyor. diyor Sizlerden ricam ben bu bir önceki sürümünü kullanabilirmiyim_? Kullanabilirsem Ne yapmam Gerekli_? Yardımlarınız için Şimdiden Teşekkürler. Iyi Çalışmalar Kolay Gelsin... Diğer sayfalara biraz bakındım ama bu konu hakkında bir bilgiye ulaşamadım messenger 7.5 sürümü için bi kaç bişey bulabildim fakat onlarda işime yaramadı |
Lütfen yardım.. Öncelikle konuyu buraya açtığım için özür dilerim yerini bulamadıqım için buraya açtım. Ben msn messenger'ın son sürünmü olan 9 u yükledim. Yanlız ne yaptıysam bir türlü sorunsuz çalıştıramadım. Msn yi açtıktan 5 - 10 saniye sonra aşşağıdaki resimde görülen hatayı veriyor ve msn yi kapatıyor.. yardımcı olursanız sevinirim. .http://img217.imageshack.us/img217/771/75825036mu2.jpg |
selam kardeşim dün bende msn de platform hatası aldım ve dünden beri açamıyordum ve ufak bir araştırmayla google da şu siteye rastladım eğerki hatayı hala kaldıramadıysan vereceğim adresi incelemenini istiyorum ben uygulamadım ve şimdilik kullanıyorum hata ortadan kalktı dediğim gibi ben uyguladım oldu sana yap demiyorum sonra şöyle oldu böyle oldu deme bende sorunsuz şekilde çalışıyor şu anda msn virüs tarayıcı programı linki yazmışlar indirdim ve tarattım o hatayı sağlayan ne ise onu ortadan kaldırdı ha şunuda söylüyeyim xp nin etkinleştirme olayından kaynaklanıyor %99 ve şunu söyleyebilirim her adres için ayrı tarattırmak gerekiyor galiba ben şöyle yaptım saçma gelebilir biraz her adresle açmayı deneyip bütün adreslerimden platform hatası aldım ve daha sonra tarama yaptırdım aksi takdirde sadece ilk açmaya çalıştığınız msn adresinin platform hatası kalkıyor http://www.r10.net/msn-messenger-mirc-skype-yahoo-messenger-icq/280282-msn-9-0-da-windows-live-communications-platform-hatasi-cozumu.html Alıntı:
|
ya msn dé kişinin üzéRné géLincé anLık iLéTi e-posta gndR fLn çıkıo bunu éngéLLiyémiyomuyz çk snR bzucu xS |
Alıntı:
|
péki tmm :( Alıntı:
|
Ya bende Windows Live Messenger diye bişey yükleniyor... Sonra karşıma hiç birşey çıkmıyor kurmam için diğer adımlar gelmiyor. Yardım lütfen! |
Alıntı:
inceleyiniz: Windows Installer CleanUp Utility |
Alıntı:
Olmuyor deniyorum. Kafayı yicem şimdi :S |
Alıntı:
güncellemeleri yüklediz mi? Windows Update Agent 5.8.02469 Windows Installer 3.1 |
arkadaşlar msn 9 nasıl yükleyebilirim söylemnen windows dosyasını da yükledim olmuyorr yardım allah rızası içinnn |
Discovery 2 betayı kurdum wlm 2009 üzerine...Şöyle bir sorun oluştu...Pencereleri açıyorum fakat kapatamıyorum..Görev çubuğuna düşüyor simge olarak ve öylece kalıyor Msn yi kapatsam bile kalıyor..Ancak system tray den exit yapınca pencereler de kapanıyor...Sekmeli sohbet kullanıyorum aynı kişiye 2 pencere açıyor kapanmadığı için...Ne yapabilirim?? |
Alıntı:
Alıntı:
|
Emeğin için teşekkürler. |
Arkadşlar wlm09 yüklerken karşınıza küçük bi pencere açılıyo windows installer penceresi ondan sonra karşınıza bişey çıkmaz zaten o zaten msnin kurulumu onu tamamladıkdan sonra kapanır ve msn kurulmus olur |
çok iyi çalışma neutralizer |
arkadaşlar merhaba msn son sürümü kullanıyorum ve aynı zamanda mozilla nın 3.0.5 sürümünü kullanmaktayım. msnde mailimi acmak için tıkladığımda mozilladan otomatik olarak acıyor ama sifre istiyor. mozillayı sildim hiç bir sekilde ie den acmıo mailimi. mozillayı yeniden yukledim ama bi türlü otomatik acmıo her seferinde sifremi istio ne yapabilriö bu durumu duzeltmek için????? |
Alıntı:
|
Msn 2009 Sorun, Soru ?! merhaba arkadaslar yöneticiler vs. benim sorunum messenger 9 yuklemis biri bu pc ye veya guncellemis ben ayda yılda bi geliyorum buraya da wlm oturum acarken kisi listeniz kullanılabilir değil ' diye bir hata alıyorum sistemim vista ve sanki bölünmüs gibi ama acarken normal parolayı girip acıyorum. programları kaldıramıyorum ve dolaysıyla msn de kaldırıp yükleyemiyorum. 8.1 i denedim üst sürüm var diyor. program filesten elle silmeyi deneyince de wl mail i falan silmiyor tam kalkmıyor. suan 7.5 yuklu ve desteklenmeyen kisileri goremiyorum ondan 9 lazım. yardımlarınız ici tesekkürler simdiden.. ayrıca kendi sitesinden de yukledim kurulumda yuklu gözüküyor hepsi :S eyv |
Alıntı:
kaldırmak için: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? ZapMessenger |
bunu indirdim ve kurdum ama oturumu açtığımda hata verip kapnıyordu.. bende silip eskisini (8.1) yüklemek istedim ama yeni sürüm yüklendiği için eski sürümüde kabul etmiyorr... ne yapmam gerekli acaba yardımcı olabilirmisiniz....??? |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? ZapMessenger yeni sürüm istemeyen wlm 8.1 indir not. pc nizin güncelleştirmelerini kapatınız. |
dostum yardımın için saol.... alttakikonu baya işime ayardı .. ama sorunumu çözemedim:) bütün herşeyi sildim ama bu wlm hala pc açıldığında açılıyorr bütün herşeyi kaldırdım her şeyi sildim ama bu neden hala açılıyor anlamadım... |
benım bi sorum olacak. bu msnde kişi listemdekileri e-posta şeklinde görmek istiyorum . yani herkez xx@hotmail yyy@windowslive. mailleriyle gözüksün.. yazdıkları iletilerle değil ama yapamıyorum yardım edebilicek var mııı ? |
Alıntı:
|
Bunu Ekleyen Arkadaşıma Teşekkür Ediyorum Ama Arşivin Zarar Görmüş. O Yüzden Arşivi Tekrar Denetlemeni İstiyorum. Çoğu Messenger Uygulaması Çıkartırken ''CRC Dosya Hatası'' Veriyor. Ve Messenger Beta Uygulamasını Yükleyemiyorum. İlgilenmeniz Dileklerimle ... :) |
ya arkadaşlar bilen söylesin bu lanet olası discovery neden çıkmıyor plus kısa sürede çıkartırlarken discovery deki adamlar yatıyorlarmı şimdiden cevaplar için tşk ederim |
Alıntı:
Alıntı:
|
yeni bir hata sitede arattım yok sanırım ' 8000007e ' bu cıktı simdide :S yardımcı olurmsnuz. tesekkürler. 'Oturumunuzu açamıyoruz' şeklinde bir uyarı..... |
ya arkadaşlar bu discoveryde engelleyeni nasıl görüyoruz birde çevrimdışı olanları daha ilk defa kullanıyorum :S |
Alıntı:
|
Oh bee, elleriniz dert görmesin. Her seferinde tekrar indir öldürüyodu. |
son surum desteklio bldiği kadarıyla dene istersen ben burdan kurdum çalışmadı :S |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
wlm 2009 görünen ad sorunu selamlar. gmail uzantılı mail adresimi messenger da kullanıyorum. görünen adım ........@gmail.com olarak görünüyor. değiştirebiliyorum ancak oturumu kapatıp açınca yeniden eski haline dönüyor. daha önceki sürümlerde böyle bi sorun yoktu. yardımlarınız için teşekkürler. iyi çalışmalar. |
discovery işe yaramaz dimi bunda? yani 8,5te kullandığım? bu sürüm için heralde discovery çıkmasını beklemeliyiz heralde |
Alıntı:
Alıntı:
|
Lütfen yardımm.. ArkadaşLar merhaba; sitede yeniyim bikaçgün önce keşfettim daha, gerçekten çok yararLı biLgiLer, payLaşımLar içeriyor. sorumu sizLerLe payLaşmadan önce sitede emeği geçen herkeze yetkiLi yetisiz çok teşekkür ediyor biLgi payLaşıLdıkça çogaLır herzaman bunun biLincinde oLmamız diLeğiyLe.. Benim WLM2009 da ufak bi sorunum var.. YasaL siteden yeni sürümü indirdim, gerektiği şekiLde biLgisayara kurdum ancak kişi Listesinde sağ üstte yer alan, maiL geLen kutusunu açan zartın üsnüne tıkLadıgım zaman direk adresime gidemiyorum.. TıkLadığım zaman beni hotmaiL in (br) uzantıLı maiL adres girişine atıyor.. 'entrar' başLığı aLtında.. maiL adresimi ve şifremi yazdıgım zaman ancak girebiLiyorum buda kısa yoLu varken zoruma gidiyor :) iş yerimdeki pc de durum böyLe değiL yanLşLık nerede acaba bendemi yoksa maiL ayarLarıyLa iLgiLi bi durummu var biLgisi oLan arkadaşLardan yardım bekLiyoru.. Şimdiden çok saoLun hayırLı akşamLar... |
msn araçlar/seçenekler/güvenlik sekmesine tıkla seçeneklerden ilk bastakı kutucuk işaretli ise parola ve msn adresini sorar işareti kaldır tekrar dene eğer demek istediğin bu değilse çıkan sayfanın resmini buraya eklersen yardımcı olamaya çalışırız |
Alıntı:
aynı sorun bendede oldu neden acaba masa üstüne indirdim ama boyle bir hatayla karşılaşıyorum :S |
Alıntı:
inceleyiniz: Windows Installer CleanUp Utility |
Alıntı:
söyLediğini yaptım.. güvenLik böLümündeki en üstteki kutucuk zaten boştu işartledim tekrar geri kaLdırdım bi değişen oLmadı.. kişi Listesindeki maiL sayfasını açan ikona tıkLadıgımda maiL kutuma gidemiyorum yukarıdaki sayfaya yönLendiriyor beni.. umarım bi çözm buLabiLiriz teşekkür ederm. |
yardım edebiLecek kimse yokmu arkadaşLar ^o)? |
az önce live mssnger setup dosyasını indirdim ve yükledim. fakat messenger ikonuna tıkladığımda bi hata veriyo ve program açılmıyo. silip tekrar yüklemeyi denicektim fakat program ekle kaldırda windows live messenger ı bulamadım. sonra messenger tamamen nası kaldırılır konusundaki .exe yi indirdim ve çalıştırdım. ama onunla da bi sonuç alamadım. şuanda bilgisayarımda bi messenger yüklü ama ne çalışıyo ne de kaldırma dosyası mevcut :/ ve yardım bekliyorum |
Alıntı:
diğer bir kaldırma önerisi: ZapMessenger |
Alıntı:
|
ben ilk kez bu sitedeyim nasıl kullanacağımı bil miyorumbende yardım istiyorum |
| Saat: 02:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık